منم اولش همینجوری بودم, یه سال اوبونتو کار کنید عادت که میکنید هیچ!تازه خوشتونم میاد! نصبت به cmd ویندوز واقعا قابل فهم تره!
عزیز من توی ویندوز بودم فقط یکدفعه از cmd استفاده کردم اونم فقط برای پینگ گرفتن نه اینکه من هر روز بیام از cmd استفاده کنم که بخوام cmd ویندوز رو با terminal لینوکس مقایسه کنم...
هروقت قدرت ترمینال رو نصبت به محیط گرافیکی تونستید مقایسه کنید اونوقت بصورت غیر احساسی نظرتون رو بنویسید تا ببینیم چقدر اون نظر با این نظر سازگاره!
عزیزم همه چیز که قدرت نیست... قدرت محیط گرافیکی رو باید در یه جایی در نظر بگیرید که خودش رو به عنوان محیط گرافیکی میدونه نه اینکه لینوکسی که حتی خودش خودش محیط گرافیکی مستقل نمیدونه بلکه هنوزم که هنوزه در پیشرفته ترین توزیع هاش هم بایستی از خط فرمان استفاده کرد...
شما قدرت رو با ویندوز و نرمافزار هاش مقایسه کنید نه ظاهر لینوکس رو به باطن لینوکس.... وقتی میگیم یه سیستم عامل قویتر هست فقط خودشو که نباید دید بلکه نرمافزار های اون رو هم باید دید... حالا شما بگید قدرت کدوم محیط بیشتره؟
من تو سال ۲۰۱۴ زندگی میکنم توی این سال هم اگه یه کاربر معمولی خانگی قراره اینهمه از خط فرمان استفاده کنه پس محیط گرافیکی چه معنی میده؟