من خودم یه برنامه نویسم و قطعا می دونم یک نفر چه سختی می کشه تا یه برنامه نوشته می شه.
ما باید با خودمون رو راست باشیم. نرم افزار چه تفاوتی با mp3 و کتاب و .. داره که ... ما نمی تونیم هر چی بخوایم بگیم و بعد در خلوت آن کار دیگر بکنیم. یا اعتقاد داریم یا نداریم. اگه داریم زندگی شخصی و غیر شخصی نداره. یادتون نره رطب خورده منع رطب نمی کنه.
اگر هم برای من مهمه چون احساس می کنم ناظرین فوق محترم انجمن با طرز شدیدا بدی برخورد کردن و من دارم از خودم دفاع می کنم.
باز هم منتظر جواب ناظرین به سوالاتم هستم. . .
قانون یک چیز محترمی است که اگر در یک جامعه رعایت نشود. آنجا به سمت بی نظمی و آشوب می رود. ناظران و کاربران باید تا وقتی که قوانین کاری را نهی می کنند، آن ممنوعیت ها را اجرا نمایند. این که شما از قانونی هر چند بد تخطی می کنید و ناظران با شما برخورد می کنند و بعد شما آنها را به دیکتاتوری متهم می کنید کمال بی انصافی است. ناظران کاری جز اجرای قوانین انجام نداده اند. حالا اگر پست شما بدلیل نقض قوانین مورد ویرایش قرار گرفته فقط بدلیل اشتباه خودتان بوده است. اینجا هیچ ظلمی به شما وارد نشده است که دیگران را به دیکتاتوری متهم می کنید. مقصر خود شما بودید که با وجود آگاهی از ممنوعیت کاری، آنرا انجام داده اید.
دلیل های و جود این قانون در پست های قبلی به وضوح توضیح داده شده است. دوباره به آنها اشاره می کنم:
۱. ما در این انجمن به حقوق صاحبان اثر احترام می گذاریم.
۲. ما به عنوان انجمن اصلی اوبانتو باید قوانین بالا دستی را رعایت کنیم. که این قانون رعایت حق نشر از آن جمله است.
۳. اگر جلوی این کار را ناظران نگیرند. با توجه استعداد خدادادی بعضی از کاربران ایرانی در این گونه مسائل انجمن تبدیل به جایگاه مبادله ی لینک ها و مطالب مربوط نرم افزار ها دزدی خواهد شد. این گونه مسائل بار عملی و فنی اینجا را تا حد بسیار زیادی کاهش خواهد داد.
۴. اینکه همه در ایران بدلیل نقص قوانین می توانند براحتی از نرم افزار های دزدی استفاده کنند دلیل نمی شود که ما هم در جامعه ی کوچک خودمان از جامعه ی مشکل دار ایران تقلید نماییم. اینجا یک جامعه ی سالم و مستقل از هر جای دیگری است. دلیل ندارد که کاستی های جاهای دیگر در اینجا وجود داشته باشند.
بهتر است اگر می خواهیم مطلبی را به دیگران یاد بدهید از راه سخت تر وارد شده و خودمان این کار را انجام دهیم. اگر جایی لازم است یک راهنما برای کاربران تهیه کنیم و آنرا در ویکی پست کنیم. اگر لازم است کتابی را تالیف کرده و آن را مجانی در اختیار کاربران قرار دهیم. امیدوارم یک روز خودتان یک کتاب بنوسید و آنرا در اختیار دیگران بگذارید.( شاید آن وقت بتوانید بفهمید دزدی از صاحبان آثار چقدر برایشان دردناک می باشد.) اگر نرم افزاری موجود نباشد، سعی کنیم آنرا نوشته و آزادانه آنرا در اختیار دیگران بگذاریم. اگر شروع کننده گان جنبش نرم افزار آزاد هم می خواستند با دزدی کارشان را بیش ببرند، الان ما هیچ کدام از این امکانات و نرم افزار های عالی را نداشتیم.