انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: همکاری در انتشار یک برنامه حسابداری منبع باز  (دفعات بازدید: 13627 بار)

0 کاربر و 6 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Mohammad.maleki

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 60
    • گروه شرکت های اتیاک
نقل‌قول
راستی برای لینوکس با چی برنامه مینویسید؟ رفتی سراغ python یا با mono داری توسعه میدی؟
با mono دارم توسعه میدم ! mono خودش مشکل زیاد داره و همین مشکلات کار منم زیاد کرد ولی کلا کار نشد نداره به امید خدا به زودی اولین نسخه اش اماده میشه

یه سوال هم داشتم چطور میشه یک برنامه رو در مخازن اوبونتو مخزن پیشفرض اوبونتو قرار داد؟
به جز این سوال
یه سوال دیگه هم برام پیش امده که جاش شاید اینجا نباشه ولی همینجا میپرسم
تو دنیای نرم افزار اجازه نامه های مختلفی برای انتشار یک نرم افزار وجود داره ولی من به یک قانون جدید برای این برنامه نیاز دارم یعنی این قانون های انتشار بخشی از اون چیزی هست که من میخوام بخاطر همین میخوام بدونم ایا میشه ما خودمون برای برنامه ای که ساختیم یک مجوز انتشار جدید درست کنیم یا اینکه نه نمیشه و باید این مجوز های در جایی ثبت بشه تا به رسمیت در باید
اتیاک تبلور یک اندیشه

آفلاین علی بهجتی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 414
  • عاشق آزادی
    • جابجا آمدید!
میشه ولی اگه gpl نباشه کسی تحویلت نمی‌گیره زیاد !
امیرالمؤمنین (ع) :‌ زکات علم نشر آن است
چرا علم خود را با نوشتن برنامه‌ای آزاد نشر ندهیم‌؟

آفلاین Mohammad.maleki

• Jr. Member
  • *
    • گروه شرکت های اتیاک
نقل‌قول
میشه ولی اگه gpl نباشه کسی تحویلت نمی‌گیره زیاد !
این که کسی زیاد تحویل بگیره یا نه مهم نیست مهم انجام یک کار خوب و بی نقص هست
اگر اطلاعت بیشتری از نحوه ایجاد یک مجوز انتشار دارید لطفا اطلاعات بیشتری در اختیار من بگذارید
اتیاک تبلور یک اندیشه

آفلاین علی بهجتی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 414
  • عاشق آزادی
    • جابجا آمدید!
کار سختی نیست !‌
مینویسی که مجوز اینه و شرح مجوز هم همینه میشه مجوز شخصی یه نرم‌افزار
من به شخصه اگه جی‌پی‌ال نباشه استفاده نمی‌کنم حتی اگه بهترین نرم افزارم باشه !
امیرالمؤمنین (ع) :‌ زکات علم نشر آن است
چرا علم خود را با نوشتن برنامه‌ای آزاد نشر ندهیم‌؟

آفلاین N3MiSiS

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 67
نقل‌قول
این تصویر برنامه هست در محیط ویندوز
http://up.vatandownload.com/images/j7eu3l76flz1djzqu6.png

یه سوال Mohammad.maleki :
این کامپوننت office که استفاده کردی اسمش چیه! منم از اینا استفاده میکنم ولی اکثرا خیلی سنگین و یا داغونن. ولی ماله شما بنظر یه چیزه سبک میاد! اگه میشه فایل یا اسم رو به منم بدین.
من از devexpress هم استفاده کردم. خیلی شبیه اینه. ولی اونم قسمت MDIیا همون کنترل فرم های فرزند چندتا مشکل داشت که منو از استفاده کردنش منصرف کرد.
10 نوع مختلف آدم در دنیا وجود دارد ، آنهایی که باینری میفهمند و آنهایی که باینری نمیفهمند.
========================================================

آفلاین Mohammad.maleki

• Jr. Member
  • *
    • گروه شرکت های اتیاک
نقل‌قول
این تصویر برنامه هست در محیط ویندوز
http://up.vatandownload.com/images/j7eu3l76flz1djzqu6.png

یه سوال Mohammad.maleki :
این کامپوننت office که استفاده کردی اسمش چیه! منم از اینا استفاده میکنم ولی اکثرا خیلی سنگین و یا داغونن. ولی ماله شما بنظر یه چیزه سبک میاد! اگه میشه فایل یا اسم رو به منم بدین.
من از devexpress هم استفاده کردم. خیلی شبیه اینه. ولی اونم قسمت MDIیا همون کنترل فرم های فرزند چندتا مشکل داشت که منو از استفاده کردنش منصرف کرد.

من از Studio One Compunet استفاده کردم زیاد معروف نیست یعنی کلا معروف نیست و این به من ثابت شده که هرچیز که کمتر به شهرت رسیده و کلا سروصدای کمتری راه انداخته بهتره بوده
من این کامپوننت رو به صورت اریجینال خریداری کردم
اتیاک تبلور یک اندیشه

آفلاین Mohammad.maleki

• Jr. Member
  • *
    • گروه شرکت های اتیاک
دوستان عزیزی که مشکل در طراحی رابط گرافیکی در لینوکس با mono دارند باید بگم که Studio One Compunet برای mono پورت شده

نرم افزار حسابداری برای لیونکس اخراش هست با یک رابط بسیار خوب که تصویری از اون رو طی امروز یا فردا قرار خواهم داد
اتیاک تبلور یک اندیشه

آفلاین N3MiSiS

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 67
ایول. بابت جواب هم ممنون!
10 نوع مختلف آدم در دنیا وجود دارد ، آنهایی که باینری میفهمند و آنهایی که باینری نمیفهمند.
========================================================

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
می‌تونی خودت هم یه مجوز بنویسی. منتها باید متن قانونی درستی داشته باشه.
برای دین چند نمونه این متن gpl هست تو سایت گنو: http://www.gnu.org/licenses/gpl.html
و این هم متن CC by-nc-sa تو سایت کرتیو کامنز: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/legalcode
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن