گوگل رو قبول میکنم.راست میگین.ولی چرا باید لینوس ادم نفرت انگیزی باشه؟چی ازش دیدین یا شنیدین که این حرف رو میگین.؟و مهمتر از همه اگر این طوری هستش پس چرا اومدین سمت گنو/لینوکس.؟(البته نظر هر کس واسه خودش محترمه و من هم نمی خوام با شما بحث کنم یا سعی کنم نظرتونو عوض کنم.فقط واسم جالبه که چرا این حرف رو میزنین.)
ببین برنامه و شخص دو چیز از هم جدان نباید این دو رو با هم قاطی کرد این راهی که داری میری اشتباه
مثل این میمونه که من از کار یکی خصوصیات یک شخص و یا یکی از کارهایی که انجام داده بدم بیاد و بگم طرف آدم کثیفیه اینها از هم جدان
لینوس تروادز کار بزرگی انجام داده و همه ازش ممنونیم و یادت نره لینوس لینوکس رو نوشته نه گنو حتی اگه گنو هم کار اون بود باز هم دلیل نمی شه که ازش استفاده نکرد
اینجا (اونجا) دنیای آزادیه شخص حرف نمی زنه اینجا با فلسفه و قانون طرفی
مثال میزنم توی دنیای گنو معمولا اگه کسی از سیاست یک توزیع و یا یک برنامه و یا خیلی چیزهای دیگه خوشش نیاد میاد و یک فورک ایجاد می کنه و یا شاید حتی یک برنامه مستقل
اینجا (اونجا) قهر معنا نداره مگه میشه با خودت دشمنی که گیرم که بشه کسی این کار رو بکنه تنها خودش ضرر می کنه
در مورد لینوس توروالز هم نمی خوام بگم چون چیزی جز تراوشات ذهنی من نیست و چه بسا نادرست باشه من تنها یکسری چیزها شنیدم