انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: می خوام زبان های بیشتری یاد بگیرم، به ترتیب کدام را یاد بگیرم؟  (دفعات بازدید: 4666 بار)

0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین { AliReaza }

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 866
  • اگه کفشت پاتو می زد و از ترس قضاوت مردم پابرهنه نشدی و درد رو به پات تحمیل کردی، دیگر در مورد آزادی شعار نده...
سلام دوستان

من در حال حاضر
HTML
CSS
PHP
JavaScript
SQL
را بلدم که بیشتر در وب به کار می روند.

ویرایش: در حال حاظر هم در یک شرکت مشغول به کار هستم.
و حدود 8 سال هم هست که دارم PHP کار می کنم.

از امروز شروع کردم به یاد گیری
Python
Hacklang (یک زبان برنامه نویسی جدید است که بر اساس PHP می باشد و فیسبوک از آن استفاده می کند.)

حالا می خوام بدونم بعد از اینها کدام زبان های برنامه نویسی را یاد بگیرم که بازار کار خوبی هم داشته باشه؟!

خودم به شخصه به ترتیب لیست زیر را درست کردم:

Python (دارم یاد میگیرم)

C#
C
Java
C++
Perl
Ruby
Objective-C
Delphi

دوستانی که چند زبان برنامه نویسی بلد هستند می دانند که همه زبان ها مثل هم هستند ولی بعضی زبان ها شباهت های زیادی به هم دارند. (مثل PHP به C)

حالا می خوام بدونم که بهترین چیدمان برای زبان هایی که می خوام یاد بگیرم چیه؟ البته بازار کار را هم در نظر داشته باشید.

باتشکر
« آخرین ویرایش: 20 شهریور 1393، 05:28 ب‌ظ توسط alireaza_old »

آفلاین QSBuntu

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 613
بشخصه اگه جای شما بودم با همون دانشی که میگید دارید میرفتم سراغ طراحی سایت با پی اچ پی که درآمد بازار کاریش هم بد نیست... حتی اگه کامل هم اینا رو بلد نیستید بنظر من بهتره وقت بیشتری روی تسلط رو همین اطلاعات بزارید و  باهاش درآمد ولو اندک کسب کنید تا به تدریج به یک حرفه ای تبدیل بشید و هزینه ی یک حرفه ای رو هم بگیرید...
اما برنامه نویسی رو برای درآمد رو یادنگیرید.... برای خودتون یادبگیرین...

اما سوال اصلی اینه ک برای چی میخاید شاخه به شاخه بپرید؟
زندگی خواهم کرد... خواهم زیست ... و میجنگم حتی اگر........................

آفلاین مهیار پژوهان

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 65
به گفته‌ی جادی:"اگه می‌خوای از گشنگی نمیری سی‌شارپ یاد بگیر."
کلن برای یادگیری زبان‌های برنامه‌نویسی قاعده خاصی وجود نداره، مثل درس خوندن می‌مونه که برای هر شخص طریقه یادگیریش فرق می‌کنه، مثلن من خودم با سی و وی‌بی شروع کردم، شاید به نظر دوستان دیگه با سی شروع کردن؛ اشتباه باشه(البته هر چقدر از سی پرهیز کنی بازدهی بیشتری داری. اریک ریموند-چگونه‌ هکر شویم؟) سعی نکن چند‌ چیز رو باهم یاد‌بگیری، منظورم از چند چندچیز؛ سی‌اس‌اس و اچ‌تی‌ام  نیست، این‌ها رو که می‌تونی باهم به طور هم‌زمان یاد بگیری ولی چیزی مثل سی رو نمیتونی هم زمان با پایتون یادبگیری(خودم این تجربه رو داشتم که می‌گم) چرا؟ چون یکمی از سی یاد می‌گیری، یکمی از پایتون، اینجوری اون حس رضایت بخشی بهت دست نمی‌ده و همش فکر‌ می‌کنی یک چیزی رو جاانداختی یا اگه نظر منو بخوای اگه یک زبان رو به طور کامل یاد بگیری(منظور گرامرِ. مفهوم برنامه‌نویسی که قضیه‌اش فرق داره)‌، با خیال راحت بین زبان‌های مختلف سوییچ می‌کنی.(البته باید مفهوم برنامه‌نویسی رو گرفته باشی). در هر صورت این‌ها تجربه‌های شخصی من بود، شاید درمورد افراد دیگه این موضوع درست نباشه.

