انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: جمع‌آوری نظرات برای جشن و گردهمایی به مناسبت انتشار نسخه ۱۰.۱۰(Maverick Meerka)  (دفعات بازدید: 7110 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین maman barghi

• Newbie
  • *
  • ارسال: 16
ولی من فکر می کنم ارائه های درست و حسابی باشه .
با این که حالت گپ و گفت و گو داشته باشه مخالفم
بابا کارو زندگی داریم
دوست دارم یه روز که وقت می ذاریم و میایم یه چیزی یاد بگیریم و مفید باشه!

آفلاین ٍاحسان ترکم

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1039
  • Open your source, Open your mind
خسته کننده و تکراری با حرفهای کلیشه ای نباشه!
بین نرم‌افزار open source و نرم‌افزارهای Free Software تفاوت در روش تبلیغ و گرایش‌های عرضه‌كنندگان آن‌ها نهفته است.
در واقع كاركرد شما به عنوان عرضه كننده نرم‌افزار تفاوتی نمی‌كند،

آفلاین sampady

• Full Member
  • *
  • ارسال: 138
  • سجاد حیدری-یه تازه کار!
جمعه باشه من میام یک یا دوتا ویندوزی رو که 2-3 هفته اس دارم روشون کار میکنم رو هم میارم

پنجشنبه لطفا نباشه ساعت ۶ عصر تازه از مدرسه تعطیل میشم!

اگر میشه راجع به درست کردن یه دسکتاپ عالی صحبت کنید!

همچنین تفاوت هایی که بین توضیع های معروف وجود داره
یه تازه کار

آفلاین narcissus

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1132
    • روز شمار شروع!
خوب سلام !  :)

جشن داره نزدیک میشه و الان وقت جمع اوری ارائه هاست .

اگر برای این جشن ارائه ای آماده کردید در همین پست اعلام کنید .

پس منتظریم 
first they ignore you
then they laugh at you
then they fight you
then you win

آفلاین arastoo.s

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 70
پاسخ به: جمع‌آوری نظرات برای جشن و گردهمایی
« پاسخ #19 : 11 آبان 1389، 09:03 ب‌ظ »
سلام
من تا حالا در هیچ جشنی نبودم و هیچ جا هم رائه ای ندادم
اما اگه بکسج دوست داشته باشن فک کنم بتونم در باره GCC یک چیزای بگم .
البته لطفا قبلش تاریخ و زمان رو بهم بدید چون باید اوکی کنم (می دونید که uni و زندگانی .... بعد بلیت که از مشهد بکنم بیام و ... )
اما اگه بکسج دوست داشته باشن و افتخار بدن من اماده ام .
I am bad person , you don't like me , so never  Judge me

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
نکته مهمی که باید بهش اشاره بشه اینه که این جشن باید مثل اسمش جشن باشه. چیزهایی که ما ئیش از این دیده بودیم سمینار بودند. به نظرم خوبه که کیک سفارش بدیم. بادکنک با لوگوی اوبونتو باد کنیم. حتا کلاه بوقی اوبونتویی سرمون کنیم و با موسیقی متن شادی از مهمانانمون پذیرایی کنیم. در طول این مراسم هم هر چند نفری که دوست داشتن می تونن در دسته های کوچک و به صورت همزمان با هم به بحث و گفتوگو در مورد مسایل فنی بپردازن. به گونه ای که در یک زمان افرادی که تازه می خوان با اوبونتو آشنا بشن بتونن اطلاعات مفیدی به دست بیارن و هم افراد حرفه ای تر بتونن با توجه به علایقشون بحث های جدی تر رو دنبال کنن
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین arastoo.s

