انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: [سوال یک ملیارد دلاری] چرا دبیان؟  (دفعات بازدید: 2782 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ : [سوال یک ملیارد دلاری] چرا دبیان؟
« پاسخ #15 : 12 امرداد 1401، 08:43 ب‌ظ »
بله. دبیان ناپایدار برای من خیلی پایدار تر آرچ بوده همیشه.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
« پاسخ #16 : 12 امرداد 1401، 10:54 ب‌ظ »
اگه نسخه‌ی rolling release دبیان ناپایداره دلیل نمیشه آرچ لینوکس هم ناپایدار باشه.
البته دبیان دو تا کانال انتشار غلطان داره که یکیش ناپایداره.
در هر صورت به نظر رسید ali-n به خاطر وجود شاخه‌ی ناپایدار دبیان به این فرضیه‌ی نادرست رسیده که هر توزیع با انتشار غلطان، توزیعی ناپایداره. به این علت بود که اون پست رو نوشتم.
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #17 : 12 امرداد 1401، 11:49 ب‌ظ »
در هر صورت به نظر رسید ali-n به خاطر وجود شاخه‌ی ناپایدار دبیان به این فرضیه‌ی نادرست رسیده که هر توزیع با انتشار غلطان، توزیعی ناپایداره.
بله. این که نادرسته.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین محمدرضا حقیری

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 528
    • ذهن زیبا
« پاسخ #18 : 13 امرداد 1401، 01:41 ب‌ظ »
این جور سوالات هزارررر بار از ابتدای خلق بشریت پرسیده شده. تنها راه فهمیدنش امتحان کردن دیباین هست. خوبیه لینوکس  هم همینه که میشه با لایو بالاش آورد

این سوال برای من ارزش خاص‌تری داره نسبت به سایر سوالات مشابه. چرا؟ چون که مجبور به این هستم که مستند تجاری برای این سوال تهیه کنم و چند نفر رو قانع کنم. بحث سوال روی هوا یا تازه‌کارانه نیست. صرف دیسک زنده هم اینجا کافی نیست طبیعتا، وگرنه بعد از ۱۰-۱۲ سال کاربر گنو/لینوکس بودن دیگه دلایل خودم رو دارم برای استفاده شخصیم از دبیان  ;D

چون دیگه جبیر توسعه داده نمی‌شه...

ای بابا ((:

جوابش واضحه. برای کاربری که حوصله سر و کله زدن با سیستم عامل رو نداره (مثل الانِ من) و می‌خواد مثل اسب! براش کار کنه، دبیان (نسخه پایدار) بهترین گزینه است. یک بار برای همیشه نصبش می‌کنی و خیال خودت رو راحت می‌کنی.

این دید خوبی برای کاربر نهاییه. بخصوص که شاخه‌ش رو هم مشخص کردی (البته من شاخه‌ش رو خیلی مهم ندیدم تو سوال، چون ممکنه محصول نهایی روی شاخه ناپایدار/تجربی توسعه پیدا کنه و الخ). در کل دید کاربریت جالب بود برام.

دبیان تمیز و راحته و برای همهٔ سلیقه‌ها محصولی آماده داره. از خودش چیز زیادی اضافه نمی‌کنه و تجربهٔ اصلی محصولات بالادستی رو به خوبی منتقل می‌کنه.

این دید دقیقا هم دید کاربر می‌تونه باشه هم توسعه‌دهنده. ممنون میشم از هر دو طرف بیشتر توضیحش بدی.

جبیر لینوکس یا جبیر بر پایه FreeBSD ؟

آقا ((((:

چون زلم زیبمو نداره میز های خوبی رو پیش فرض داره سبکه خیلی نسبت به اوبونتو (چرا چهار تا ز داریم خدایی؟)

این زلم زیمبوها رو توضیح بده لطفا. مثلا در اوبونتو چیه؟ در فدورا چیه؟ و ... . البته طبیعتا توزیع‌هایی که خودت ازشون استفاده کردی.

