انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مقایسه دو سیستم عامل: اوبونتو ۸.۱۰ و مک او اس اکس ۱۰.۵.۵  (دفعات بازدید: 6191 بار)

0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Alinn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1440
  • هدیه فاتحه شما برای روح پدرم تسلای دلم خواهد بود:)
    • کاوش‌های من
پاسخ به: مقایسه دو سیستم عامل: اوبونتو ۸.۱۰ و 
« پاسخ #15 : 19 آبان 1387، 06:28 ب‌ظ »
من هم دوست دارم مک رو امتحان کنم ولی دوست ندارم جایگزین لینوکس کنم :) کاش سرعت لینوکس مثل ویندوز بود :'(
نمی دونم شاید سیستم من داره اشتباه می کنه ??? ولی سرعت لینوکسم(اوبونتو) بیشتر از ویندوزه ???
??? خوش به حالتون :(
« آخرین ویرایش: 20 آبان 1387، 07:01 ب‌ظ توسط GreenMan313 »
مثل عکس رخ مهتاب که افتاده در آب
در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست
اللهم عجل لولیک الفرج

کاوش‌های من

آفلاین فرهاد شفق

• Full Member
  • *
  • ارسال: 175
  • I'm still alive
    • http://www.farhadshafaq.ir
چرا ؟
خوب برو مك و بگير نصب كن رو pc
در جدال بين روز هاي سخت و انسان هاي سخت ! اين انسان هاي سخت هستند كه مي مانند نه روزهاي سخت !

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
من هم دوست دارم مک رو امتحان کنم ولی دوست ندارم جایگزین لینوکس کنم :) کاش سرعت لینوکس مثل ویندوز بود :'(
نمی دونم شاید سیستم من داره اشتباه می کنه ??? ولی سرعت لینوکسم(اوبونتو) بیشتر از ویندوزه ???
نه اشتباه نمی کنید. ببینید برای اینکه بخواهیم در مورد سرعت سیستم عامل ها صحبت کنیم اول از همه باید به نوع پیکربندی سخت افزارها توجه داشته باشیم. یکی از علل سرعت بیشتر مک نسبت به سایرین اینکه سخت افزارهای مک به صورت پک های از پیش تعیین شده است و شما با توجه به میزان سرمایه به خرید اون پک ها می پردازید تا جایی که حتی لوازم جانبی مثل اسکنر و پرینتر هم با مارک مک عرضه می شوند به احتمال فراوان سیستم شما با اوبونتو بسیار سازگارتر است تا ویندوز مال من که چنین است و تا وقتی ویندوز روی کامپیوتر من بود لینوکس خیلی سریعتر عمل می کرد حالا هم که مدتیست Apple دارم و روی آن اوبونتو و مک او اس نصبه و به واقع مک او اس خیلی سریع تر از اوبونتو کار می کند.
یکی از دوستان گفت حتما ایشان روی تلفن Apple کاری می کند که من نمی کنم! جالب بود. برای عرضه یک محصول (هر محصولی از کامپیوتر تا ...) سازنده بنای کار را ابتدا برای کاربران عادی درنظر می گیرد چرا که تعداد کاربران عادی چندین برابر کاربران حرفه ای است حالا دوستمان می خواستند روی آیفون چکار کند که نتوانست خدا داند.
به هر حال مقایسه ای که من ارائه دادم کاملا مستدل و مستند است و همگان قبول دارند که فعلا مک در این زمینه بهتر از لینوکس کار می کند و البته لازم است این را بدانیم با اینکه مک او اس هم انحصاری است اما به دلیل رفتار عقلایی و مودبانه سازندگان آن در عرصه کامپیوتر هیچکس از آن ها خرده نمی گیرد و با آن دشمنی ندارد تا جایی که حتی بسیاری از آن برای امور گرافیکی فوق حرفه ای استفاده می کنند. امیدوارم در نسخه ۹.۰۴ به بعد اوبونتو هم شاهد پیشرفت در زمینه سرعت باشیم چرا که همه ما به این دلیل با کامپیوتر کار می کنیم که از سرعت آن بهره ببریم در غیر این صورت استفاده از پست الکترونیک بی معنا بود چون نامه های کلاسیک وجود دارند! امیدوارم همه شما بتوانید تجربه استفاده از مک را داشته باشید چرا که با ورود به محیط مک احساس می کنید در اوبونتویی سریع پاگذاشته اید و اصولا محیط مک برای لینوکس (اوبونتو) کاران بسیار دوست داشتنی است جوری که کاربر به هیچ وجه احساس غریبگی و ناشناخته بودن محیط را نخواهد داشت. مطلبی که اراپه شد تنها به جهت آگاهی رساندن و شاید ایجاد انگیزه ای برای کار بر روی این نقیصه اوبونتو بوده است نه دفاع از مک او اس یا...
« آخرین ویرایش: 21 آبان 1387، 03:03 ب‌ظ توسط LinuxRevo »
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
اپل از اون iphone گند زد ! بلوتوس نداره 
نداشتن بلوتوث رو ربطي ندادم به مسله اصلي !!!!

