سلام دوستان من هم اکنون با اوبونتو اومدم به فروم
فقط چند مشکل دارم و یک سوال
اول از همه این که چجوری کاری کنم که با alt+shift زبان تایپ عوض بشه مثل ویندوز الان باید هی دستی عوض کنی زبان رو اعصابم خورد شده البته توی تنطیمات رفتم می زنم درست کار نمی کنه
دوم این که الان من بعضی نرم افزار ها رو مثل گوگل کروم رو از سایت دانلود دارم می کنم بعد از اتمام دانلود برای نصبش باید چیکار بکنم خیلی فرق داره با ویندوز و...
و سوالم اینه
من هنوز نفهمیدم چرا کاربرا بیشتر به ویندوز علاقه دارند تا لینوکس
مگر بیشتری ها نمی گند
-لینوکس امن تره
2-زیبا تره
3-رایگانه
4-حرفه ای تره
5-و...
پس چرا کاربرا به این سیستم عامل بیشتر روی نمیارند
شاید بگید ویندوز نرم افزار بیشتری داره خوب وقتی کاربرای لینوکس بره بالا قاعدتا نرم افزار هاشم بیشتر می شه
شاید بگید به ویندوز عادت کردند خوب این درست نیست موقعی که ویندوز اولا بوده لینوکس هم بوده پس از همون اول هم می شده که افراد بیان و از لینوکس استفاده کنند
چرا کاربرا در خارج حاضرند هزینه های زیاد بدهند تا ویندوز و نرم افزار های جانبی رو بگیرند ولی حاضر نیستند همچین سیستم عامل خوبی رو استفاده کنند و...
20-خوب یک سوال دیگه یک نرم افزار دانلود منیجر می خوام که مثل اینترنت دانلود منیجر بیاد با مرورگر ست بشه و وقتی می خواهید فایلی دانلود کنید خودش بیاد و فایل رو از طریق نرم افزار مربوطه دانلود کنه و امکاناتش زیاد باشه قابلیت ایست داشته باشه صف دانلود هم اگر داشته باشه خوبه و تنظیمات دانلود مثلا بگی وقتی تموم شد دانلود ببنده نرم افزار رو و سیستم رو خاموش کنه و.. بیشتر هم با گوگل کروم کار می کنم ( اکسل رو برای دانلود منیجر نصب کردم ولی امکانات زیادی نداره فکر می کنم )
21-یک پلیر می خوام که قشنگ و حرفه ای باشه مثل پلیر های ویندوز مانند وینمپ و... (اس ام پلیر نصب کردم ولی به درد فیلم می خوره برای موزیک یکم دموده شده)
22- الان من تازه اوبونتو نصب کردم می خوام بدونم چجوری می تونم تم اوبونتو رو عوض کنم و صد البته از کجا می تونم تم هاش رو گیر بیارم در ضمن اوبونتوم رو هم از سایت رسمی خودش گرفتم نسخشم 13.10 هست
23-یک سوال دیگه من pidgin intenet massenger رو نصب کردم از طریق خود اوبونتو ولی الان هرچی روش کلیک می کنم باز نمی کنه ایا باید نرم افزار دیگه ای هم نصب کنم چون موقعی که اسم اصلیش رو تنها زدم توی اپ سنتر اوبونتو ۳ تا فکر کنم نرم افزار اورد
24- یک مسپله دیگه چرا فن سی پیوم از وقتی که اوبونتو نصب کردم بیشتر کار می کنه در حالی که فقط دارم از اینترنت کار می کنم و دانلود می کنم و هیچ کار سنگینی انجام نمی دم توی ویندوز اینجوری نبود و حتی وقتی بازی سنگین هم اجرا می کردم اینقدر فن سی پیوش چرخشش زیاد نمی شد