انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: جمع‌آوری نظرات برای جشن و گردهمایی به مناسبت انتشار نسخه ۱۰.۱۰(Maverick Meerka)  (دفعات بازدید: 7114 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

lomion

• مهمان
دوستان و کاربران گرامی، سلام

باز شش ماه دیگه گذشت و نسخه جدیدی از اوبونتو منتشر شد :) مثل هر انتشار، قصد هست که جشنی گرفته بشه و دوستان انجمنی و غیر انجمنی همدیگر رو در یک روز در قالب یک جشن انتشار ببینیم. احتمالا اولین چیزی که به ذهن دوستان می رسه اینه که چرا بعد از یک هفته این موضوع تازه مطرح شده.  ??? کاربران قدیمی تر احتمالا به یاد دارن که بعد از جشن به نسبت موفق نسخه ۹.۱۰ در نسخه ۱۰.۰۴ با مشکل اسپانسر مواجه شدیم و به همین دلیل جشن۱۰.۰۴  با تاخیر مواجه شد. ::) این سری،‌ هم مثل سری قبل - بعد از بررسیهای اولیه که زمان برد - می خوایم که جشن ۱۰.۱۰ توسط خودمون یعنی کاربرای همین انجمن برگزار بشه. 8) این تاپیک هم مشابه تاپیکهای قبلی هر انتشار به دنبال ایده ها و نظرات برای برگزاری جشن انتشار نسخه ۱۰.۱۰ هست. منتظر نظرات پربار شما هستیم. هر چی باشه یه جشن گنو/لینوکسیه و خودمون داریم برای خودمون جشن می گیریم!  ;)

lomion

• مهمان
به نظر می رسه که دوستان نظری در مورد جشن ندارن ;) لذا خودم با لیست معمولی برنامه ها شروع می کنم:
۱-معرفی اوبونتو (گنوم و جلوه‌های ویژه)
۲- معرفی کوبونتو (کی دی ای و جلوه‌های ویژه)
۳- معرفی نسخه سرور

معمولا اینا برنامه‌های پیشفرض توی این مدت بودن که می تونه بیشتر بشه. در مورد نحوه برگزاری هم اگه کسی نظری داره بگه :)

آفلاین mFat

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 720
    • It's Me
مکانی که دوستان برای برگزاری جشن پارسیدورا در ولنجک انتخاب کردند از هر نظر برای این جشن ایده‌ال است. من میتونم با دوستان صحبت کنم ببینم میشه اونجا رو رزرو کرد یا نه.
Download Arios http://arioslinux.org

آفلاین پیام ابراهیمی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1123
    • پلت ولگ
خیلی خوبه اگه این جشن برگزار بشه... معمولا برنامه ها که مشخصه و تقریبا ثابت. به نظر من اول زمان و مکان مشخص بشه که دیگه مثل جشن ۱۰.۰۴ نشه و بعد از اون با توجه به زمان باقی مانده میشه برنامه ریخت...
http://www.palatvalg.com اینم وبلاگ جدید منه...

آفلاین امیرمهری

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1270
  • درورد بر اوبونتو
مکانی که دوستان برای برگزاری جشن پارسیدورا در ولنجک انتخاب کردند از هر نظر برای این جشن ایده‌ال است. من میتونم با دوستان صحبت کنم ببینم میشه اونجا رو رزرو کرد یا نه.
اونجا که از لحاظ دسترسی به ماشین نقلیه افتضاح ولی از لحاظ امکانات و جا مناسب هست
خداحافظ وبلاگ نويسي

من كاربر حرفه اي لينوكس نيستم
فقط خوب جستجو ميكنم.

آفلاین narcissus

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1132
    • روز شمار شروع!
من هم همچنان امیدوارم مسابقه هم داشته باشیم
first they ignore you
then they laugh at you
then they fight you
then you win

آفلاین Babak

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 122
اولا از هرگونه کمک جسمانی کارگری سمیناری من میتونین استفاده کنین کاملا در خدمتم
دوما تورو خدا سعی کنین جشن فان باشه و بار محتوای جدی و خسته کنندشو به شدت کم کنین

- در راستای پیشنهادات

آفلاین فرهاد فرامرزی

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 764
  • آزادی در لینوکس(فرهاد فرامرزی)
    • مطالبی متفاوت در مورد فدورا
لطفا گنوم شل فراموش نشود .برای تفاوت با جشن های قبلی خیلی خوبه . یک معرفی هم براش بذارین بد نیست

www.fedora1.wordpress.com
==================================
فرهاد فرامرزی

آفلاین mFat

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 720
    • It's Me
اولا از هرگونه کمک جسمانی کارگری سمیناری من میتونین استفاده کنین کاملا در خدمتم
دوما تورو خدا سعی کنین جشن فان باشه و بار محتوای جدی و خسته کنندشو به شدت کم کنین

- در راستای پیشنهادات
کاملا موافقم. بحث فنی باشه برای فرومها و کانلهای IRC
Download Arios http://arioslinux.org

آفلاین smmsadrnezh

• Full Member
  • *
  • ارسال: 198
  • Ubuntu is the way of life
    • سید محمد مسعود صدرنژاد
تعداد نسبتا زیادی از کاربران این سایت مثله من مدرسه دارن! (آمار خیلی هاشون رو دارم) اگه بشه زمانبندیش طوری باشه که ما هم بتونیم شرکت کنیم بهتره
اگر قرار باشه بیام از چهارشنبه ۶ بعد از ظهر تا پنجشنبه ساعت ۴:۴۵ و جمعه از اول صبح تا ۱:۳۰ بعد از ظهر وقتم خالیه
بقیه روزای هفته تا ۵ مدرسم و امکان اومدن بعد از اون ساعت نزدیک به صفره
پ. ن. زمانبندی مدرسه من یه خورده قروقاطی هست ???

