انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نظرسنجی

شما با نظر چه کسانی موافقید؟

Cyber Man
6 (26.1%)
ناظران انجمن
17 (73.9%)

مجموع آرای اعضا: 23

نویسنده موضوع: خداحافظ برای همیشه البته کار بچه هاست پس بحث می کنیم  (دفعات بازدید: 9963 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Cyber Man

• Full Member
  • *
  • ارسال: 115
  • و در روز هشتم دنیای مجازی را آفرید
من خودم یه برنامه نویسم و قطعا می دونم یک نفر چه سختی می کشه تا یه برنامه نوشته می شه.

ما باید با خودمون رو راست باشیم. نرم افزار چه تفاوتی با mp3 و کتاب و .. داره که ... ما نمی تونیم هر چی بخوایم بگیم و بعد در خلوت آن کار دیگر بکنیم. یا اعتقاد داریم یا نداریم. اگه داریم زندگی شخصی و غیر شخصی نداره. یادتون نره رطب خورده منع رطب نمی کنه.

اگر هم برای من مهمه چون احساس می کنم ناظرین فوق محترم انجمن با طرز شدیدا بدی برخورد کردن و من دارم از خودم دفاع می کنم.

باز هم منتظر جواب ناظرین به سوالاتم هستم. . .
هزار بار مراجعه اما برای همیشه مرخص از دنیای واقعی

آفلاین کسری کشاورز

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 608
  • Don't Look Back With Linux
تا کپی رایت در ایران اجرا نشه نرم‌افزار آزاد پیشرفت چندانی نخواهد کرد.مردم باید برن ویندوز روی ۵۰۰ دلار بخرند تا حالیشون بشه و بیان از نرم‌افزار آزاد استفاده کنن.این نظر من هست،من خودم به نظر ناظران رای دادم و باهاشون موافق هم هستم.چرا بعضی وقت‌ها همون طور که دوستمون آرشام گفت کپی‌رایت رو نقض می‌کنیم اما بالاخره باید از یه جایی شروع کرد دیگه.چرا من خودم حد‌اکثر سعی‌ام رو می‌کنم که کپی‌رایت رو رعایت کنم مثلا برای همون مثال mp3 :من راحت می‌تونسم آهنگ‌های جدید گروه آریان رو از اینترنت دانلود کنم اما نکردم و رفتم سیدی اونو خریدم.تا جایی که می‌تونم سعی می‌کنم رعایتش کنم.

آفلاین Arsham

• Full Member
  • *
  • ارسال: 114
تا کپی رایت در ایران اجرا نشه نرم‌افزار آزاد پیشرفت چندانی نخواهد کرد.مردم باید برن ویندوز روی ۵۰۰ دلار بخرند تا حالیشون بشه و بیان از نرم‌افزار آزاد استفاده کنن.این نظر من هست،من خودم به نظر ناظران رای دادم و باهاشون موافق هم هستم.چرا بعضی وقت‌ها همون طور که دوستمون آرشام گفت کپی‌رایت رو نقض می‌کنیم اما بالاخره باید از یه جایی شروع کرد دیگه.چرا من خودم حد‌اکثر سعی‌ام رو می‌کنم که کپی‌رایت رو رعایت کنم مثلا برای همون مثال mp3 :من راحت می‌تونسم آهنگ‌های جدید گروه آریان رو از اینترنت دانلود کنم اما نکردم و رفتم سیدی اونو خریدم.تا جایی که می‌تونم سعی می‌کنم رعایتش کنم.
احسند به شما. كارتون عالي بود. اميدوارم همه درست كار باشيم.
من خودم یه برنامه نویسم و قطعا می دونم یک نفر چه سختی می کشه تا یه برنامه نوشته می شه.

ما باید با خودمون رو راست باشیم. نرم افزار چه تفاوتی با mp3 و کتاب و .. داره که ... ما نمی تونیم هر چی بخوایم بگیم و بعد در خلوت آن کار دیگر بکنیم. یا اعتقاد داریم یا نداریم. اگه داریم زندگی شخصی و غیر شخصی نداره. یادتون نره رطب خورده منع رطب نمی کنه.

اگر هم برای من مهمه چون احساس می کنم ناظرین فوق محترم انجمن با طرز شدیدا بدی برخورد کردن و من دارم از خودم دفاع می کنم.

