انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: میزکارهای لینوکس زیبا هستند یا میزکار ویندوز؟  (دفعات بازدید: 19124 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Yaser-16

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 720

یه کاربر عادی براش مهم نیست که ویندوز قدرت شخصی سازی نداره حتی ممکنه گزینه های شخصی سازی زیاد و توزیع های مختلف لینوکس کاربر رو گیج و سردرگم کنه و باعث فرارش از لینوکس بشه. یه کاربر عادی تنها چیزی که از کامپیوتر میخواد سرگرمیه یعنی بازی فیلم عکس موزیک و شاید چندتا برنامه کاربردی. اگه توجه کنید ویندوز قدرت شخصی سازی بالایی نداره و خیلی ساده طراحی شده و تمام منوها رو برداشته و فقط چند تا دکمه بزرگ کاربردی وجود داره ولی کاربران عادی رو با همین سادگی به خودش جذب کرده. به نظر من لینوکس برای یه کاربر حرفه ای که هم حوصله داره و هم تخصص داره، لذت بخشه. یه کاربر عادی وقتی میاد توی دنیای لینوکس یکی از مهمترین سرگرمیهاشو از دست میده که منظورم بازیه چون بازیهای بسیار جالبی مثل PES یا GTA نسخه لینوکس نداره و یه کاربر عادی حوصله سر و کله زدن با wine یا playonlinux رو نداره و باعث فرارش از لینوکس میشه و به همون محیط ساده و پر از سرگرمی ویندوز برمیگرده.
ببین دوست عزیز! این که شخصی سازی باعث فرار یه نفر از گنو لینوکس میشه اصلا برای من(و احتمالا دوستان دیگه) مهم نیست چون این یکی از چیز هایی که ما رو جذب خودش کرده و به شدت ازش لذت می بریم :) و عمرا هم نمی خوایم از دستش بدیم :)
در مورد تنوع توزیع ها هم همینه!
اما بحث بازی!
مشکل بازی از دو جا نشات می گیره، اول نبودن درایور مناسب برای کارت های گرافیک و دوم عدم تمایل کمپانی ها به ساخت بازی برای گنولینوکس که شاید با حل شدن مشکل کارت گرافیک اوضاع اون مشکل هم بهتر شه
خوب هیچ کدوم از اینا به دولوپر های گنولینوکس ربطی نداره! مشکل کارت های گرافیک هرگز به طور کامل حل نمیشه مگه اینکه کمپانی های سازنده کارت گرافیک خودشون دست به کار شن! و فکر نمی کنم کاری از شرکتای مثل کنونیکال و ... بر بیاد
ما هم هر گز نگفتیم wine , از این دست نرم افزار ها همیشه جواب می دن و ...   این نرم افزار ها فقط توی شرایط خاصی کار می کنن و فقط یه تعدادی از بازی ها و نرم افزار ها رو می تونن بدون مشکل اجرا کنن،این جور نرم افزار ها هیچ تضمینی توی کارشون نیست، آدم عاقل هم همیشه قبل از انتخاب میره و درباره موردش تحقیق می کنه و کامنت ها و ... رو می خونه و بعد تصمیم می گیره،این که یه نفر بیاد و بخواد رو wine یه بازی مثل کال آف دیوتی بلک آپس فولان(مثلا) رو نصب کنه و بعد موفق نشه و بعدش بد و بیراه بگه خیلی احمقانس و اگه یکم تحقیق کرده باشه قبلش باید بدونه که این نرم افزار ها کار باهاشون کلی دردسر داره
و باز هم می گم اگه قابلیت شخصی سازی بالا و تنوع توزیع ها برای یه نفر مشکل حساب میشه و خوشش نمیاد همون بهتر که اصلا سمت گنولینوکس نیاد :) (البته با احترام)
« آخرین ویرایش: 17 تیر 1393، 01:19 ق‌ظ توسط Yaser-16 »
آنان که آزادی را فدای امنیت می‌کنند، نه شایستگی آزادی را دارند و نه لیاقت امنیت را!   بنیامین فرانکلین

آفلاین majidch

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 74
دوست عزیر من خودم به این نکته اشاره کردم که مشکل از طرف شرکت های بازی سازه و احتیاجی نبود شما این نکته رو به من گوشزد کنید. حرف من اینه که باید شرکت کانونیکال اولا با شرکت های سخت افزاری و بازی ساز سر و کله بزنه تا از لینوکس هم پشتیبانی کنه. نکته مهمتر اینه که شرکت های لینوکسی نباید منتظر شرکت های دیگه بشینن مثلا کانونیکال آستینشو بالا بزنه و خودش شروع به ساخت نرم افزار و بازی های قوی کنه و تا حدودی خودکفا بشه. از طرفی میشه از پروژه های wine playonlinux bumblebee و prime حمایت کامل کنن تا بسیاری از مشکلات حل بشه.

