انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: پوشه گراب و بوت نشدن سیستم عامل  (دفعات بازدید: 228 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین حافظ دوست

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 252
  • بی صدا اماپرمعنا! کم گوی اماگزیده گوی! حافظ دوست:)
پوشه گراب و بوت نشدن سیستم عامل
« : 22 امرداد 1401، 02:45 ق‌ظ »
درود. عزیزان بنده از انجایی که سیستم عامل لینوکسم بوت نمیشد، به پوشه هایش سرک کشیدم.
نصب کننده میگفت که گراب نصب نشده اما الان در میان پوشه های boot، پوشه‌ای به نام گراب ۲ یافتم.
پوشه‌ای هم با نام  efi وجود داشت که بایوس دستگاه من لگاسی است.
پوشه‌ی mnt و sys هم خالی بودند.
چه کنم از این مشکلات بنی اسرائیلی؟
البته مشکل صفحه مرگ ویندوز من نرم افزاری بود(0x000007b) و هارد من الحمدلله دچار اسیب نشده است.
گفته میشود که مشکل من از دینامیک دیسک است.ویندوز من هم غیرقابل استفاده است و نمیتوانم از ابزارهای ویندوزی که بدون حذف اطلاعات هارد را به بیسیک تبدیل میکنند استفاده کنم؛ اما ابزار قابل بوت Acronis Disk Director Hom   این عمل را طبق این مقاله بدون حذف اطلاعات انجام می‌دهد که من میخواهم بدانم که صحت دارد یا خیر!

شب و روز برای تجربه‌ی روان و زیبای گنو/لینوکس چشم انتظاری میکنم اما دگر خود هم به پایان رسیده‌ام😭.
« آخرین ویرایش: 22 امرداد 1401، 11:04 ق‌ظ توسط حافظ دوست »
مالی که ز تو کس نستاند، علم است...حرزی که تو را به حق رساند، علم است....جز علم طلب مکن تو اندر عالم... چیزی که تو را ز غم رهاند، علم است... مباش غره به علم و عمل، فقیه! مدام که هیچکس ز قضای خدای جان نبرد!

آفلاین Dragon-

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 5124
پاسخ : پوشه گراب و بوت نشدن سیستم عامل
« پاسخ #1 : 22 امرداد 1401، 02:45 ب‌ظ »
نصب کننده میگفت که گراب نصب نشده اما الان در میان پوشه های boot، پوشه‌ای به نام گراب ۲ یافتم.
پوشه‌ای هم با نام  efi وجود داشت که بایوس دستگاه من لگاسی است.
اینها توی توریع زنده موجود بود یا  بین فایل‌های مربوط به نصب ناقص؟

نقل‌قول
پوشه‌ی mnt و sys هم خالی بودند.
منظورتون دایرکتوری‌های /mnt/ و /sys/ هست؟
اگه اینطوره، /mnt/ که عادی هست معمولا خالی باشه. ولی /sys/ نباید خالی باشه. مطمئن هستید هیچ چیزی اونجا نیست؟ یا اینکه منظورتون یه مسیر دیگه هست؟

نقل‌قول
گفته میشود که مشکل من از دینامیک دیسک است.ویندوز من هم غیرقابل استفاده است و نمیتوانم از ابزارهای ویندوزی که بدون حذف اطلاعات هارد را به بیسیک تبدیل میکنند استفاده کنم؛ اما ابزار قابل بوت Acronis Disk Director Hom   این عمل را طبق این مقاله بدون حذف اطلاعات انجام می‌دهد که من میخواهم بدانم که صحت دارد یا خیر!
نمی‌دونم اون ابزاری که معرفی کردید می‌تونه اینکار رو انجام بده یا نه.
ولی یه ابزار آزاد به اسم testdisk وجود داره که می‌تونه اینکار رو انجام بده. توی مخازن اوثر توزیع‌های گنو/لینوکسی هم هست. دلیلی که هنوز نگفتم چجوری از اون استفاده کنید این هست که یه جا خوندم ممکنه کار تبدیل رو د ست انجام نده.

البته خود اون شخص گفته بود این یه احتمال هست و همه اون چیز‌ها رو با این فرض گفته بود که testdisk از sfs یا همون dynamic disk پشتیبانی نمی‌کنه و از طریق راه‌های دیگه کار تبدیل رو انجام میده. آخرش گفته بود در مورد این فرض هم مطمئن نیست.

چندین مورد دیدم که تونسته بودند با استفاده از testdisk، بدون مشکل dynamic disk رو به basic disk تبدیل کنند.
فکر کنم testdisk از sfs و dynamic disk به خوبی پشتیبانی می‌کنه می‌تونید از اون استفاده کنید. ولی مطمئن نیستم.
میدونید که زکات علم نشر آن است

آفلاین حافظ دوست

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 252
  • بی صدا اماپرمعنا! کم گوی اماگزیده گوی! حافظ دوست:)
« پاسخ #2 : 22 امرداد 1401، 02:48 ب‌ظ »
درود. جناب دراگون در نصب ناقص وجود داشتند.
یا مردن یا زنده ماندن
چگونه از test diak استفاده کنم؟
تعداد تبدیل های موفق بیشتر بود یا ناموفق؟
نقل‌قول
توی این موضوع ادامه بدیم بهتره.
چشم.
« آخرین ویرایش: 22 امرداد 1401، 02:56 ب‌ظ توسط حافظ دوست »
مالی که ز تو کس نستاند، علم است...حرزی که تو را به حق رساند، علم است....جز علم طلب مکن تو اندر عالم... چیزی که تو را ز غم رهاند، علم است... مباش غره به علم و عمل، فقیه! مدام که هیچکس ز قضای خدای جان نبرد!

آفلاین Dragon-

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 5124
« پاسخ #3 : 22 امرداد 1401، 02:51 ب‌ظ »
توی این موضوع ادامه بدیم بهتره.
https://forum.ubuntu-ir.org/index.php?topic=155432.0
میدونید که زکات علم نشر آن است