تنظیمات network-manager رو تغییر ندادید؟
فکر نمی کنم.
به هر وایفای که وصل میشید اینجوری میشه؟
ببخشید. اگر این موارد را برایم توضیح دهید خیلی ممنون می شوم:
۱-تا جایی که من فکر می کنم وظیفه شناسایی سخت افزار بر روی کامپیوترمان اعم از داخلی و یا خارجی در دبیان بر عهده بسته ای بنام
firmware-liniux و firmware-linux-nonfree می باشد.آیا بغیر از این دو بسته ، بسته دیگری هم وظیفه شناسایی قطعات سخت افزاری را هم در دبیان دارد؟، آیا بایستی با نصب این دو تا حتما قطعات سخت افزاری ما شناخته شوند؟
وای فای من با نصب این دو تا بسته شناخته نمی شوند.
۲-آیا مثلا اگر بجای دبیان stable، دبیان testing یا unstable نصب کنم، اینبار با نصب آن دو بسته بالایی وای فای من شناخته می شوند؟ یا اینکه تفاوت این سه مخزن در مورد شناسایی ونصب firmware برای سخت افزار نسبت به یکدیگر نیست بلکه برای این است که نسخه مثلا بروزتری برای فایر فاکس بدهند؟ تفاوت این سه تا مخزن در مورد شناسایی سخت افزار را بدرستی متوجه نمی شوم.
۳- چرا مثلا در ubuntu 18.04 ،(البته بصورت لایو) مشکلی از این بابت ندارم ولی در دبیان دچار مشکل می شوم؟ آیا اوبونتو برای شناسایی سخت افزار از بسته های دیگری استفاده می کند؟ کدام بسته یا بسته ها؟ و سوال دیگر اینکه آیا این بسته یا بسته ها فقط در مخازن اوبونتو موجود می باشد یا اینکه در مخازن دبیان هم موجود است ؟ و اگر در فقط در مخازن اوبونتو باشد قابل استفاده در نصب دبیان می باشد؟