نصب کننده میگفت که گراب نصب نشده اما الان در میان پوشه های boot، پوشهای به نام گراب ۲ یافتم.
پوشهای هم با نام efi وجود داشت که بایوس دستگاه من لگاسی است.
اینها توی توریع زنده موجود بود یا بین فایلهای مربوط به نصب ناقص؟
پوشهی mnt و sys هم خالی بودند.
منظورتون دایرکتوریهای /mnt/ و /sys/ هست؟
اگه اینطوره، /mnt/ که عادی هست معمولا خالی باشه. ولی /sys/ نباید خالی باشه. مطمئن هستید هیچ چیزی اونجا نیست؟ یا اینکه منظورتون یه مسیر دیگه هست؟
گفته میشود که مشکل من از دینامیک دیسک است.ویندوز من هم غیرقابل استفاده است و نمیتوانم از ابزارهای ویندوزی که بدون حذف اطلاعات هارد را به بیسیک تبدیل میکنند استفاده کنم؛ اما ابزار قابل بوت Acronis Disk Director Hom این عمل را طبق این مقاله بدون حذف اطلاعات انجام میدهد که من میخواهم بدانم که صحت دارد یا خیر!
نمیدونم اون ابزاری که معرفی کردید میتونه اینکار رو انجام بده یا نه.
ولی یه ابزار آزاد به اسم testdisk وجود داره که میتونه اینکار رو انجام بده. توی مخازن اوثر توزیعهای گنو/لینوکسی هم هست. دلیلی که هنوز نگفتم چجوری از اون استفاده کنید این هست که یه جا خوندم ممکنه کار تبدیل رو د ست انجام نده.
البته خود اون شخص گفته بود این یه احتمال هست و همه اون چیزها رو با این فرض گفته بود که testdisk از sfs یا همون dynamic disk پشتیبانی نمیکنه و از طریق راههای دیگه کار تبدیل رو انجام میده. آخرش گفته بود در مورد این فرض هم مطمئن نیست.
چندین مورد دیدم که تونسته بودند با استفاده از testdisk، بدون مشکل dynamic disk رو به basic disk تبدیل کنند.
فکر کنم testdisk از sfs و dynamic disk به خوبی پشتیبانی میکنه میتونید از اون استفاده کنید. ولی مطمئن نیستم.