بعد مسنجر چیه که برای یاد گرفتنش ۲ سال وقت صرف کردی آخه؟ شوخی کردم، الآن کارت گیر کدوم برنامهاست؟
مسنجر؟! تا حالا توزندگیم با نرم افزارهای مسنجر کار نکردم
....من ۵ ساله کارم شبیه سازیه سه بعدیه بانرم افزارهای مکس ، زیبراش و ورندر با وی ری و مکس ول...(و البته فوتوشاپ این بین نقش به سزایی داره برام ونمیتونم بدون اون کاری انجام بدم)
توی اوبونتو با بلندر کار کردم اما کو تا همه ی کارهایی که تو مکس انجام میدوم توی این همم مشابهش رو پیدا کنم(البته چون اصول مدلینگ یکیه این مورد ممکنه تو چند ماه حل شه، تقریبا) اما تا الان حدود ۵ تا موتور رندر برای بلندر تست کردم خوب فعلا چیز درست درمون برای کارم پیدا نکردم...مشکل اصلی توی کیفیت خروجی نیست(بدون سخت دگیری) بلکه تو سرعت رندره!
رندری که با ویری تو یک ساعت میگیرم با بلندر با نویز بیشتر توی ۴ یا ۵ ساعت میگیرم ،....اونم به این دلیله که یه چیز کاملا تجربیه ممکنه اوایل کار با وی ری هم به همین وضع بوده باشه اما تو این ۵ سال کار تنظیمات کار مثل موم تو دستمه اما وقتی میام توی بلندر عین یه تازه کار باید دوباره ازمون و خطا رو شروع کنم...
و اینکه کارهای Sculpting که با زیبراش میشه بست به هیچ وجه با بلندر نمیشه انجام داد (فرض بر اینه که با یک سیستم و مشخصات یکسان نمیشه این کارو با بلندر انجام داد)...من با یک سیستم با هر دو نرم افزار هم کار کردم اما سرعت کار توی حجمهای فوق العاده پیچیده توی زیبراش همچنان معقوله اما توی بلندر کمی حجم سنگین میشه باید از کلکهای مختلف استفاده شه تا بشه تو صحنه جا به جا شد...(ابزارهای فوق حرفه ای زیبراش رو چشم پوشی میکنم ازش.)
ولی گیمپ به پیچیدگی مکس و بلندر نیست الان تقریبا اکثر کارهای ۲ بعدی روبا گیمپ میبندم اما توی ۳ بعد کمی فرق میکنه...
در هر حال کم و بیش شروع به یادگیریه بلندر کردم تا ببینیم چه میشه...