انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: سئوال اولیه هنگام اومدن از ویندوز به لینوکس  (دفعات بازدید: 5313 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین rahmani

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 291
سلام من هم اکنون با اوبونتو ۱۳.۱۰ کار می کنم و راستش را بخواهمید از نوشته های شما شگفت زده ام چون امکان تعویض زبان در سمت راست نوار بالا کنار نماد شبکه و ساعت برای من هست کافی ست به قسمت تنظیمات بروید دقیقا مانند ویندوز
اگر در صحنه حق و باطل زمان خويش نيستي، هر جا كه خواهي باش....
 دكتر علي شزيعتي مزيناني

آفلاین xubuntu4iran

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 748
نقل‌قول
24- یک مسپله دیگه چرا فن سی پیوم از وقتی که اوبونتو نصب کردم بیشتر کار می کنه در حالی که فقط دارم از اینترنت کار می کنم و دانلود می کنم و هیچ کار سنگینی انجام نمی دم توی ویندوز اینجوری نبود و حتی وقتی بازی سنگین هم اجرا می کردم اینقدر فن سی پیوش چرخشش زیاد نمی شد
چون صفحه قبل نوشته بودی دوتا گرافیک داری برای حل مشکل گرما لازمه این رو  بخونی:  نصب و راه‌اندازی Bumblebee، معادل لینوکسی Nvidia Optimus
نقل‌قول
کار نکردم ولی مطمئن هستم از نسخه‌های قبلی اوبونتو بهتره. تو هم بهتره به‌خاطر یه Alt+Shift این قدر علیه این نسخه‌ی اوبونتو جوسازی نکنی! >:(
چندتا از این جوسازی نشونم میدی؟
برخلاف شما من با ۱۳.۱۰ کار کردم. یکی از بهترین انتشارهای اوبونتوئه ولی کار نکردن تعویض ورودی زبان به قدری مشکل جدی هست که نمیشه ازش گذشت. اگر این اتفاق برای سیستم عاملی مثل ویندوز یا OS X میوفتاد کاربرها سقف این شرکت‌ها رو سر کارمنداش خراب میکردن.
من کسی بودم که وقتی در مورد اوبونتو ۱۳.۱۰ نوشتم نصبش رو توصیه کردم، کلی وقت گذاشتم مطلب نوشتم تا کاربری که اوبونتو ۱۳.۱۰ رو نصب می‌کنه سیستم عامل قابل استفاده باشه. شما به جز ول کردن چندتا کامند تو تاپیک‌ها و کپی پیست چند متن انگلیسی و بیشتر گیج کردن کاربرها چه کاری انجام دادی؟ این‌که شما من رو متهم به سیاه نمایی می‌کنی واقعا ابلهانه است.
من گفتم تعداد پستام بیشتره؟ تو کلا با کنونیکال مشکل داری! تو که یک ریال پول به کنونیکال ندادی که حالا انتظار مایکروسافت رو ازش داری! اگر هم دادی پیشنهاد می‌کنم پس بگیری!

آفلاین Sina471

• Full Member
  • *
  • ارسال: 175
نقل‌قول
24- یک مسپله دیگه چرا فن سی پیوم از وقتی که اوبونتو نصب کردم بیشتر کار می کنه در حالی که فقط دارم از اینترنت کار می کنم و دانلود می کنم و هیچ کار سنگینی انجام نمی دم توی ویندوز اینجوری نبود و حتی وقتی بازی سنگین هم اجرا می کردم اینقدر فن سی پیوش چرخشش زیاد نمی شد
چون صفحه قبل نوشته بودی دوتا گرافیک داری برای حل مشکل گرما لازمه این رو  بخونی:  نصب و راه‌اندازی Bumblebee، معادل لینوکسی Nvidia Optimus
نقل‌قول
کار نکردم ولی مطمئن هستم از نسخه‌های قبلی اوبونتو بهتره. تو هم بهتره به‌خاطر یه Alt+Shift این قدر علیه این نسخه‌ی اوبونتو جوسازی نکنی! >:(
چندتا از این جوسازی نشونم میدی؟
برخلاف شما من با ۱۳.۱۰ کار کردم. یکی از بهترین انتشارهای اوبونتوئه ولی کار نکردن تعویض ورودی زبان به قدری مشکل جدی هست که نمیشه ازش گذشت. اگر این اتفاق برای سیستم عاملی مثل ویندوز یا OS X میوفتاد کاربرها سقف این شرکت‌ها رو سر کارمنداش خراب میکردن.
من کسی بودم که وقتی در مورد اوبونتو ۱۳.۱۰ نوشتم نصبش رو توصیه کردم، کلی وقت گذاشتم مطلب نوشتم تا کاربری که اوبونتو ۱۳.۱۰ رو نصب می‌کنه سیستم عامل قابل استفاده باشه. شما به جز ول کردن چندتا کامند تو تاپیک‌ها و کپی پیست چند متن انگلیسی و بیشتر گیج کردن کاربرها چه کاری انجام دادی؟ این‌که شما من رو متهم به سیاه نمایی می‌کنی واقعا ابلهانه است.
من گفتم تعداد پستام بیشتره؟ تو کلا با کنونیکال مشکل داری! تو که یک ریال پول به کنونیکال ندادی که حالا انتظار مایکروسافت رو ازش داری! اگر هم دادی پیشنهاد می‌کنم پس بگیری!

