تعداد نسبتا زیادی از کاربران این سایت مثله من مدرسه دارن! (آمار خیلی هاشون رو دارم) اگه بشه زمانبندیش طوری باشه که ما هم بتونیم شرکت کنیم بهتره
اگر قرار باشه بیام از چهارشنبه ۶ بعد از ظهر تا پنجشنبه ساعت ۴:۴۵ و جمعه از اول صبح تا ۱:۳۰ بعد از ظهر وقتم خالیه
بقیه روزای هفته تا ۵ مدرسم و امکان اومدن بعد از اون ساعت نزدیک به صفره
پ. ن. زمانبندی مدرسه من یه خورده قروقاطی هست
کسانیکه شرکت میکنن یا تازه واردن یا حرفهای، که در حالت اول مطرح کردن مباحث کاملا تکراری (اغلب به شکل سمینار) باعث میشه احساس اتلاف وقت بهشون دست بده و تازه واردایی مثه من هم بیشتر زده میکنه.
نظر من اجرای چیزی مثل یک جلسه غیر رسمی (بجای سمینار) هست تا گرد هم بیایم و در مورد این عناوین بحث کنیم:
۱. آشنایی کاربران با همدیگر (در این قسمت میتونیم دربارهی همدیگه اطلاعات بیشتری کسب کنیم)
۲. بحث و تبادل نظر دربارهی مفاهیم نرم افزار های آزاد و قابلیت های منحصر به فرد اوبونتو (این قسمت میتونه برای کاربران تازه وارد مفید باشه و همچنین اونها رو نسبت به توانایی های خاص اوبونتو (که قالبا ویندوزی ها تصورش هم نمیکردن) آشنا بکنه و همچنین کاربران حرفهای با ترفند های جدید آشنا میشن)
۳. بحث و تبادل نظر دربارهی روش های توسعه گنو/لینوکس در ایران و موانع آن
اگر چیزی به نظرتون اومد میتونیم به این لیست اضافه کنیم
خواهش میکنم بجای اینکه مثل سمیناری که برای ۱۰.۰۴ برگزار شد دوباره روش نصب نرم افزار و کارهای ابتدایی رو آموزش بدین یکم بحث رو تخصصی بکنیم و اینجوری نشه که یک عده گوش باشن و از اول تا آخر یک عده متکلم وحده. بهتره جشنمون هم (مثل خوده گنو/لینوکس) به طور جمعی برگزار بشه تا همه شرکت کنن
یک نکته هم اضافه کنم که قاعدتا برای مورد دوم دسترسی محل به اینترنت ضروری هست
البته اینا فقط نظر منه