• Jr. Member
  • *
نکته مهمی که باید بهش اشاره بشه اینه که این جشن باید مثل اسمش جشن باشه. چیزهایی که ما ئیش از این دیده بودیم سمینار بودند. به نظرم خوبه که کیک سفارش بدیم. بادکنک با لوگوی اوبونتو باد کنیم. حتا کلاه بوقی اوبونتویی سرمون کنیم و با موسیقی متن شادی از مهمانانمون پذیرایی کنیم. در طول این مراسم هم هر چند نفری که دوست داشتن می تونن در دسته های کوچک و به صورت همزمان با هم به بحث و گفتوگو در مورد مسایل فنی بپردازن. به گونه ای که در یک زمان افرادی که تازه می خوان با اوبونتو آشنا بشن بتونن اطلاعات مفیدی به دست بیارن و هم افراد حرفه ای تر بتونن با توجه به علایقشون بحث های جدی تر رو دنبال کنن

کیک رو خوب اومدی و موسیقی رو عالی

آفلاین smmsadrnezh

• Full Member
  • *
  • ارسال: 198
  • Ubuntu is the way of life
    • سید محمد مسعود صدرنژاد
ضمن اعلام موافقت بگم این سمینار های خواب‌آور نه تنها کسی رو گنو/لینوکسی نمیکنه بلکه کاربران گنو/لینوکس رو هم زده میکنه
در رابطه با نحوه‌ی حل این مشکل قبلا در اینجا صحبت هایی شد که مورد استقبال قرار نگرفت تا اینکه ایشون تکمیلش کردن
گنـــــــــــــــــــــودام!            فارسی      انگلیسی

آفلاین Thinker's designer - محمدمهدی محمدی

• Full Member
  • *
  • ارسال: 194
  • من معتقدم که...
برداشت من از این پست اینه:

پستی که برای جشن قبلی زده بودید ، دارای کلی نظر شد و اون هم به چند علت بود ، یکی از علتاش ممکنه طولانی شدن زمان ایجاد پست تا زمان جشن باشه. به هر حال توی اون پست نظرات بهتر و کاربری بیشتری داده شد که در این پست نیست. بهترین نظرها در این پست نظرهایی بودند که در مورد فان شدن مجلس توضیحاتی داده بودند.

از دید من ، این جشن ها هر چه که می ره جلوتر داره یه جور سازی می شه و روند جشن ها از پیش در ذهن دوستان نقش می بنده. این روند ، روندی نیست به جر همان روندهای هر جشن که خودش یه مشکل بزرگی برای تکرار شدنی هست.

به نظر من هدف اصلی ما برای این جشن و جشن های بعدی باید شکست این منوی تکراری باشه و وارد کردن افراد دیگری به جر این افراد مشخص برای توضیح و ادارۀ مجلس. باید چرخاندن هر جشن به دست گروه های مختلف بیفته تا اینکه خلاقیت خودش رو نشون بده. اگر همش از یه گروه برای این کار استفاده بشه و یا اینکه کسان دیگر برای بدست گرفتن مجلس اعلام وجودیت نکنند و یا اینکه بترسند ، این همون تکرار می شه.

به نظر من یا دوستان اداره کنندۀ مجلس به افراد دیگر نحوۀ اداره کردن مجلس رو یا دبدهند و از آنها بخواهند که از خلاقیتشان اسنفاده کنند و یا اینکه بر طرز چرخاندن مجلس تغییرات اساسی بدهند.

دوستان هم در نظر خلاقانه دادن و نظارت خلاقانه کردن کم نزارند.

اگر جشن 5 شنبه یا جمع باشه ، زمانش هم خوب تنظیم بشه ، فکر افراد زادی برای جشن بیان.

فقط این شماره حساب برای کمک به جشن چیه که بتونیم پولی رو واریز کنیم؟

با تشکر
اگر با هم باشیم ، بیشتر یاد می گیریم و هم بیشتر بدست می آوریم.
آزادی همین را از ما می خواهد.