آفلاین hartin

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1586
« پاسخ #19 : 13 امرداد 1401، 03:25 ب‌ظ »
مثلاً زورین یا مینت یه توزیع هستن برپایه اوبونتو هستن که اونم برپایه دبیان هست و اینکه مثلاً هرچی زورین بیشتر بگردی باگ بیشتر داره چون میز کار رو دستکاری کردناز نظر من اندروید وان دنیای گنو هست سبک وو بدون زرق و برق ولی پایدار و عالی
:My Instagram
_.hartin._

آفلاین محمدرضا حقیری

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 528
    • ذهن زیبا
« پاسخ #20 : 14 امرداد 1401، 12:01 ق‌ظ »
مثلاً زورین یا مینت یه توزیع هستن برپایه اوبونتو هستن که اونم برپایه دبیان هست و اینکه مثلاً هرچی زورین بیشتر بگردی باگ بیشتر داره چون میز کار رو دستکاری کردناز نظر من اندروید وان دنیای گنو هست سبک وو بدون زرق و برق ولی پایدار و عالی

در مورد اوبونتو یک نکته‌ای رو باید متذکر شد. اوبونتو گرچه ساختار و مبنای دبیانی داره اما در حال حاضر واقعا یک توزیع کاملا مستقل از دبیانه، بلکه خیلی از بسته‌های دبیان هم توسعه‌دهندگان اوبونتو دارند بسته‌بندی و نگه‌داری می‌کنن (و این به این معنا نیست که دبیان شده زیرگروه اوبونتو، بلکه به این معنیه که دیگه رابطه سلسله‌مراتبی ندارند و رابطه یه جورایی خطی شده).
مینت هم یک نسخه LMDE داره که مستقیم از روی خود دبیان ساخته میشه. یکی دو بار این سوال رو با خود توسعه‌دهندگان مینت هم مطرح کردم و جواب‌های جالبی دریافت کردم. منتظرم این موضوع به جای خوبی برسه تا جمع‌بندی رو ارائه کنم.

آفلاین hartin

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #21 : 14 امرداد 1401، 01:54 ق‌ظ »
باید تست کنم اونم مینت بر پایه دبیان خوشحال میشم نتایج رو هرچه زودتر ببینم🤔😍
_.hartin._

آفلاین M!lad

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1757
« پاسخ #22 : 14 امرداد 1401، 10:11 ق‌ظ »
جبیر لینوکس یا جبیر بر پایه FreeBSD ؟

BSD رو که بعد از جبیر دیگه هیچ چیزی نتونست جایگزینش بشه. دیگه ما هم با همین Debian می‌سوزیم و می‌سازیم.
..I feel no fault for the fault I feel..

آفلاین thmkhtry

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 975
  • Fedora Linux
« پاسخ #23 : 28 دی 1401، 09:27 ب‌ظ »
خیلی وقته یک سوالی ذهنم رو درگیر کرده و اون اینه که «چرا دبیان؟». این سوال، از دو جهت ذهن من رو درگیر کرده:

۱. کاربران
۲. توسعه‌دهندگان

چرا حالا این سوال به ذهنم رسید؟ چون ۱. بسیاری از کاربران خانگی و حتی شرکتی و صنعتی گنو/لینوکس دارند دبیان یا یکی از مشتقاتش رو استفاده می‌کنند و ۲. بسیاری از توزیع‌های گنو/لینوکس که تا الان توسعه داده شدند برمبنای دبیان و یا فلسفه دبیان بودند.

حالا دوست دارم نقطه‌نظرات شما رو از هر دو دید بدونم.
چون  عرف جامعه شده است. مثل موبایل سامسونگ

آفلاین 🇬🇧بریتانیای کبیر🇬🇧

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2648
  • GOD SAVE THE KING/QUEEN
« پاسخ #24 : 28 دی 1401، 09:40 ب‌ظ »
لطفا موضوعات قدیمی را بالا نیارید
🇬🇧🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿🇬🇧

آفلاین hartin

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #25 : 28 دی 1401، 10:19 ب‌ظ »
۱۲۰روز نشده پس قدیمی نیست!
_.hartin._

آفلاین thmkhtry

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 975
  • Fedora Linux
« پاسخ #26 : 29 دی 1401، 02:22 ب‌ظ »
هنوز بالاست. زمانی که من شاهدش بودم