انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: بازی فکربکر  (دفعات بازدید: 29106 بار)

0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین امید توانا

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 981
پاسخ : بازی فکربکر
« پاسخ #105 : 27 اسفند 1392، 02:36 ب‌ظ »
من نصب کردم. بعضی قسمتاش از صفحه زده بیرون و عملا نمی‌شه باهاش کار کرد. گوشیم هم XPERIA Mini CyanogenMod10.1 Android 4.2.2 هستش.
 کیوت نمی‌تونه اندازه‌ی صفحه‌نمایش رو تشخیص بده یا آقا امید این کار رو نکرده؟
یه اسکرین‌شات بزارید ببینم منظورتون چیه. روی ماشین مجازی با اسکرین ۳۲۰X۴۸۰ که مشابه گوشی شماست من مشکلی نمی‌بینم. دکمهٔ پاور و volume down رو چند لحظه نگه‌دارید تا اسکرین‌شات گرفته بشه.

آفلاین HSN6

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 866
  • یک راَکتیست اسپرانتیست پایتونیست گودوئیست!
    • بلاگ شخصی
« پاسخ #106 : 27 اسفند 1392، 03:14 ب‌ظ »
من نصب کردم. بعضی قسمتاش از صفحه زده بیرون و عملا نمی‌شه باهاش کار کرد. گوشیم هم XPERIA Mini CyanogenMod10.1 Android 4.2.2 هستش.
 کیوت نمی‌تونه اندازه‌ی صفحه‌نمایش رو تشخیص بده یا آقا امید این کار رو نکرده؟
یه اسکرین‌شات بزارید ببینم منظورتون چیه. روی ماشین مجازی با اسکرین ۳۲۰X۴۸۰ که مشابه گوشی شماست من مشکلی نمی‌بینم. دکمهٔ پاور و volume down رو چند لحظه نگه‌دارید تا اسکرین‌شات گرفته بشه.
آقا مثل این‌که توی نسخه‌ی جدید رفع شده.

آفلاین ngc0der

• Full Member
  • *
  • ارسال: 106
« پاسخ #107 : 06 فروردین 1393، 12:57 ب‌ظ »
امید توانا و  ngc0der @
برنامه به صورت استاتیک کامپایل شده یا داینامیک؟اگه به روش دیگه کامپایل میشد چه تاثیری میتونست توی حجم برنامه داشته باشه؟

اگه فایل apk رو که در واقع یک فایل zip هست باز کنین در مسیر lib می تونین ببینین که تعداد زیادی فایل so وجود داره که معمولا اکثر اونها مورد نیاز هستن مثل QtCore, QtWidget و ... و خود برنامه که به صورت یک فایل so کامپایل شده.حالا اگه همه این فایلهاکامپایل بشن و همه در یک فایل so کلی قرار بگیرن(هر برنامه اندروید که از ndk استفاده کنه حداقل یک فایل so داره) شاید حجم کمتر بشه که البته احتمالا به دردسرش نمی ارزه چون باید خودتون sdk رو از روی سورس کامپایل کنین بعدشم معلوم نیست tools ها برای تولید کدها به صورت استاتیک درست عمل کنن.

آفلاین امید توانا

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 981
« پاسخ #108 : 23 فروردین 1393، 12:34 ب‌ظ »
بسته‌های اوبونتو به روی مرکز دانلود رفت.
http://omidnikta.github.io/qtmind/