شماره تماس: 09356235358

گروه کاربران نرم افزار آزاد

آفلاین arastoo.s

• Jr. Member
  • *
برداشت من از این پست اینه:

پستی که برای جشن قبلی زده بودید ، دارای کلی نظر شد و اون هم به چند علت بود ، یکی از علتاش ممکنه طولانی شدن زمان ایجاد پست تا زمان جشن باشه. به هر حال توی اون پست نظرات بهتر و کاربری بیشتری داده شد که در این پست نیست. بهترین نظرها در این پست نظرهایی بودند که در مورد فان شدن مجلس توضیحاتی داده بودند.

از دید من ، این جشن ها هر چه که می ره جلوتر داره یه جور سازی می شه و روند جشن ها از پیش در ذهن دوستان نقش می بنده. این روند ، روندی نیست به جر همان روندهای هر جشن که خودش یه مشکل بزرگی برای تکرار شدنی هست.

به نظر من هدف اصلی ما برای این جشن و جشن های بعدی باید شکست این منوی تکراری باشه و وارد کردن افراد دیگری به جر این افراد مشخص برای توضیح و ادارۀ مجلس. باید چرخاندن هر جشن به دست گروه های مختلف بیفته تا اینکه خلاقیت خودش رو نشون بده. اگر همش از یه گروه برای این کار استفاده بشه و یا اینکه کسان دیگر برای بدست گرفتن مجلس اعلام وجودیت نکنند و یا اینکه بترسند ، این همون تکرار می شه.

به نظر من یا دوستان اداره کنندۀ مجلس به افراد دیگر نحوۀ اداره کردن مجلس رو یا دبدهند و از آنها بخواهند که از خلاقیتشان اسنفاده کنند و یا اینکه بر طرز چرخاندن مجلس تغییرات اساسی بدهند.

دوستان هم در نظر خلاقانه دادن و نظارت خلاقانه کردن کم نزارند.

اگر جشن 5 شنبه یا جمع باشه ، زمانش هم خوب تنظیم بشه ، فکر افراد زادی برای جشن بیان.

فقط این شماره حساب برای کمک به جشن چیه که بتونیم پولی رو واریز کنیم؟

با تشکر
+1
این تاریخ جشن مشخص نشد ؟ :( ???

آفلاین aysabzevar

• Newbie
  • *
  • ارسال: 13
زمان برگزاری خیلی مهمه!
اگه یه وقت خوب باشه ان شالله بتونیم یه گزارش خبری هم داشته باشیم(مثل ۱۰.۰۴).
آخر هفته خیلی خوبه. مثلا ۱۹-۱۸ آذرماه.
جشن پارسیدورا هم خیلی ناجور بود مکانش. ۱۰.۰۴ مکانش بهتر بود، داخل شهر و دسترسی راحت به هر وسیله‌ای. من که از شهرستان اومدم یه راست رفتم سر سمینار بدون مشکل، ولی ولنجک رو با اینکه همراه یه تهرانی بودم از چند نفر آدرس پرسیدیم و کلی هم پیاده‌روی کردیم.

آفلاین yaseenes

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 36
زمان برگزاری خیلی مهمه!
اگه یه وقت خوب باشه ان شالله بتونیم یه گزارش خبری هم داشته باشیم(مثل ۱۰.۰۴).
آخر هفته خیلی خوبه. مثلا ۱۹-۱۸ آذرماه.
جشن پارسیدورا هم خیلی ناجور بود مکانش. ۱۰.۰۴ مکانش بهتر بود، داخل شهر و دسترسی راحت به هر وسیله‌ای. من که از شهرستان اومدم یه راست رفتم سر سمینار بدون مشکل، ولی ولنجک رو با اینکه همراه یه تهرانی بودم از چند نفر آدرس پرسیدیم و کلی هم پیاده‌روی کردیم.

+1

آفلاین Zakhi

• Newbie
  • *
  • ارسال: 4
من با دوستمون دانیال بهزادی موافقم منتهی هم جشن هم سمینار!
یعنی منم با اینکه یه جشنی باشه که دور هم باشیم موافقم...ما هر روز تو همین فروم داریم با هم بحث میکنیم و مشکلاتمون رو حل میکنیم و نرم افزارهای مختلف به هم معرفی میکنیم، پس این یعنی ما یه جور سمینار و گردهمایی توی اینترنت داریم...پس وقتی حضوری همدیگه رو میبینیم بهتره یه کم حالت فان تر به خودش بگیره قضیه...(ولی بازم میگم در مورد مسائل مهم هم مسلماً‌ خوبه که صحبت بشه!)