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1330
دوست عزیر من خودم به این نکته اشاره کردم که مشکل از طرف شرکت های بازی سازه و احتیاجی نبود شما این نکته رو به من گوشزد کنید. حرف من اینه که باید شرکت کانونیکال اولا با شرکت های سخت افزاری و بازی ساز سر و کله بزنه تا از لینوکس هم پشتیبانی کنه. نکته مهمتر اینه که شرکت های لینوکسی نباید منتظر شرکت های دیگه بشینن مثلا کانونیکال آستینشو بالا بزنه و خودش شروع به ساخت نرم افزار و بازی های قوی کنه و تا حدودی خودکفا بشه. از طرفی میشه از پروژه های wine playonlinux bumblebee و prime حمایت کامل کنن تا بسیاری از مشکلات حل بشه.
ببخشید دوست عزیز :)
شما گویا فکر کردین همه چیز کشک هست !
ساختن بازی و ... کاری نیست که یه شرکت کوچیک مثل کنونیکال بتونه روش کار کنه
هدف و وظیفه کنونیکال یه چیز دیگه هست
شرکت های بازی سازی بزرگ بعدا ببینند که عده زیادی از لینوکس استفاده میکنند و بازار خوبی هست بازی هاشون رو براش ارائه میدن
مثلا شما کلی هزینه نمیکنید که یک بازی رو برای سیستم عاملی ارائه بدین که کاربرش کمه و مثلا فوق فوقش 100 هزار دلار براتون بازار داره !
گاهی هم این بازی ها ارائه نشدنشون هدف دار هست
مثلا وقتی با پشتیبانی مالی ماکروسافت یه بازی ساخته میشه و فقط روی ایکس باکس اجرا میشه عیب و ایراد از طرف پلی استیشن نیست
این جور بازی ها هم زیاد هستن و هر دو شرکت برای فروش بیشتر همچین بازی های انحصاری خاصی دارن
لینوکس هم یه کرنل هست و هزار شرکت دیگه روش کار میکنند و به کنونیکال ربط خاصی نداره
شما یه سخت افزار میسازی و بعد برای کارکرد سخت افزاری که ساختی با توجه به قطعاتش و ... برنامه مینویسی و درایور مینویسی و بعد شما اون درایور رو حالا به عنوان یک سی دی در کنار سخت افزارت قرار میدی یا وارد مخازن لینوکس و ... میکنی
در مورد میزکار هم درسته که ویندوز یه نوع سادگی و گیرایی خاصی داره ولی در کل نمیشه گفت ویندوز زیبا تر هست و ... و میز کار های زیادی هست و شما با نصب تم و ... به ظاهر دلخواهت میرسی
صدای پلیس : هاپ هاپ

آفلاین majidch

• Jr. Member
  • *
دوست عزیز اگه مطالب قبلی رو خونده باشی میبینی که به این نتیجه رسیدم که لینوکس زیباتره.دوستان کمک کردن و فیلم از دسکتاپشون گذاشتن و منم به این واقعیت پی بردم که لینوکس زیباتره اما در کل ویندوز به خاطر یکدست بودن و سادگی برای کاربران (البته کاربران غیرحرفه ای) جذاب تره. من از کانونیکال به عنوان نمونه اسم بردم اگه توجه کنید نوشتم همه شرکت های لینوکسی به کمک همدیگه بازی بسازن. در ضمن بازی ساختن یه کار غیرممکن نیست. مگه همه شرکت های بازی سازی از همون اولش بهترین بازیها رو ساختن. اونا هم از صفر شروع کردن و پیشرفت کردن.ما ایرانیها همیشه کارهای سخت رو غیرممکن میدانیم به همین خاطر هم پیشرفت نمیکنیم. سخت هست ولی غیرممکن نیست. محض اطلاع بگم برای گوگل اولش از یک کامپیوتر به عنوان سرور استفاده کردن اونم توی خوابگاه.