با گفتن این جمله ربط دادید! که اصلا ربطی نداشت!
-------

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
چرا ؟
بنای سیستم عامل مک طوری طراحی نشده که بر روی PC نصب شود پس استفاده از نسخه های هک شده آن تنها به سخت افزارها آسیب خواهد رساند.
-------

آفلاین Armageddon

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 379
  • violence solve everything
    • به دلیل رعایت قانون کپی رایت حذفش کردم
چرا ؟
بنای سیستم عامل مک طوری طراحی نشده که بر روی PC نصب شود پس استفاده از نسخه های هک شده آن تنها به سخت افزارها آسیب خواهد رساند.

نسخه برای Cpu های Intel داره که تو pc نصب میشه
ممکن است کسی که دایم سوال می کند ابله به نظر برسد ولی کسی که هرگز سوال نمی کند در تمام عمر ابله باقی می ماند  ( لویی پاولز )

دست هایی که کمک می رسانند مقدس تر از لبانی هستند که دعا می خوانند. ( ویلیام شکسپیر )

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
چرا ؟

درسته اما منظور من فقط CPU نبود کل ساختار یک کامپیوتر از CUP تا وسایل جانبی... در کل برای PC متداول و مناسب نیست.
-------

آفلاین Armageddon

• Sr. Member
  • *
چرا ؟

درسته اما منظور من فقط CPU نبود کل ساختار یک کامپیوتر از CUP تا وسایل جانبی... در کل برای PC متداول و مناسب نیست.

دوست خوبم این نسخه براحتی تو PC نصب میشه و مشکلی نداره(لا اقل تا جایی که من دیدم). در ضمن فکر نکنم اپل نسخه ای مخصوص PC درست کنه چون این سیستم عامل رو برای فروش سخت افزار خودش درست کرده اگه بطور معمول روی PC نصب بشه کی میره Mac گرون قیمت رو بخره همه رو PC سیستم عاملش رو نصب میکنن
ممکن است کسی که دایم سوال می کند ابله به نظر برسد ولی کسی که هرگز سوال نمی کند در تمام عمر ابله باقی می ماند  ( لویی پاولز )

دست هایی که کمک می رسانند مقدس تر از لبانی هستند که دعا می خوانند. ( ویلیام شکسپیر )

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
من هم همین رو عرض کردم اون نسخه مک به هک مک معروف شده و ارزش نسخه اصلی رو نداره! ساخت نسخه مک هم صرفا به خاطر خرید کامپیوترهای اون نیست چون می شه مک رو خرید و مثلا روی اون اوبونتو نصب کرد و مک او اس رو پاک کرد
-------

آفلاین Armageddon

• Sr. Member
  • *
من هم همین رو عرض کردم اون نسخه مک به هک مک معروف شده و ارزش نسخه اصلی رو نداره! ساخت نسخه مک هم صرفا به خاطر خرید کامپیوترهای اون نیست چون می شه مک رو خرید و مثلا روی اون اوبونتو نصب کرد و مک او اس رو پاک کرد

ببین زمانی که یک جنس جدید رو وارد بازار میکنی باید چیزی مثل کاتالیزور باشه که مردم رو ترقیب در استفاده از اون کنه یه مثلا که واقعی هم هست در زمانی که تازه وسایل منزل وارد ایران شد مثل یخچال و جارو برقی کسی خرید نمی کرد اما زمانی که یه بانو برای تبلیغات اومد چی بگم ... ( این هم از خاطرات قدیمیا ) مک هم برای اینکه سخت افزار جدیدش رو بفروش برسونه این OS رو برای اون درست کرد و تا تونسته رنگ و لعاب داده.

برای نصب شدن اوبونتو هم این قابلیت اوبونتو هست نه سخت افزار مک ( بعد یکسره از انحصار طلبی ماکروسافت میگن  ;D ) مک برای سخت افزار خودش یه سیستم عامل گذاشته که شما در حالت عادی مجبور به خرید هر دو هستی  :(

در ضمن تاجایی که من دیدم اون نسخه هک مک نبود بلکه چون برای CPU های Intel طراحی شده میشه تو PC هم نصب کرد مشکل اصلی با مک بیشتر به خاطر ساختار CUP اون هست. البته قدیما Motorola اونها رو میساخت الان رو نمیدونم

و نکته ای که همیشه تو دلم هست اینکه شاید سیستم عامل زیبایی باشه اما همیشه از نظر امنیتی مشکل داره ;D