0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.
نقلقول از: علیرضا سراجی در 25 آبان 1400، 07:25 بظبه نظر شما بهترین تجربه از گنوم ۴۰ رو با کدوم توزیع میشه داشت ؟ اوپن سوزه یا فدورا یا اوبونتو ؟ فک کنم فقط همین سه تا گنوم ۴۰ رو دارن ن ؟ البته آرچ هم هست ک خب بیخیالش !گنوم نایتلی او اس چطوره ؟ مدیر بستش چیه ؟شاخه ناپایدار و همینطور آزمایشی دبیان رو میتونید امتحان کنید. گنوم ۴۰ توی اونجا هست. البته دبیان آزمایشی یا ناپایدار، نصب سر راستی نداره. معمولا اول باید دبیان پایدار رو نصب کنید، بعد مخازن رو بذارید روی آزمایشی یا ناپایدار و سیستم رو ارتقا بدید. فکر کنم یه چنتا iso برای ناپیدار و آزمایشی وجود داشته باشه ولی پیدا کردنش توی وبسایت دبیان یکم سخته. اون iso ها محیط گرافیکی ندارند و فقط نصبکننده دبیان توی iso هست. همون نصبکننده قدیمی.gnome nightly os آخرین نسخه گنوم رو همراهش داره. از مدیربسته flatpack استفاده میکنه. زیاد مناسب استفاده روزانه نیست و بیشتر بدرد امتحان آخرین نسخه گنوم، یا توسعهدهندهها میخوره تا چیزها رو آزمایش کنند.نقلقول از: علیرضا سراجی در 25 آبان 1400، 07:54 بظسیستم عاملی میشناسین ( بجز آرچ !!! ) که از دیفالت ترین و استوک ترین و pure و خلاصه خالص ترین و پیش فرض ترین گنوم آخرین ورژن استفاده کنه و هیچ چیزی اضافه نصب نداشته باشه ؟معمولا توزیعهای غلتان اینجوری هستند. مانجارو که بالاتر معرفی کردند، دبیان ناپایدار (sid) و opensuse tumbleweed گزینههای دردسترس هستند. فدورا هم هر ۶ ماه یهبار نسخه گنومش رو ارتقا میده و معمولا یکی از آخرین نسخههای گنوم رو داره.
به نظر شما بهترین تجربه از گنوم ۴۰ رو با کدوم توزیع میشه داشت ؟ اوپن سوزه یا فدورا یا اوبونتو ؟ فک کنم فقط همین سه تا گنوم ۴۰ رو دارن ن ؟ البته آرچ هم هست ک خب بیخیالش !گنوم نایتلی او اس چطوره ؟ مدیر بستش چیه ؟
سیستم عاملی میشناسین ( بجز آرچ !!! ) که از دیفالت ترین و استوک ترین و pure و خلاصه خالص ترین و پیش فرض ترین گنوم آخرین ورژن استفاده کنه و هیچ چیزی اضافه نصب نداشته باشه ؟