آفلاین ارباب!

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 448
سلام دوستان!
من با نظر majidch عزیز در مورد سادگی و گیرایی ویندوز موافقم... اگرچه در مورد زیبایی و شخصی سازی دیگه به این راحتی نمی شه امتیاز رو به ویندوز داد...
در مورد بازی در لینوکس، کسی خبری از Steam داره؟ این ماجراش چی هست؟‌ می شه امیدوار بود؟
Void Linux + XFCE

آفلاین majidch

• Jr. Member
  • *
دوست عزیز اگه منظورت سیستم عامل استیمه میتونی به لینک زیر بری و نسخه بتا رو دانلود کنی ولی شرکت والو هنوز هیچ کدام از بازیهاشو برای سیستم عاملش ارائه نکرده و احتمالا با انتشار نسخه نهایی وضعیت بازیها نیز مشخص خواهد شد. در نهایت باید بگم این توزیع لینوکس که برپایه دبیان ساخته شده کمک بزرگی به جامعه متن باز خواهد نمود چون به احتمال زیاد شرکت های بازی ساز دیگه هم جذب این سیستم عامل میشن و نسخه لینوکس بازیهاشونو برای این توزیع ارائه میدن.

http://gadgetnews.ir/4283/download-linux-based-steamos/

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
دوست عزیز اگه مطالب قبلی رو خونده باشی میبینی که به این نتیجه رسیدم که لینوکس زیباتره.دوستان کمک کردن و فیلم از دسکتاپشون گذاشتن و منم به این واقعیت پی بردم که لینوکس زیباتره اما در کل ویندوز به خاطر یکدست بودن و سادگی برای کاربران (البته کاربران غیرحرفه ای) جذاب تره. من از کانونیکال به عنوان نمونه اسم بردم اگه توجه کنید نوشتم همه شرکت های لینوکسی به کمک همدیگه بازی بسازن. در ضمن بازی ساختن یه کار غیرممکن نیست. مگه همه شرکت های بازی سازی از همون اولش بهترین بازیها رو ساختن. اونا هم از صفر شروع کردن و پیشرفت کردن.ما ایرانیها همیشه کارهای سخت رو غیرممکن میدانیم به همین خاطر هم پیشرفت نمیکنیم. سخت هست ولی غیرممکن نیست. محض اطلاع بگم برای گوگل اولش از یک کامپیوتر به عنوان سرور استفاده کردن اونم توی خوابگاه.
ببینید باز هم همون مشکل بالا هست !
مشکل این هست که شما سازکار جهان و سرمایه رو درک نمیکنید !
میگید چون من دوست دارم بازی کنم بیایید برای من بازی بسازید !
منم دوست دارم شرکت سونی پفک بزنه و من بخورم چون برندشو دوست دارم ولی سونی همچین کاری نمیکنه
کار و هدف اون شرکت ها که مثلا کنونیکال و رد هست و ... باشن چیز دیگری هست
اون ها یه سری محصولاتی دارند و یه سری اهداف دیگری و دغدغه و هدفشون این نیست که بیان و بازی بسازن
تجارت خودشون رو دارن و از محصول و حوزه خودشون در آمد دارند
مثل این میمونه که بگیم چرا ایران خودرو جاروبرقی داخل ماشین نمیسازه
چون کارش نیست - هدفش نیست و بهش مربوط نیست
حالا این که چرا جاروبرقی مخصوص سمند نداریم و اگه داشتیم خیلی خوب میشد و اینا ربطی به ایران خودرو نداره
امیدوارم منظورم رو خوب رسونده باشم
دنیا بر اساس خواسته های ما کار نمیکنه بر اساس منافع کار میکنه
هر کسی نرم افزاری که تولید میکنه دوست داره مصرف بشه
شما میرید برای اندروید بازی میسازید نه برای بادا مگر این که علاقه شخصی داشته باشید
شرکت های بزرگ هم با علاقه شخصی بزرگ نشدن و اون موضوع سود همیشه در نظرشون بوده که به این جایی که هستن رسیدن
