انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: سوالاتی در مورد کوبونتو  (دفعات بازدید: 5568 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mohi

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1430
  • as in freedom
مثل اينكه دوستان مي گن كه اين سي دي هما رو مي تونم نصب كنم ! چيه و به چه دردي مي خوره و از كجا دانلود كنم !
البت بگم كه اينترنت پرسرعت دارم و اگر لازم باشه مي تونم هر چيزي رو دانلود كنم !

سی دی هما خیلی خوبه و به دردبخور! اما شما که به اینترنت پر سرعت دسترسی داری دیگه فکر نکنم هما لازمت بشه! تازه اینکه تازه کاری و ممکنه کمی برات مشکل باشه نرم افزارها رو با هما و خط فرمانی نصب کنی.

برای نرم‌افزار هم بهترین روش اینه که از منوی سیستم گزینه‌ی add/remove یا Adept Manager رو انتخاب کنی. اولی سبک تر و راحتتر و دومی کمی سنگینتر اما پرتر هست. با این روشها میتونی به راحتی هزاران بسته نرم‌افزاری رو پیداکنی و میمونه اونهایی که تخصصین و ممکنهتوی مخازن اوبونتو نباشن! که برای اونها هم به راحتی و با کمی جستجو راهی پیدامیشه!

برای مدیریت و نصب نرم‌افزار هم یک راهنمای عالی و کامل در این آدرس هست: http://wiki.ubuntu-ir.org/SoftwareManagement
امضای کوچکتر - انجمن زیباتر P-:

آفلاین farshad4017

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 33
ممنون
تو بيشتر صفحاتي كه لينك داده بودين ، بيشتر در مورد اوبونتو بحث شده بود و خيلي كم در مورد كوبونو !
علتش چيه ؟ اگر كوبونتو به درد نمي خوره ، برم و اوبونتو رو دانلود كنم و خودم رو خلاص كنم !

آفلاین amin

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 454
  • We live, as we dream - Joseph conrad
ممنون
تو بيشتر صفحاتي كه لينك داده بودين ، بيشتر در مورد اوبونتو بحث شده بود و خيلي كم در مورد كوبونو !
علتش چيه ؟ اگر كوبونتو به درد نمي خوره ، برم و اوبونتو رو دانلود كنم و خودم رو خلاص كنم !
برای اینکه محیط گنوم اوبونتو کاربر بیشتری تسبت به kde کوبونتو داره .
خود من با کوبونتو شروع کردم و خیلی هم خوبه . در حقیقت چندان فرقی هم نمی کنن (از یک نظز البته )
دستورات خیلی شبیه هم هست و کمی فقط دقت لازم داره .
@cybertux
no sign

آفلاین mohi

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1430
  • as in freedom
کوبونو گزینه‌ی خیلی ممناسبیه. در تمامی صفحات مهم راهنما توی ویکی که لینکشونو داده بودم، مثل صفحه‌ی قالبهای صوتی دارای محدودیت و راهنمای جامع نصب نرم‌افزار برای کوبونتو هم توضیح خوبی داده شده. ضمن اینکه دستورات خط فرمانی هم که ارائه شده برای هر دو سیستم اوبونتو و کوبونتو یکسان هستند.
امضای کوچکتر - انجمن زیباتر P-:

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
پاسخ به: سوالاتی در مورد کوبونتو
« پاسخ #19 : 17 شهریور 1386، 10:48 ق‌ظ »
نقل از قوانین انجمن
نقل‌قول
۱۷. برای ارسالهای خود عناوین متناسب با متن ارسال انتخاب نمائید. به عنوان مثال «فقط شبکه» یا «مشکل پشت مشکل» عناوین نامناسب و «به اشتراک گذاری اینترنت در اوبونتو» در صورتی که متن سوال نیز در همین مورد باشد یک عنوان مناسب است.

من عنوان پست شما رو ویرایش کردم! با انتخاب عنوان مناسب کاربرانی که اطلاعات بیشتری در زمینه سوال شما دارند سوالتون رو خواهند خوند. لطفا توجه کنید که همه کاربران همه پستها رو نمیخونن و ضمنا پست با عنوان مناسب بعدها به درد کاربران تازه وارد دیگه هم خواهد خورد...
لطفا سوالاتتون رو با عناوین مرتبط ارسال کنید

ممنون :)
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

آفلاین mtux

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 450
    • Mgroup
پاسخ به: سوالاتی در مورد کوبونتو
« پاسخ #20 : 17 شهریور 1386، 12:29 ب‌ظ »
نقل از قوانین انجمن
نقل‌قول
۱۷. برای ارسالهای خود عناوین متناسب با متن ارسال انتخاب نمائید. به عنوان مثال «فقط شبکه» یا «مشکل پشت مشکل» عناوین نامناسب و «به اشتراک گذاری اینترنت در اوبونتو» در صورتی که متن سوال نیز در همین مورد باشد یک عنوان مناسب است.

من عنوان پست شما رو ویرایش کردم! با انتخاب عنوان مناسب کاربرانی که اطلاعات بیشتری در زمینه سوال شما دارند سوالتون رو خواهند خوند. لطفا توجه کنید که همه کاربران همه پستها رو نمیخونن و ضمنا پست با عنوان مناسب بعدها به درد کاربران تازه وارد دیگه هم خواهد خورد...
لطفا سوالاتتون رو با عناوین مرتبط ارسال کنید

ممنون :)
به نکته ی خوبی اشاره کردی!
ممنون...
Free Software Advocate and Developer
http://mtux.wordpress.com
My GNU Affero page: http://rate.affero.net/mtux