۱
یعنی مجبورم یه M$ windozd نصب کنم فقط برای ریکاور؟
این کار خیلی خطرناکه, اگه میخوای ریکاوری کنی همین الان هم نباید با کامیوتر روشن کار کنی.
اگه بتونی هاردت رو با یه کامیوتر دیگه slave بیاری بالا بهتره
حواسم هست به این قضیه. اون پارتیشن رو کاملا دستنخورده گذاشتمش و حتی مونتش هم نکردهام. یعنی باز هم مشکلی ممکنه پیش بیاد؟
تا وقتی چیز جدید روش ننویسی هیچ مشکلی پیش نمیاد.
میدونید برای چی بعد از پاک کردن اطلاعات هنوز شانس بازیابی اونها وجود داره؟
هارد دیسک سرعت خیلی پایینی داره, اگه بخواد عمل حذف رو به طور کامل انجام بده کاربر خیلی باید منتظر بمونه.
برای همین وقتی فرمان پاک کردن صادر میشه اطلاعات به صورت منطقی پاک میشه نه به صورت فیزیکی. یعنی فقط یک بیت رو تبدیل به صفر میکنه که اون بیت صفر نشون دهنده ی اینه که این اطلاعات باید سر فرصت پاک بشه.
معمولا سرفرصت یعنی زمان بیکاری سیستم.
اگه دقت کرده باشید حتمی شما هم دیدید که مثلا دو ساعت کامپیوتر رو روشن رها کردید ولی وقتی برگشتید با تعجب دیدید که چراغ مربوط به هارد روشنه و داره پردازش میکنه.
این فقط یک مثال بود, در واقع ساختاری که هارد داره با اون چیزی که تو ذهن ماست فرق داره, وقتی کامپیوتر روشن باشه مدیریت حافظه ممکنه مشغول هر کاری باشه. شاید مشغول دیفرگ کردن هارد باشه. هر چیزی ممکنه اتفاق بیافته.
بهتره وقتی یه چیزی رو میخوایم از یه هاردی ریکاوری کنیم زیاد اون هارد رو انگولک نکنیم.
+۱ درسته
بعد تو لینوکس تکلیف چیه؟ من الان پارتیشنو مونت نکردهام. بازم ممکنه چنین کاری بکنه؟
آخرش مث اینکه کسی جواب ما رو نمیده. همه برنامه ویندوزی کار کردهان فقط. یه فروم خوب ویندوزی معرفی کنید برم مشکلمو مطرح کنم
من چون هاردم بغل گوشمه همیشه به صداش دقت میکنم, اصلا شک ندارم که توی ویندوز عمل حذف فیزیکی زمان بیکاری سیستم اتفاق میافته.
ولی تا حالا یه بارم اتفاق نیافتاده که تو لینوکس وقتی سیستم بی کار بوده هارد کار کنه.
فکر کنم تو شرایط شما مشکلی براتون پیش نیاد.
ولی سوالی که جوابش رو از دیشب نمیتونم پیدا کنم اینه.
اگه الان من دستور پاک کردن ۱۰۰ گیگ اطلاعات رو بدم, به جای اینکه چند ساعت وقت گرانبهای من هدر بره تا سیستم اطلاعات رو فیزیکی پاک کنه, تو کمتر از یک دقیقه به صورت منطقی پاک میکنه.
حالا فرض بگیریم که لینوکس هیچ وقت نیاد اون ۱۰۰ گیگ رو به صورت فیزیکی پاک کنه, اگه توی یه فرصت مناسب اون ۱۰۰ گیگ به صورت فیزیکی پاک نشه, بعدا که بخواد جای اونا بنویسه زمان خیلی زیادی این نوشتن باید طول بکشه.
تو شرایط فعلی شما مشکلی پیش نمیاد, نگران نباشید