با نظر شما هم موافقم. قانون قانونه و بايد همه جا رعايت بشه ، اگه اعتقاد به قانون باشه. MP3 و نرم افزار نداره. كپي رايت كپي رايته. ولي عرض كردم خدمتون كه بحث انجمن و اين سايت رعايت كردن اين قوانين رو مي طلبه و اين مطلب خيلي روشنه. در رابطه به رفتار ناظرين هم همين جا از شما عذرخواهي مي كنم. ان شاءالله از اين بي بعد ناظرين محترم هم در رفتارشون(اگر بد بوده) تجديد نظر خواهند كرد. البته من فكر مي كنم رفتار اين دوستان در رابطه با اين قضيه كه مطرح شده به هر نحو مي تونه منطقي باشه. چون براي حفظ ارزش حداقل نرم افزار آزاد لازمه. ضمنا تو پست قبلي خدمت شما عرض كردم كه اين مساله ارزش اين همه وقت صرف كردن رو نداره. داره؟

آفلاین platoali

• Full Member
  • *
  • ارسال: 212

قانون یک چیز محترمی است که اگر در یک جامعه رعایت نشود.‌ آنجا به سمت بی نظمی و آشوب می رود.  ناظران و  کاربران باید تا وقتی که قوانین کاری را نهی می کنند، آن ممنوعیت ها را اجرا نمایند.  این که شما از قانونی هر چند بد تخطی  می کنید و ناظران با شما برخورد می کنند و بعد شما آنها را به دیکتاتوری متهم می کنید کمال بی انصافی است. ناظران کاری جز اجرای قوانین انجام نداده اند. حالا اگر پست شما بدلیل نقض قوانین مورد ویرایش قرار گرفته فقط بدلیل  اشتباه خودتان بوده است. اینجا هیچ ظلمی به شما وارد نشده است که دیگران را به دیکتاتوری متهم می کنید. مقصر خود شما بودید که با  وجود آگاهی از ممنوعیت کاری، آنرا انجام داده اید.

دلیل های و جود این قانون در پست های قبلی به وضوح توضیح داده شده است. دوباره به آنها اشاره می کنم:
۱. ما در این انجمن به حقوق صاحبان اثر احترام  می گذاریم.
۲. ما به عنوان انجمن اصلی اوبانتو باید قوانین بالا دستی را  رعایت کنیم. که این قانون رعایت حق نشر از آن جمله است.
۳. اگر جلوی این کار را ناظران نگیرند. با توجه استعداد خدادادی بعضی از کاربران ایرانی در این گونه مسائل انجمن تبدیل به جایگاه مبادله ی لینک ها و مطالب مربوط نرم افزار ها دزدی خواهد شد. این گونه مسائل  بار عملی و فنی اینجا را تا حد بسیار زیادی کاهش خواهد داد.
۴. اینکه  همه  در ایران بدلیل نقص قوانین می توانند براحتی از نرم افزار های دزدی استفاده کنند دلیل نمی شود که ما هم در جامعه ی کوچک  خودمان از جامعه ی مشکل دار ایران تقلید نماییم. اینجا یک جامعه ی سالم و مستقل از هر جای دیگری است. دلیل ندارد که کاستی های جاهای دیگر در اینجا وجود داشته باشند.

بهتر است اگر می خواهیم مطلبی را به دیگران یاد بدهید از راه سخت تر وارد شده و خودمان این کار را انجام دهیم. اگر جایی لازم است یک راهنما برای کاربران تهیه کنیم و آنرا در ویکی پست کنیم. اگر لازم است کتابی را تالیف کرده و آن را مجانی در اختیار کاربران قرار دهیم. امیدوارم یک روز خودتان یک کتاب بنوسید و آنرا در اختیار دیگران بگذارید.( شاید آن وقت بتوانید بفهمید دزدی از صاحبان آثار چقدر برایشان دردناک می باشد.)  اگر نرم افزاری موجود نباشد، سعی کنیم آنرا نوشته و آزادانه آنرا در اختیار دیگران بگذاریم. اگر شروع کننده گان جنبش نرم افزار آزاد هم می خواستند با دزدی کارشان را بیش ببرند، الان ما هیچ کدام از این امکانات  و نرم افزار های عالی را  نداشتیم.
« آخرین ویرایش: 20 تیر 1387، 08:10 ق‌ظ توسط platoali »

آفلاین sahama

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 784
  • الهی به امید تو!
یه چیزی هم من بگم :
من به سایبرمن رای دادم ولی با این حال مدتهاست که فیلمی که تکثیر غیر مجاز داشته نگاه نکرده ام (مگر در اتوبوس که نمی دونم راننده فیلم رو از کجا میاره)
مدتهاست برای گوش کردن به آهنگ های مورد علاقه ام به دنبال خرید  آلبوم آنها می روم
و مدتهاست که به جای کتاب از pdf های رایگان استفاده می کنم (آخرین کتاب غیر درسی که خریدم یه کتاب تست کنکور ارشد و کتاب برپایی سرور های لینوکس آقای باغومیان بوده)
ولی باید که این نکته رو در نظر داشته باشیم که لینوکس یه وسیله است برای رسیدن به یه هدف من نمی گم که هدف وسیله رو توجیه می کنه که خیلی هم با این مخالف هستم اما جوابی که می تونم بدم تا حدود زیادی شبیه به آقای سایبرمن هست که تکرار آن موجب ملال
یا علی

آفلاین narcissus

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1132
    • روز شمار شروع!
یه نکته هم من بگم
کشورهایی رو میبینم که مردم برای قانون جان خودشون رو میدن و
قانون به اندازه ی کتاب مقدس براشون ارزش داره و ارزو دارم که روزی
مردم کشور من هم به قانون احترام بزارن .
و در همین کشور ها مردم اگاه و بیداری رو میبینم که با این که قانون براشون
مقدسه ولی این رو دلیل بر بی اشکال بودن قانون نمیدونند و کسانی مثل
ریچارد استالمن راه قانونی برای جبران قانون ناعادلانه رو پیدا میکنند
در کشور خودم هم همچین ادمایی رو میبینم و براشون ارزوی دانایی
تلاش و امیدواری و پویایی میکنم.