برای همین هست که اغلب بازی های که در لینوکس هست ساده هستن و توسط افراد داوطلب و ... نوشته شدن و یکی دو تا مورد خاص حالا توش شاید باشه
اما یک چیز دیگر هست این وسط
شرکت والو میخواد مثل سونی و ماکروسافت که کنسول دارند کنسول بازی بسازه
برخلاف سونی و ماکی(دیگه خلاصه مینویسم درازه اسمش) که فقط یک سخت افزار خاص ارائه میدن نیست و در اصل یه سیستم عامل هست بر اساس لینوکس
هم خودش سخت افزار از قبل آماده شده خواهد فروخت که بهینه خواهند بود و ارزان هم خودتون میتونید سخت افزار جمع کنید یا روی سخت افزار فعلیتون نصبش کنید
از این رو به زودی لینوکس نیز برای شرکت های بزرگ در حوزه بازی دارای صرفه اقتصادی خواهد بود
و بازی های خوب و زیادی براش منتشر خواهد شد
والو خوشبختانه دیدگاه بازی داره و نزدیک ترین مثالی که میتونم بزنم ای او اس در قبال اندروید هست
اگر پلی استیشن و ایکس باکس رو آیفون در نظر بگیریم که دارای سخت افزار خاص خودشون و نرم افزار خاص خودشون بودند
والو و استیم باکس رو باید اندروید در نظر بگیریم که هم کد باز هست و هم سخت افزار خاص نداره
همونطور که گوگل از نرم افزار های پولی که در فروشگاهش و پلی استور به فروش میره درصد میگیره و در آمدش از این راه هست
والو هم بازی ها رو در فروشگاه خاص خودش قرار میده و شما از اونجا میخری یعنی از نرم افزار استیم
این نرم افزار استیم هم برای این که هر چی بیشتر گسترش پیدا کنه و در آمد بیشتری داشته باشه برای توزیع های مختلف مثل دبیان و فدورا و اپن سوزه و ... منتشر میشن
و در کل کل توزیع های گنو/لینوکسی قابلیت اجرای این بازی ها رو خواهند داشت
و آینده بازی برای گنو/لینوکس بسیار روشن هست
البته این بازی ها رایگان نخواهند بود و پولی خواهد بود
البته به نظر من حداقل 2 سال باید صبر کنیم که به نتایج خوبی برسیم
--
در مورد ظاهر دسکتاپ هم یکمیش عادت هست
بعد هم این که هر روز و لحظه به لحظه داره روی این میز کار ها کار میشه و بهتر سریع تر بدون مشکل تر و امکاناتشون بیشتر و بهینه تر میشه چیز هایی که لازمه و ندارند بهش اضافه میشه و چیز های اضافیشون برداشته میشه و خوب دنیا رو به پیشرفت هست
در مورد فایل منیجر هم خوب چندین فایل منیجر داریم که متفاوت هستن شما باید از بینشون انتخاب کنی
--
یک نقطه ای که از صحبت های شما برداشت کردم و باید به اشاره کنم اینه که
شما اومدین لینوکس نصب کردین و میگین چرا ویندوز نیست !
دوست عزیز ! ممکنه شما یک سری شبیه ساز پلی استیشن و سگا روی کامپیوتر دیدین و فکر میکنید لینوکس هم یک نرم افزار تقلیدی از ویندوز هست که برای افراد فقیر نوشتن و رایگانه
نخیر لینوکس به هیچ وجه تقلیدی از ویندوز نیست
هدفش هم تبدیل شدن به ویندوز نیست
لینوکس یک سیستم عامل هست از کلی سیستم عامل دیگه که اهداف خودشو داره
ویندوز هم یک سیستم عامل دیگه هست !
بحث سر برتری این بر اون یکی نیست اینا دو چیز متفاوت هستن و هیچ وقت قرار نیست مثل هم باشن و عین هم باشن که اون موقع میشه یک چیز !
لینوکس در برخی جاها بیشتر کاربرد داشته و نیاز تو اون حوزه ها بیشتر بوده در اون موارد روش بیشتر کار کردن و قدرتمند تر هست در برخی ضمینه ها و در برخی چیز ها چون بهش نیازی نبوده در اون موارد کمتر تکامل پیدا کرده
« آخرین ویرایش: 17 تیر 1393، 03:44 ق‌ظ توسط ava »