کسانیکه شرکت میکنن یا تازه واردن یا حرفه‌ای، که در حالت اول مطرح کردن مباحث کاملا تکراری (اغلب به شکل سمینار) باعث میشه احساس اتلاف وقت بهشون دست بده و تازه واردایی مثه من هم بیشتر زده میکنه.
نظر من اجرای چیزی مثل یک جلسه غیر رسمی (بجای سمینار) هست تا گرد هم بیایم و در مورد این عناوین بحث کنیم:
۱. آشنایی کاربران با همدیگر (در این قسمت میتونیم درباره‌ی همدیگه اطلاعات بیشتری کسب کنیم)
۲. بحث و تبادل نظر درباره‌ی مفاهیم نرم افزار های آزاد و قابلیت های منحصر به فرد اوبونتو (این قسمت میتونه برای کاربران تازه وارد مفید باشه و همچنین اونها رو نسبت به توانایی های خاص اوبونتو (که قالبا ویندوزی ها تصورش هم نمیکردن) آشنا بکنه و همچنین کاربران حرفه‌ای با ترفند های جدید آشنا میشن)
۳. بحث و تبادل نظر درباره‌ی روش های توسعه گنو/لینوکس در ایران و موانع آن
اگر چیزی به نظرتون اومد میتونیم به این لیست اضافه کنیم

خواهش میکنم بجای اینکه مثل سمیناری که برای ۱۰.۰۴ برگزار شد دوباره روش نصب نرم افزار و کارهای ابتدایی رو آموزش بدین یکم بحث رو تخصصی بکنیم و اینجوری نشه که یک عده گوش باشن و از اول تا آخر یک عده متکلم وحده. بهتره جشنمون هم (مثل خوده گنو/لینوکس) به طور جمعی برگزار بشه تا همه شرکت کنن
یک نکته هم اضافه کنم که قاعدتا برای مورد دوم دسترسی محل به اینترنت ضروری هست

البته اینا فقط نظر منه
گنـــــــــــــــــــــودام!            فارسی      انگلیسی

آفلاین mohi

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1430
  • as in freedom
من که خب تمام سعی خودمو میکنم که بیام و قول۹۹٪ هم میدم

از طرف لینوکس‌شاپ هم برای هدیه به شرکت کنندگان و کمک مالی برای جشن هم هر کمکی از دستم بر بیاد در خدمتم.
امضای کوچکتر - انجمن زیباتر P-:

آفلاین mrmohsen

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 291
کاملا با نظر مسعود جان در مورد زمانش موافقم خود من جزو کسایی هستم که مدرسه ام و ...
یه پیشنهاد هم من دارم اگر بخوایم بقول بابک فان باشه می تونیم یه برنامه ترتیب بدیم که بیشتر بحث و بگو و بخند باشه تا یک سمینار رسمی تازه وارد ها هم خیلی حال می کنن(نه؟)
مثلا هرکی بگه چی شد که با لینوکس آشنا شد و ...
امام صادق (ع): دوست ندارم شما جوانان را بر غیر از دو گونه ببینم:دانشجو یا دانشمند

آفلاین sampady

• Full Member
  • *
  • ارسال: 138
  • سجاد حیدری-یه تازه کار!
آقا من یه سوال میپرسم نخندید!

این جشن کجاست؟
کیه؟بگید ما هم بیایم!

(ترجیحا جمعه!)
یه تازه کار

آفلاین mrmohsen

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 291
آقا من یه سوال میپرسم نخندید!

این جشن کجاست؟
کیه؟بگید ما هم بیایم!

(ترجیحا جمعه!)
والا خنده دار نیست سوالت
این جشن به مناسبت انتشار جدید اوبونتو هست
جاش هم هنوز معلوم نیست همینطور زمانش اما احتمالا دوتاش تو همین تاپیک گفته می شه(زمان و مکان) که اون موقع هرکی بخواد می تونه بیاد
این تاپیک هم داره پیشنهاد های مارو در مورد اینکه چیکار کنیم که جشن بهتری داشته باشیم جمع می کنه
امام صادق (ع): دوست ندارم شما جوانان را بر غیر از دو گونه ببینم:دانشجو یا دانشمند

آفلاین arastoo.s

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 70
اگه ۵ شنبه جمعه بزارید من هم از مشهد می کنم میام :ي
I am bad person , you don't like me , so never  Judge me