انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل نرم افزار xdm در یکپارچه سازی فایل های دانلود شده  (دفعات بازدید: 6044 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین مرتضی نظری

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 61
  • یک وبلاگ نویس ساده!
    • نُون و قلم
مرتضی نظری:الان پست رو دیدم.
به ترتیب:
Edit->Settings
Category->Properties

persiandm که دوستان گفتن رو هم امتحان کنید.بعضی مشکلات uget رو هم نداره.مثلا کانکشن ها رو از دست نمیده.:)
خیلی ممنون فعلا که داره خوب دانلود میشه... البته ای دی ام هم نصب کردم ولی نمیدونم چرا نمیتونست از اینترنت استفاده کنه... کلا نرم افزار های واین نمیتونن از نت استفاده کنند؟
خلاصه مطلب این که فهمیدم گمشدم رو تو کجا پیدا کنم... از همون اول میبایست توی xubuntu پیدا میکردم ! توزیع مورد علاقه من اینه بعد از تست چندین توزیع و مصرف چندین گیگ پهنای باند برای دانلود توزیع ها!

آفلاین احسان☺

• Full Member
  • *
  • ارسال: 220
مرتضی نظری:الان پست رو دیدم.
به ترتیب:
Edit->Settings
Category->Properties

persiandm که دوستان گفتن رو هم امتحان کنید.بعضی مشکلات uget رو هم نداره.مثلا کانکشن ها رو از دست نمیده.:)
خیلی ممنون فعلا که داره خوب دانلود میشه... البته ای دی ام هم نصب کردم ولی نمیدونم چرا نمیتونست از اینترنت استفاده کنه... کلا نرم افزار های واین نمیتونن از نت استفاده کنند؟
یادمه قبلا یه تاپیک بود که روش کار با IDM توی واین رو توضیح داده بود.نمیدونم اگه هنوز وجود داشته باشه.
« آخرین ویرایش: 28 مهر 1393، 01:42 ب‌ظ توسط احسان☺ »

آفلاین md2014

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 669
idm نسخه های جدید تو واین کار نمیکنه.
تو سایت wine hq لیست برنامه های سازگار وجود داره.فقط یه نسخه قدیمی فکر کنم ورژن 5 کار میکنه که پیشنهاد نمیشه.
این uget هم حواست باشه بعضی وقتها حالگیری میکنه بدجور.
اگه یه دانلود منیجر میخوای در حد idm واقعا flareget.البته پولیه.ولی نسخه رایگانش هم کار راه بندازه.
تو گوگل سرچ کن سایتشو.تو فروم هم اموزش نصب هست.
عالیه.

آفلاین AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 506
  • :(
من از ترمینال متنفرم... چرا اینقدر باید از ترمینال استفاده کرد اینجا(لینوکس) اه اه اه... دارم واین نصب میکنم که همون اینترنت دانلود منیجر رو استفاده کنم...
منم اولش همینجوری بودم, یه سال اوبونتو کار کنید عادت که میکنید هیچ!تازه خوشتونم میاد! نصبت به cmd ویندوز واقعا قابل فهم تره!

آفلاین QSBuntu

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 613
من از ترمینال متنفرم... چرا اینقدر باید از ترمینال استفاده کرد اینجا(لینوکس) اه اه اه... دارم واین نصب میکنم که همون اینترنت دانلود منیجر رو استفاده کنم...
هروقت قدرت ترمینال رو نصبت به محیط گرافیکی تونستید مقایسه کنید اونوقت بصورت غیر احساسی نظرتون رو بنویسید تا ببینیم چقدر اون نظر با این نظر سازگاره!
زندگی خواهم کرد... خواهم زیست ... و میجنگم حتی اگر........................

آفلاین مرتضی نظری

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 61
  • یک وبلاگ نویس ساده!
    • نُون و قلم
نقل‌قول
منم اولش همینجوری بودم, یه سال اوبونتو کار کنید عادت که میکنید هیچ!تازه خوشتونم میاد! نصبت به cmd ویندوز واقعا قابل فهم تره!
عزیز من توی ویندوز بودم فقط یکدفعه از cmd استفاده کردم اونم فقط برای پینگ گرفتن نه اینکه من هر روز بیام از cmd استفاده کنم که بخوام cmd  ویندوز رو با terminal لینوکس مقایسه کنم...

نقل‌قول
هروقت قدرت ترمینال رو نصبت به محیط گرافیکی تونستید مقایسه کنید اونوقت بصورت غیر احساسی نظرتون رو بنویسید تا ببینیم چقدر اون نظر با این نظر سازگاره!
عزیزم همه چیز که قدرت نیست... قدرت محیط گرافیکی رو باید در یه جایی در نظر بگیرید که خودش رو به عنوان محیط گرافیکی میدونه نه اینکه لینوکسی که حتی خودش خودش محیط گرافیکی مستقل نمیدونه بلکه هنوزم که هنوزه در پیشرفته ترین توزیع هاش هم بایستی از خط فرمان استفاده کرد...
شما قدرت رو با ویندوز و نرم‌افزار هاش مقایسه کنید نه ظاهر لینوکس رو به باطن لینوکس.... وقتی میگیم یه سیستم عامل قوی‌تر هست فقط خودشو که نباید دید بلکه نرم‌افزار های اون رو هم باید دید... حالا شما بگید قدرت کدوم محیط بیشتره؟
من تو سال ۲۰۱۴ زندگی میکنم توی این سال هم اگه یه کاربر معمولی خانگی قراره اینهمه از خط فرمان استفاده کنه پس محیط گرافیکی چه معنی میده؟
خلاصه مطلب این که فهمیدم گمشدم رو تو کجا پیدا کنم... از همون اول میبایست توی xubuntu پیدا میکردم ! توزیع مورد علاقه من اینه بعد از تست چندین توزیع و مصرف چندین گیگ پهنای باند برای دانلود توزیع ها!

آفلاین narayana

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 791
  • حل نشو ؛ حل میشه

نقل‌قول
عزیزم همه چیز که قدرت نیست... قدرت محیط گرافیکی رو باید در یه جایی در نظر بگیرید که خودش رو به عنوان محیط گرافیکی میدونه نه اینکه لینوکسی که حتی خودش خودش محیط گرافیکی مستقل نمیدونه بلکه هنوزم که هنوزه در پیشرفته ترین توزیع هاش هم بایستی از خط فرمان استفاده کرد...
شما قدرت رو با ویندوز و نرم‌افزار هاش مقایسه کنید نه ظاهر لینوکس رو به باطن لینوکس.... وقتی میگیم یه سیستم عامل قوی‌تر هست فقط خودشو که نباید دید بلکه نرم‌افزار های اون رو هم باید دید... حالا شما بگید قدرت کدوم محیط بیشتره؟
من تو سال ۲۰۱۴ زندگی میکنم توی این سال هم اگه یه کاربر معمولی خانگی قراره اینهمه از خط فرمان استفاده کنه پس محیط گرافیکی چه معنی میده؟

سلام
خسته نباشی ولی موفق باشی

اینقدر خودتو اذیت نکن . بی زحمت متن ( لینوکس ویندوز نیست ) رو حتما بخون در امضام هست خیلی کمک میکنه که در لینوکس راحت باشی ;)

فرانکل در ( انسان در جستجوی معنا ) باید لینوکس رو پیشنهاد بده و معرفی کنه چون همیشه کار برای انجام دادن داره ...

لینوکس‌ ویندوز نیست