دانیال جان دیگه اغراق نکن.
درسته نرم افزارهای خیلی خوب و قوی داره دنیای گنو/لینوکس ولی دیگه اینجوری نیس که برنامه هاش خیلی قوی تر از ویندوز باشه.
اتّفاقاً اصلاً اغراق نمیکنم. برای هر کاری که مورد نیاز من بود، نرمافزارهای گنو/لینوکسی خیلی قویتر از مشابههای ویندوزیاش بران کار کردن. مثلاً چی کار خواستی بکنی که نرمافزارهای گنو/لینوکسی اون رو بهتر از ویندوز انجام ندادن؟
حالا چرا به جز فوتوشاپ خز بازیه؟ به نظر خودم کلا نصب ویندوز تو ویرچوال باکسو نصب برنامه با واین خز بازیه از پایه
اگر قراره استفاده بشه از ویندوز خیلی منطقی کنار اوبونتو نصبش میکنم خودم! دیگه چا عذاب بدم خودمو...
چون گفتید راحت اجرا میشه فوتوشاپ برام جالب شد اخه چند نسخه رو اون اوایل نصب اوبونتو امتحان کرده بودم نشد که نشد... همون موقع فهمیدم سر و کله زدن با واین وقت تلف کردنه...
چون خیلیها، مخصوصاً اونهایی که تو فوتوشاپ حرفهای هستن به محیطش عادت کردن و نمیتونن با گیمپ کار کنن (همونطور که حرفهایهای گیمپ، حتا ویندوزکارهاشون هم نمیتونن با فوتوشاپ کار کنن)، واشه همین معموله که با واین روی گنو/لینوکس فوتوشاپ بریزن، ولی برنامههای دیگه اینطوری نیستن و معمولاً معادل گنو/لینوکسی همسازی دارن.
بعد مسنجر چیه که برای یاد گرفتنش ۲ سال وقت صرف کردی آخه؟
شوخی کردم، الآن کارت گیر کدوم برنامهاست؟