من هم همین رو عرض کردم اون نسخه مک به هک مک معروف شده و ارزش نسخه اصلی رو نداره! ساخت نسخه مک هم صرفا به خاطر خرید کامپیوترهای اون نیست چون می شه مک رو خرید و مثلا روی اون اوبونتو نصب کرد و مک او اس رو پاک کرد
ببین زمانی که یک جنس جدید رو وارد بازار میکنی باید چیزی مثل کاتالیزور باشه که مردم رو ترقیب در استفاده از اون کنه یه مثلا که واقعی هم هست در زمانی که تازه وسایل منزل وارد ایران شد مثل یخچال و جارو برقی کسی خرید نمی کرد اما زمانی که یه بانو برای تبلیغات اومد چی بگم ... ( این هم از خاطرات قدیمیا ) مک هم برای اینکه سخت افزار جدیدش رو بفروش برسونه این OS رو برای اون درست کرد و تا تونسته رنگ و لعاب داده.
برای نصب شدن اوبونتو هم این قابلیت اوبونتو هست نه سخت افزار مک ( بعد یکسره از انحصار طلبی ماکروسافت میگن
) مک برای سخت افزار خودش یه سیستم عامل گذاشته که شما در حالت عادی مجبور به خرید هر دو هستی
در ضمن تاجایی که من دیدم اون نسخه هک مک نبود بلکه چون برای CPU های Intel طراحی شده میشه تو PC هم نصب کرد مشکل اصلی با مک بیشتر به خاطر ساختار CUP اون هست. البته قدیما Motorola اونها رو میساخت الان رو نمیدونم
و نکته ای که همیشه تو دلم هست اینکه شاید سیستم عامل زیبایی باشه اما همیشه از نظر امنیتی مشکل داره