من با دوستمون دانیال بهزادی موافقم منتهی هم جشن هم سمینار!
یعنی منم با اینکه یه جشنی باشه که دور هم باشیم موافقم...ما هر روز تو همین فروم داریم با هم بحث میکنیم و مشکلاتمون رو حل میکنیم و نرم افزارهای مختلف به هم معرفی میکنیم، پس این یعنی ما یه جور سمینار و گردهمایی توی اینترنت داریم...پس وقتی حضوری همدیگه رو میبینیم بهتره یه کم حالت فان تر به خودش بگیره قضیه...(ولی بازم میگم در مورد مسائل مهم هم مسلماً خوبه که صحبت بشه!)
البته ناگفته نمونه که من از جشن ۹.۰۴ لذت بردم و جشن خوبی بود...همون طوری فقط یه کم فانش بیشتر شه!
بله دوست عزیز من هم لذت بردم. ولی اینو باید بدونی که اون جشن اسپانسر داشت و از اون جشن به دلایل معلوم و نامعلوم زیر و پشت این گروه رو خالی کرد. اگر اسپانسر پیدا بشه که جشن عالی می شه و اگه هم پیدا نشه باید با کمک مالی من و شما و دوستان دیگر باشد.
خب در مورد فان شدن جشن هم من توی 5 پست بالتر از این پست که خودم نوشتم نظراتم رو دادم و به عقیدۀ خودم پس از نظر من ، نظر جدیدی در مورد فان و جالب شدن جشن نوشته نشده و همون تکرار فبلی هاست.
به عقیدۀ من:
پس همگی باید به این نکته برسیم که:
تنبلی از خودمان است و نظری جدید و خلاقانه برای فان شدن جشن نمی دهیم. شاید هم همین نظرات اعلام شده را کلفی می دونیم که این تفکر واقعا یک تفکر بد و عقب مانده است. (البته گست جسارت نداشتم ولی لغتی بهتر از این لغت پیدا نکردم!!!).
خب دوستان ، پس معلوم شد که مشکل از کجا آب می خوره. پس شروع کنیم به دادن نظرهای جدید.
ایدۀ جدید من اینه: واسه گروه یه اسپانسر جدید پیدا کنیم. ولی باید با دقت پیدا کنیمش تا مثل قبلی نشه. اگه مثل قبلی شد ، فدا سرمون. می ریم دوباره یک اسپانسر جدید پیدا می کنیم.
زمین زیر پایت ساکن است ، تو باید حرکت کنی.