البته ناگفته نمونه که من از جشن ۹.۰۴ لذت بردم و جشن خوبی بود...همون طوری فقط یه کم فانش بیشتر شه! ;D

آفلاین Thinker's designer - محمدمهدی محمدی

• Full Member
  • *
  • ارسال: 194
  • من معتقدم که...
من با دوستمون دانیال بهزادی موافقم منتهی هم جشن هم سمینار!
یعنی منم با اینکه یه جشنی باشه که دور هم باشیم موافقم...ما هر روز تو همین فروم داریم با هم بحث میکنیم و مشکلاتمون رو حل میکنیم و نرم افزارهای مختلف به هم معرفی میکنیم، پس این یعنی ما یه جور سمینار و گردهمایی توی اینترنت داریم...پس وقتی حضوری همدیگه رو میبینیم بهتره یه کم حالت فان تر به خودش بگیره قضیه...(ولی بازم میگم در مورد مسائل مهم هم مسلماً‌ خوبه که صحبت بشه!)

البته ناگفته نمونه که من از جشن ۹.۰۴ لذت بردم و جشن خوبی بود...همون طوری فقط یه کم فانش بیشتر شه! ;D

بله دوست عزیز من هم لذت بردم. ولی اینو باید بدونی که اون جشن اسپانسر داشت و از اون جشن به دلایل معلوم و نامعلوم زیر و پشت این گروه رو خالی کرد. اگر اسپانسر پیدا بشه که جشن عالی می شه و اگه هم پیدا نشه باید با کمک مالی من و شما و دوستان دیگر باشد.

خب در مورد فان شدن جشن هم من توی 5 پست بالتر از این پست که خودم نوشتم نظراتم رو دادم و به عقیدۀ خودم پس از نظر من ، نظر جدیدی در مورد فان و جالب شدن جشن نوشته نشده و همون تکرار فبلی هاست.

به عقیدۀ من:
پس همگی باید به این نکته برسیم که:

تنبلی از خودمان است و نظری جدید و خلاقانه برای فان شدن جشن نمی دهیم. شاید هم همین نظرات اعلام شده را کلفی می دونیم که این تفکر واقعا یک تفکر بد و عقب مانده است. (البته گست جسارت نداشتم ولی لغتی بهتر از این لغت پیدا نکردم!!!).

خب دوستان ، پس معلوم شد که مشکل از کجا آب می خوره. پس شروع کنیم به دادن نظرهای جدید.

ایدۀ جدید من اینه: واسه گروه یه اسپانسر جدید پیدا کنیم. ولی باید با دقت پیدا کنیمش تا مثل قبلی نشه. اگه مثل قبلی شد ، فدا سرمون. می ریم دوباره یک اسپانسر جدید پیدا می کنیم.

زمین زیر پایت ساکن است ، تو باید حرکت کنی.

;D
« آخرین ویرایش: 26 آبان 1389، 07:41 ب‌ظ توسط Thinker's designer - محمدمهدی محمدی »
اگر با هم باشیم ، بیشتر یاد می گیریم و هم بیشتر بدست می آوریم.
آزادی همین را از ما می خواهد.

شماره تماس: 09356235358

گروه کاربران نرم افزار آزاد

lomion

• مهمان
منم موافقم با ایده های جدید. ایده های جدید هستن که می تونن با وجود سادگی، زیبایی و یادگاریهای خوب بسازن.

پ.ن. البته زمین همچین هم زیر پای ما ساکن نیست. کلی حرک می کنه. باید حرکت کرد که از زندگی عقب نموند ;) و چه خوبه که این حرکت دستجمعی باشه.