با وارد کردن دستورات زیر مشکل تغییر زبان حل میشه و بر میگرده به حالت قبل. اینکه اینقدر دعوا نداره!!!
sudo add-apt-repository ppa:attente/modifier-only-input-switch
sudo apt-get update
sudo apt-get upgrade

آفلاین ساسان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 991
نقل‌قول
اینطور که جنابعالی لینوکس را کوبوندی کاربران ویندوز هم نمیکوبند!
چون رایگان بودن لینوکس رو به چالش کشیدم یعنی کوبوندمش؟ اگر دلیل منطقی برای ادامه این بحث داری خوشحالم میشم بشنوم. چیزی که الان مطرح کردی بیشتر حمله شخصیه.
نقل‌قول
اگر کسی کار با یک سیستم عامل رو یاد بگیره خودبه خود به مشکلی برنمیخوره!
من روی لینوکسم با گرافیک Pictrain مشکل دارم و مرتب GPU Lockup میگیرم و کار با این سیستم رو هم بلدم پس استدلال شما بلکل اشتباست.
لینوکس مشکلات خودش رو داره، لینوکس کمبودهای خودش رو داره. بی دلیل نیست که استفاده لینوکس روی دسکتاپ از یک یا دو درصد فراتر نرفته.
ما می‌تونیم سرمون رو بکنیم توی برف و مشکلات رو نبینیم، یا منطقی باشیم، مشکلات رو درک کنیم و برای حلشون تلاش کنیم. اولی کمکی به پیشرفت لینوکس نمیکنه.
نقل‌قول
دلیل بیشتر بودن کاربران ویندوز در حال حاظر دلایل دیگریست که نوشتنش زمان زیادی میبره و اینجا هم جاش نیست! شما که کاربر قدیمی اینجایید و با قوانین انجمن آشنایید اصلا چرا به سوالاتی که خارج عنوان و مسیر تاپیک است پاسخ میدهید که حالا من و دیگران مجبور بشیم به پاسخهای اشتباه شما جواب بدیم؟!
بزار در مورد آن تاپیک یا آف تاپیک بودن ناظران انجمن نظر بدن. به نظر من آف تاپیک نیست چون OP خودش در این مورد پرسیده. موضوع خوبی هم برای بحثه
برای تماس با من: hello [at] sasan.me

آفلاین ariaieboy

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 42
    • سایت دانلود آریایی
دوستان خیلی ممنون که جواب من رو دادید و بحث هم کردید در این تاپیک این رو بگم درسته تا الان 20 و خورده ای سئوال پرسیدم ولی خیلی از مشکلاتم رو خودم حل کردم در مورد تعویض زبان هم بگم از اول به هیچ عنوان درست کار نمی کرد و من هر گونه کلید ترکیبی رو تست کردم نشد رفتم تنظیماتش رو کخ ریختم بازم نشد تا بالاخره شانسی درست شد البته هنوزم مشکل داره بعضی مواقع درست کار می کنه بعضی مواقع نه حالا یکسری کار دیگه هست می کنم امیدوارم برای همیشه درست بشه :D

آفلاین بابک طور

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 800
پس عنوان رو اصلاح کن و عبارت (حل شد.) رو بهش اضافه کن تا که دعوا ادامه پیدا نکنه.

آفلاین ariaieboy

• Jr. Member
  • *
    • سایت دانلود آریایی
اقا من هنوز سئوال دارم

آفلاین ariaieboy

• Jr. Member
  • *
    • سایت دانلود آریایی
آقا یکی بیاد برای من توضیح بده چجوری می تونم تم هایی که زده برای گنوم و یونیتی رو در اوبونتو 13 نصب کنم  ???