آفلاین majidch

• Jr. Member
  • *
بحث های اقتصادی که فرمودین کاملا منو قانع کرد. البته در مورد نظر من اشتباه برداشت کردی. من هیچ وقت لینوکس رو تقلیدی از ویندوز نمیدونم و عقیده من اینه که قدرت لینوکس خیلی بیشتر از ویندوزه.با نقاط قوت لینوکس هم کاملا آشنایی دارم.بحث من اینه که کاشکی یه توزیع ساده و خوب وجود داشت که همه کاربران عادی رو جذب میکرد تا هیچ کس توی دنیا از ویندوز استفاده نکنه و ویندوز روی دست مایکروسافت بمونه.البته من به اندروید خیلی امید دارم و به نظرم تنها توزیع لینوکس که بتونه از هر لحاظی خوب عمل کنه اندرویده.از توانایی های لینوکس و اندروید اینه که برای هر دستگاهی نسخه متفاوتی نداره وروی موبایل تبلت و هر دستگاهی نصب میشه و برنامه هاش برای دستگاه های متفاوت یکسانه اما ویندوز چنین قابلیتی نداره مثلا برنامه های ویندوز روی ویندوزفون اجرا نمیشه.
در ضمن استیم برای ویندوز نرم افزار داره و برای لینوکس نرم افزار نداره.شرکت والو سیستم عامل استیم برپایه دبیان ساخته نه فقط یه نرم افزار.اگه به لینکی که گذاشتم بری همه چیزو در مورد استیم میفهمی.

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
بحث های اقتصادی که فرمودین کاملا منو قانع کرد. البته در مورد نظر من اشتباه برداشت کردی. من هیچ وقت لینوکس رو تقلیدی از ویندوز نمیدونم و عقیده من اینه که قدرت لینوکس خیلی بیشتر از ویندوزه.با نقاط قوت لینوکس هم کاملا آشنایی دارم.بحث من اینه که کاشکی یه توزیع ساده و خوب وجود داشت که همه کاربران عادی رو جذب میکرد تا هیچ کس توی دنیا از ویندوز استفاده نکنه و ویندوز روی دست مایکروسافت بمونه.البته من به اندروید خیلی امید دارم و به نظرم تنها توزیع لینوکس که بتونه از هر لحاظی خوب عمل کنه اندرویده.از توانایی های لینوکس و اندروید اینه که برای هر دستگاهی نسخه متفاوتی نداره وروی موبایل تبلت و هر دستگاهی نصب میشه و برنامه هاش برای دستگاه های متفاوت یکسانه اما ویندوز چنین قابلیتی نداره مثلا برنامه های ویندوز روی ویندوزفون اجرا نمیشه.
در ضمن استیم برای ویندوز نرم افزار داره و برای لینوکس نرم افزار نداره.شرکت والو سیستم عامل استیم برپایه دبیان ساخته نه فقط یه نرم افزار.اگه به لینکی که گذاشتم بری همه چیزو در مورد استیم میفهمی.
شرمنده شاید یکم لحنم تند بود منظور خاصی نداشتم و برداشت شخصیم از حرفتون بود که توضیح دادم
اوبونتو هم قرار هست بر روی موبایل و کامپیوتر یکسان باشه
اون توزیعی که برای کامپیوتر ساختن و اندروید برای پلتفرم 32 بیتی پورت کردن رسمی نیست ولی خوب کار میکنه و خود گوگل فعلا همچین قصدی گویا نداره و یونیتی رابطش بهتره برای لپ تاپ
راستی دوست عزیز چیزی که من درک نمیکنم خصومت شما نسبت به ماکروسافت هست
ماکروسافت یک شرکت تجاری هست که یه سری نرم افزار و محصول تولید میکنه و با بدبخت شدنش عده زیادی انسان متخصص و درس خونده بیکار میشن و اون عده زیاد دارای خانواده و بچه هستن و ...
ماکروسافت کار شیطانی و بدی نمیکنه بیچاره یک محصولی ساخته و داره میفروشه و بر خلاف مک که برداشته دسترنج یک عده رو (بی اس دی) رو با یک سری تغیرات و بهبود ها به مردم میفروشه
این که شما لینوکس رو دوست دارید و ازش استفاده میکنید خوبه ولی ماکروسافت این وسط کار بدی نکرده
حالا چون من موبایل سونی دوست دارم نباید بگم که سامسونگ بمیره بسوزه و ...
همه شرکت های بزرگ کلی تکنولوژی و ابزار جدید میسازن و در اصل مرز پیشرفت علم هستن
ماکروسافت هم خیلی چیز های زیادی ساخته که قبلا نبوده برخی از اون ها رو به رایگان ارائه کرده و گاهی آزاد ارائه کرده
و به جامعه آزاد هم کمک کرده
اگر یک مغازه ای بیاد و خیرانه به شما ساندویچ مجانی بده دلیل نمیشه که اون مغازه دیگه که ساندویچ هاشو میفروشه بد هست :) این یکی زیادی خوب هست نه این که اون بد باشه
ماکروسافت به اندازه 100 هزار نفر کارمند داره تقریبا که از خیلی شهر های دنیا واز شهری که من توشم جمعیتشون بیشتره :)
حالا هر کدوم دارای خانواده باشن مثلا میشه 400 هزار نفر
این لیست رو ببینید https://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%81%D9%87%D8%B1%D8%B3%D8%AA_%D8%B4%D9%87%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C_%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86_%D8%A8%D8%B1_%D9%BE%D8%A7%DB%8C%D9%87_%D8%AC%D9%85%D8%B9%DB%8C%D8%AA

آفلاین majidch

• Jr. Member
  • *
دوست عزیز من خصومت شخصی با هیچ کس و هیچ شرکتی ندارم. به نظر هر شرکت یا هر شخصی توی دنیا خیلی ثروتمند بشه مطمئن باشید داره به خیلی از انسان ها ظلم میکنه. چه دلیلی داره که مایکروسافت این همه پولدار بشه. حتی شرکت هایی مثل اپل، سونی، سامسونگ، گوگل و خیلی شرکت های داخلی و خارجی دیگه. درسته که اونا زحمت کشیدن و این فناوریها رو به وجود آوردن ولی دلیل نمیشه آنقدر گران بفروشنش که ثروتشون به میلیارد دلار برسه میتونستن خیلی ارزانتر بفروشنش و در حد میلیون دلار درآمد داشته باشن. البته من تا حدودی گوگل رو بهتر از بقیه شرکت ها میدونم چون تقریبا تمام امکاناتشو داره رایگان ارائه میده. فکرشو بکنید بنیانگذاران لینوکس هم رایگان ارائه ش نمیکردن. اونوقت ویندوز قیمتش ده برابر الان میشد. خدا به بعضی از انسان ها هوش و نبوغ و استعداد زیادی داده و به بعضی دیگه از انسان ها نداده. قرار نیست انسان هایی که بهشون هوش و استعداد زیادی داده شده ازش سواستفاده کنن و کلی پول به جیب بزنن. درسته که مایکروسافت داره خرج نیم میلیون انسان رو میده ولی مطمئن باشید حداقل به یک میلیارد انسان ظلم کرده.

آفلاین QSBuntu

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 613
منم با این نظر موافقم که ظاهر عادی اوبونتو برای کاربرای ساده جذاب نیس ولی خب از دو جهت میشه نگاهش کرد
یکی اینکه باید هر کاربری که میاد توی این محیط از آماتوری در بیاد و گرافیک محیط رو تروتمیز کردن میتونه عامل شروع کننده ی خوبی باشه
اما از جهت دیگه باید اینو هم درنظر گرفت که محیط جذاب هم میتونه باعث جذب بیشتر باشه

پس راه حل اینه که افراد لینوکسی بیاند مانور بیشتری رو گرافیک بدند و  ب بقیه نشون بدند تا بقیه رو جذب کنن و راه حل هم بدن تا هرکی جذب شد بیاد توش قرار بگیره و بعد تلاش کنه که نصب کنه و در نتیجه فعال شه و از آماتوری در بیاد

دقیقا مثله همون کاری که علیرضاامیرصمیمی  ;) با تشکر ازش :D
توزیع 2014 deeping هم از نظر ظاهر پیشفرض خیلی خوشگله ;D
زندگی خواهم کرد... خواهم زیست ... و میجنگم حتی اگر........................

آفلاین majidch

• Jr. Member
  • *
ممنون از 2020s1371 که حرفای منو درک کردن. منم تمام صحبت هام در مورد کاربرای آماتوره. برای اینکه تمام کاربرهای آماتور جذب لینوکس بشن باید کاربرای حرفه ای لینوکس دست به کار بشن و با آموزش و تبلیغ درست همه رو جذب کنن. این اشتباست که بگیم اگه کسی خوشش از لینوکس نمیاد همون بهتره که توی دنیای ویندوز بپوسه. باید دستشو بگیریم و به مسیر درست هدایتش کنیم.

آفلاین abedzadeh

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1597
  • aliila
ممنون از 2020s1371 که حرفای منو درک کردن. منم تمام صحبت هام در مورد کاربرای آماتوره. برای اینکه تمام کاربرهای آماتور جذب لینوکس بشن باید کاربرای حرفه ای لینوکس دست به کار بشن و با آموزش و تبلیغ درست همه رو جذب کنن. این اشتباست که بگیم اگه کسی خوشش از لینوکس نمیاد همون بهتره که توی دنیای ویندوز بپوسه. باید دستشو بگیریم و به مسیر درست هدایتش کنیم.
خوب فکر نمیکنم تا وقتی که بازی هایی مثل ویندوز برای لینوکس ارائه بشه ، کاربران آماتور به دنبال لینوکس بیان ( به جز بحث علاقه و ماجراجویی )
چیزهایی که یک آماتور از سیستم عامل میخواد شامل گوش کردن به آهنگ ، فیلم دیدم ، وب گردی و بازی هست
چون مورد آخر هنوز درست نشده ، آماتورها هم دلیلی برای مهاجرت ندارند
حتی ممکنه ظاهر سیستم عامل هم براشون مهم نباشه ( مثل بعضی از کسانی که از xp استفاده میکنند )
به گروه کاربران اوبونتوی ایرانی در جامعه ی استیم بپیوندید
http://steamcommunity.com/groups/Ubuntu-Iran
بازی های تحت پوشش : Dota2

آفلاین v.taghavi68

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 915
اینکه لینوکس تو زمینه ی درایور ها مشکل داره ی حقیقته! خیلی ها می گن مشکل لینوکس نیست و مشکل سازنده قطعه است !!
آره به لحاظ فنی مشکل از لینوکس نیست ولی به لحاظ تجاری این دقیقا مشکل لینوکسه که نتونسته شرکت های سازنده رو به سمت خودش بکشونه مشکل لینوکسه که نتونسته بازاریابی و ارتباط قوی تو این زمینه داشته باشه! ی محصول هر چقدر هم که قوی باشه تو ی محیط ایزوله نمی تونه پیشرفت کنه یا حداقل اون سرعت پیشرفت بالا رو از دست میده
اما بحث میز کار و سادگی رو کی میگی قبول ندارم شوما کل محیط گرافیکی لینوکس رو با ی یونیتی که تازه داره پا میگیره مقایسه می کنی کافی بری kde میبینی که به لحاظ پیش فرض بدون هیچ گونه دستکاری خیلی خیلی جذاب تر از ویندوزه بماند که تا فی خالدونشم می تونی انگولک کنی! مثلا رابط مترو ویندوز ۸ فاجعه است بخصوص برای desktop ها ! حتی بیلی خودمونم ازش خوشش نیومد!
وای بر شما اگر این علم اندک وسیله ای برای طغیانتان شود

آفلاین majidch

• Jr. Member
  • *
مشکل بازی در لینوکس اساسی ترین مشکل برای کاربران آماتوره و به نظرم باید شرکت های لینوکس به هم کمک کنند و کاری کنن  که wine بتونه تمام بازیهای ویندوز رو اجرا کنه. اونوقت میشه آموزش کامل wine رو با زبان ساده در سایت های مختلف بزاریم تا کاربران آماتور با دغدغه کمتری به لینوکس مهاجرت کنن. با اینکار درصد کاربران لینوکس زیاد میشه و شرکت های بازی ساز ارائه نسخه لینوکس بازیهاشون صرفه اقتصادی خواهد داشت و نسخه لینوکس بازیهاشونو ارائه میدن. به نظرم تنها راه حل سریع و کم خرج برای پیشرفت لینوکس، پیشرفت wine میباشد که این زحمت روی دوش شرکت های لینوکس و کاربران حرفه ای است.