منم مشکلم همینه http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,44567.0.html
ولی من یکم زیادی تازه کارم اینایی رو ک گفتین متوجه نشدم
یه نرم افزار که بشه باهاش ریکاوری کرد نداریم(برای اوبونتو)
نمیشه یکی که وارد هست یه تاپیک برای آموزش ریکاوری بذاره؟
من چند وقت پیش یه هارد 320 گیگ مکستور داشتم که شدیدا بد سکتور پیدا کرده بود ویندوزو اصلا بالا نمی آورد و نمیشد روش ویندوز نصب کرد و وقتی هم که با نرم افزار های ریکاوری معمولی اطلاعاتشو برگردوتنم برنامه ها هنگ میکردن.
چون که ویندوز با هارد بالا نمیومد باید از برنامه ریکاوری استفاده می کردم که از روی سی دی بوت بشه و کارشو انجام بده البته نرم افزار ریکاوری با این روش کار زیادن ولی محیط کاری شون اکثرشون خیلی ساده است و مشکلاتت زیادی با شناسایی هارد دارن.
خیلی تو اینترنت گشتم تا یه نرمافزار پیدا کردم که روش کارش خیلی جالب بود که دقیقا برای مشکل من بدرد می خورد .
اسم نرم افزار Prosoft Data Rescue است خود نرم ارفزار مخصوص ویندوزه البته تنها کاری که توی ویندوز انجام میده اینکه یه فایل iso از اطلاعات نرم افزار روی یک سی دی برای بوت شدن با سیستم درست میکنه.
حالا نکته جالب این نرم افزار اینکه که با یه اوبونتو لایو بالا میاد یعنی اینکه وقتی که شما سی دی رو راهندازی می کنید ابتدا یه نسخه از اوبونتو (فکر کنم 11) توی رم کپی میکنه و از اوجا اوبونتو بالا میاد و سپس می تونید از خود نرم افزار استفاده کنید. برای انتقال اطلاعات ریکاوری شده هم می تونید از هر چی که میخاید استفاده کنید مثلا هارد یا فلش (خوشبختانه اوبونتو از همه نوع به راحتی پشتیبانی میکنه).
این روش کار دو تا مزیت عمده داره :
1- چون که از
رم برای اجرای عملیات خود استفاده میکنه بنابرین با قانون مهم
دستکاری نشدن هارد کاملا مطابقت داره.
2-وقتی که اوبونتو بالا میاد یه سیستم عامل کامل جلو دستتونه پس متونید در زمان ریکاوری هر کاری انجام بدید : مثلا هر فایلو که میخاید باز می کنید و هر کدو رو خاستید برگردونید و یا هرکاری دیگه که با فایل منیجر میتونید انجام بدید و حتی موقع ریکاوری آهنگ گوش بدید!
نوع اسکن برنامه به دو شکله . روش اولش اینه که هارد و سپس درایویی رو که میخایی اسکن کنه انتخاب میکنی و در روش دومش که برای زمانیه که کل ساختار(جداول) فایلها و پیکره بندی درایوهای هارد از بین رفته باشه(مثل مشکلی که من داشتم) که باید آدرس سکتورهایی رو که میخای ریکاوری کنه بهش میدی.
البته یه مشکل عمده(البته به نظر من) پشتیبانی نکردن از زبان فاریسه یعنی اسم پوشه یا فایلهایی رو که فارسیه به عبارتهای طولانی نامفهوم تبدیل میکنه.
از نظر پشتیبانی از نوع فایل سیستم هارد هم دقیقا مطمعن نیستم ولی فکر کنم به احتمال زیاد از فرمتهای مخصوص لینوکس هم پشتیبانی میکنه.
کار کردن با هاشم خیلی ساده س (به قول شرکت سازندش DIY یا Do It Yourself است)
(حجم نرم افزار حدود 350 مگه که نود درصدش مربوط به اوبونتو میشه و میتونید ازش به عنوان اوبونتوی لایو هم استفاده کنید)