انسان باید به قانون احترام بزاره ولی نباید اونرو بی اشکال بدونه
اشکال در قانون هم این حق رو به هیچ انسانی نمیده که ضد قانون عمل کنه
با قانون نا عادلانه باید قانونا برخود کرد.

جناب Cyber Man شما سخنان خوبی رو مطرح کردید و دوستان هم متقابلا
حرفهای جالبی زدند . دوستانه پیشنهاد میکنم بدون تعصب برخورد کنید .

« آخرین ویرایش: 20 تیر 1387، 01:23 ب‌ظ توسط narcissus »
first they ignore you
then they laugh at you
then they fight you
then you win

آفلاین Cyber Man

• Full Member
  • *
  • ارسال: 115
  • و در روز هشتم دنیای مجازی را آفرید
پاسخ به: خداحافظ برای همیشه البته کار بچه ها
« پاسخ #36 : 22 تیر 1387، 08:27 ق‌ظ »
دوستی گفت : آیا ارزش انقدر بحث دارد یا نه؟ پس این تاپیک را بگذار به حساب درد دل نه چیز دیگر.

بحث این نیست که قانونی رعایت شود یا نه؟
بحث این نیست که تاپیکی از من حذف شود یا نه؟ که مردم خود دست به حذف من می زنند، یک تاپیک چه قابل است
بحث این نیست که بد با من برخورد شده که خود از این دست بسیار دیده ام.
بحث یک چیز است (( واعظان کین جلوه در محراب و منبر می کنند - چون به خلوت می روند آن کار دیگر می کنند ))
سکوت علامت رضاست. رضا به قبول نادرستی ها، به قبول ناهنجاریهای هنجار شده، که تاب تحمل در من نیست و شما بگذارید به حساب ضعف من.
قصه حق کپی رایت نیست که خود شاعر، خود نویسنده، خود سازنده به یغما می رود تو و من که بماند و یک محصول به کنار.
قصه من و توست، من و تویی که دایه دار چیزی هستیم که ناقض آنیم با گرگ دمبه می خوریم و با چوپان گریه می کنیم و درد اینجاست یعنی خود قصه اینجاست خود ندانیم
قصه همینجاست و چه کنم نتوان دیدن و لب به اعتراض نگشودن.

به قول بزرگی مخلص کلام و کفایت مذاکرات از آنجا که هوا بس ناجوانمردانه سرد است ... ( فکر کنم کولر گازی داره این انجمن)
چو دست محبت سوی کس یازی به اکراه آورد دست از بغل بیرون که سرما سخت سوزان است.

« آخرین ویرایش: 22 تیر 1387، 08:46 ق‌ظ توسط Cyber Man »
هزار بار مراجعه اما برای همیشه مرخص از دنیای واقعی

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
اولا که ناظرها افراد غریبه‌ای نیستن. همگی اعضای فعال و امین این سایت هستن واقعا اگه شما به عقبه تک تک بچه‌های ناظر نگاه کنید میبینید که هر کدوم در دوره‌های مختلف شکل‌گیری و رشد گروه نقش موثر و تعیین کننده داشتن بنابراین اینکه اساسا شما ناظران رو از سایر بچه‌ها جدا کنید به نظر من کار درستی نیست...

در مورد پستهایی که خلاف قوانین سایت هستند هم باید عرض کنم که (هرچند این حق برای سایت محفوظه) هیچ پستی بدون تذکر به نویسنده ویرایش یا قفل نمیشه... در همه موارد به نویسنده تذکر و توضیح داده میشه که پستش به نوعی بر خلاف قوانین سایت هست و در ابتدا هم از خودش خواسته میشه که پستش رو ویرایش کنه و اگر نکنه دیگه ناظرا مجبور به این کار میشن...

در مورد رعایت حقوق مولفین و مصنفین (کپی رایت) ما خودمون رو ملزم و متعهد به رعایت میدونیم! از کاربران سایت هم بسیار ممنونیم که همراهی میکنند، به ما و کاربران تازه‌کار یا خاطی تذکر میدن و از ما میخوان که با جدیت این بحث مهم رو پیگیری کنیم.

ضمنا از همه بچه‌ها چه ناظر و چه غیرناظر میخوام که با صبر و تحمل و تساهل بحث الزام به رعایت کپی رایت رو مخصوصا به تازه‌وارد منتقل کنند.
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom