۱-
علت اینکه دستور sudo make در عکسی که بالاتر گذاشته بودم عمل نمی کرد، این بود که بسته build-essential نصب نبود یا حذف شده بود.( جالب بود حتی خود دستور make ، دارای بسته ای به همین نام برای نصب می باشد.!)
۲-
در رابطه با نصب پکیج TL-WN725N_V3_Linux.zip که به مشکل خوردم، همانطور که در
Installation for linux driver_RTL.pdf ‘ گفته شده بود:
ARCH is used to specify the target platform's CPU architectures such as arm, mips,
i386 and so on.
این احتمال را میدهم که شاید نوع CPU من مناسب برای این پکیج برای نصب نباشد. هر چند که از دو واژه SKRC و KSRC سر درنیاوردم. در آنجا گفته شده بود که در “makefile.c” این تغییر را بدهیم:
CONFIG_IOCTL_CFG80211=n
که در فایل اولیه y بود و بایستی بنظرم تبدیل به n می شد. اینکار را کردم ولی تفاوتی نکرد.
هر چند که نمیدانم منظورشان از “makefile.c” همان Makefile است یا نه؟!
بهرحال از خیر این پکیج گذشتم.
۳-
یک پکیج دیگری هم در github بنام rtl8188eus-5.3.9.zip که در یکی از سایتها خیلی تعریفش را کرده بودند و خلاصه انگار یک معجونی بود ، دوای هر دردی!!
البته در اصل مال من TL-WN725N(EU)_V3_Linux یا بنظرم همان rtl8188eu بود. ولی در
README.md مربوط به این پکیج( rtl8188eus-5.3.9.zip) نوشته بود:
Realtek rtl8188eus & rtl8188eu & rtl8188etv WiFi drivers
مراحل نصب این پکیج این بود:
# Howto build/install
1. You will need to blacklist another driver in order to use this one.
2. `echo 'blacklist r8188eu'|sudo tee -a '/etc/modprobe.d/realtek.conf'`
3. `make && sudo make install`
4. Reboot in order to blacklist and load the new driver/module.
و خوشبختانه به راحتی نصب شد و بدون مشکل کار کرد. حتی در وای فای هم در قسمت پسورد هم مشکلی ندارد و مشکل من حل شد.
۴-
سؤالاتی که مانده اند:
الف) من این کارها را در قسمت home خودم انجام داده ام. آیا این کار درستی است یا اینکه بهتر است این کارها در home کاربر ریشه یا اینکه در پوشه tmp انجام بگیرد؟
ب) الان که نصب تمام شده میتوانم فایلهای منبع و فایلهایی که در قسمت home من در حین نصب ایجاد شدهاند ، بصورت دستی حذف کنم؟ یا اینکه آنها بایستی بمانند؟
ج) در پایان نصب میخواستم از دستور make clean استفاده کنم ولی خطای پیدا نشدن دستور را داد ، نمیدانم آیا برای کار کردن make clean بایستی بسته جداگانه ای نصب کنم یا اینکه این دستور را با && به دستورهای قبلی الصاق میکردم و یا علت چه می باشد؟