یک سوال دیگه چجوری می تونم تعداد زیادی فونت ttf رو همزمان با هم در اوبونتو 13.10 نصب کنم کدی چیزی داره توی ترمینال بزنم مثلا فونت های من در پوشه ایکس هست جوری می تونم بگم فونت های پوشه ایکس رو همش رو نصب کن
« آخرین ویرایش: 12 آذر 1392، 04:27 ب‌ظ توسط ariaieboy »

آفلاین ساسان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 991
نقل‌قول
من گفتم تعداد پستام بیشتره؟
کی در مورد تعداد پست‌ها حرفی زد؟ من هنوز منتظرم سیاه نمایی‌ها رو نشونم بدی.
نقل‌قول
تو کلا با کنونیکال مشکل داری! تو که یک ریال پول به کنونیکال ندادی که حالا انتظار مایکروسافت رو ازش داری! اگر هم دادی پیشنهاد می‌کنم پس بگیری
خودم رو ضد کنونیکال نمیدونم ولی تنها کاری که این شرکت در چند وقت اخیر کرده ایجاد شکاف و ضربه زدن به جامعه کاربری لینوکس بوده.
شاتلورث باید خواب روزی رو ببینه که بخواد برای دسکتاپ لینوکس تعیین تکلیف کنه.
« آخرین ویرایش: 12 آذر 1392، 05:09 ب‌ظ توسط ساسان »
برای تماس با من: hello [at] sasan.me

آفلاین HSN6

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 866
  • یک راَکتیست اسپرانتیست پایتونیست گودوئیست!
    • بلاگ شخصی
برای این‌که نرم‌افزارها بتونند فونت‌ها رو پیدا کنند باید اون‌ها رو در مسیر خانگی در .fonts بذاری (اگه نبود بسازش : اول نقطه بعد fonts )

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
سلام دوستان عزیز

من از همه‌ی کسایی که وقت می‌ذارن و جواب می‌دن تشکر می‌کنم. وظیفه‌ی هیچ‌کس نیست که بیاد این‌جا و وقت با ارزشش رو بذاره و به سوال‌های دیگران جواب بده. این کار نشون‌دهنده‌ی این هست ما برای دیگران ارزش قایل هستیم و دوست داریم در راهی که فکر می‌کنیم بیشتر به نفع بشریت هست کمک کنیم. بنظر من هر جوابی که دوستان می‌دن با ارزش هست و دلیلی نداره که همه نظرشون یکی باشه. یکی فکر می‌کنه خراب بودن alt+shift برای تغییر زبان خیلی مساله‌ی بزرگی هست و یکی فکر می‌کنه که نه اصلاً مهم نیست. هر دو نظر مهم و قابل احترام هستند. و یکی از خوبی‌های گنو/لینوکس این هست که وابسته به جامعه‌ی کاربری هست و شرکت کنونیکال بر خلاف شرکت آمریکایی ردهت به جامعه‌ی کاربری ایران به عنوان یک سری استفاده‌کننده‌های کم‌اهمیت‌تر نگاه نمی‌کنه (من خودم به این دلیل فدورا رو بعد از تقریباً ۵ سال، ول کردم که موقع ثبت نام کشوری به اسم ایران توی لیستش نبود).

حالا قوانین انجمن:
نقل‌قول
. شما توافق می‌کنید که در طول مدت استفاده از این انجمن، هیچ‌گونه ارسال کذب، افتراآمیز، ناصحیح، توهین آمیز، مبتذل،  منافی ادب و عفت عمومی، منفور، آزار دهنده، موهن، کفرآمیز، جنسی، تهدید آمیز، آشکار کننده مسائل شخصی و خصوصی زندگی افراد و یا به نحوی مخالف قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران نخواهید داشت.

نقل‌قول
. شما توافق می‌کنید که از ارسال چندین پرسش در یک عنوان پرهیز نموده و برای پرسشهای متنوع خود ارسال‌های جداگانه در انجمن‌های جداگانه داشته باشید.

نقل‌قول
. شما توافق می‌کنید که در صورتیکه پاسخ سوالی را نمی‌دانید و یا راه‌حلی برای آن ندارید، از ارسال مطالب حاشیه‌ای که باعث شلوغی بحث شود خودداری نمائید. بدیهی است، ناظران انجمن حق تمیزکاری و حذف مطالب حاشیه‌ای را خواهند داشت.

نقل‌قول
. شما توافق می‌کنید که درصورت مشاهده هرگونه تخطی از قوانین و یا مشاهده رفتار یا ارسال‌های آزاردهنده به جای برخورد شخصی با فرد خاطی، ناظران و مدیران انجمن را مطلع سازید.

نقل‌قول
. لطفاً بدون حاشیه، پاسخ‌های همسو و در مورد عنوانِ پرسش یا بحث داشته باشید. انجمن‌های فارسی اوبونتو از پذیرش کاربران ماجراجو، بی‌مسئولیت، بی‌ادب، پرحاشیه، تحریک‌آمیز و گستاخ معذور است.

با تشکر