زبان‌هایی که اصولن این روزا توی ایران بازار خوبی دارن؛ پی‌اچ‌پی، جاوا، سی‌شارپ، ای‌اس‌پی و برای کار‌های حرفه‌ای تر سی/سی‌پی‌پی هستش.
زبان‌هایی مثل روبی و پایتون هم الآن جزو زبان‌های فان هستند و بیشتر برنامه‌نویس‌هایِ به‌روز دارن به سمت این دو زبان گرایش پیدا می‌کنن.(قدرت‌مند و جالب)
زبان‌هایی مثل Scala, ,Perl, Bash, Scheme, Lua, Lisp, Julia, Erlang, Awk رو هم اکثر دوستانی که هکر و یا گیک هستند، صدرصد یک نگاهی بهشون انداختن و یا بزودی می‌ندازن.

به لیست اینجا هم یک نگاهی بندازی بد نیست.(زبان‌های روز بر‌اساس شهرت و استفاده)

خوش باشید.
« آخرین ویرایش: 20 شهریور 1393، 04:03 ب‌ظ توسط مهیار ب. »

آفلاین { AliReaza }

• Hero Member
  • *
  • اگه کفشت پاتو می زد و از ترس قضاوت مردم پابرهنه نشدی و درد رو به پات تحمیل کردی، دیگر در مورد آزادی شعار نده...
بشخصه اگه جای شما بودم با همون دانشی که میگید دارید میرفتم سراغ طراحی سایت با پی اچ پی که درآمد بازار کاریش هم بد نیست... حتی اگه کامل هم اینا رو بلد نیستید بنظر من بهتره وقت بیشتری روی تسلط رو همین اطلاعات بزارید و  باهاش درآمد ولو اندک کسب کنید تا به تدریج به یک حرفه ای تبدیل بشید و هزینه ی یک حرفه ای رو هم بگیرید...
اما برنامه نویسی رو برای درآمد رو یادنگیرید.... برای خودتون یادبگیرین...

ممنون دوست عزیز

اول بگم من خودم کارم برنامه نویسی هست و دارم در یک شرکت با زبان هایی که بلدم کار می کنم.

علتی هم که می خوام زبان های دیگر را یاد بگیرم:
اول کسب دانش
دوم بلد بودن عیب نیست
سوم پر کردن وقت های خالی
چهارم گرفتن کارهای بیشتر و در آمد بیشتر (پیش اومده که یک پروژه زبان C پیشنهاد شده و چون کسی بلد نبوده، پروژه را نتونستیم انجام بدیم.)

بعدش هم به این کار در صورتی میگن از این شاخه به اون شاخه پریدن که ازش استفاده نکنی.

و نکته اینه که به این موضوع هم اشاره کردم که بازار کار را هم دوستان در نظر بگیرند و زبان های مطرح را معرفی کنند.

کلن برای یادگیری زبان‌های برنامه‌نویسی قاعده خاصی وجود نداره، مثل درس خوندن می‌مونه که برای هر شخص طریقه یادگیریش فرق می‌کنه، مثلن من خودم با سی و وی‌بی شروع کردم، شاید به نظر دوستان دیگه با سی شروع کردن؛ اشتباه باشه(البته هر چقدر از سی پرهیز کنی بازدهی بیشتری داری. اریک ریموند-چگونه‌ هکر شویم؟) سعی نکن چند‌ چیز رو باهم یاد‌بگیری، منظورم از چند چندچیز؛ سی‌اس‌اس و اچ‌تی‌ام  نیست، این‌ها رو که می‌تونی باهم به طور هم‌زمان یاد بگیری ولی چیزی مثل سی رو نمیتونی هم زمان با پایتون یادبگیری(خودم این تجربه رو داشتم که می‌گم) چرا؟ چون یکمی از سی یاد می‌گیری، یکمی از پایتون، اینجوری اون حس رضایت بخشی بهت دست نمی‌ده و همش فکر‌ می‌کنی یک چیزی رو جاانداختی یا اگه نظر منو بخوای اگه یک زبان رو به طور کامل یاد بگیری(منظور گرامرِ. مفهوم برنامه‌نویسی که قضیه‌اش فرق داره)‌، با خیال راحت بین زبان‌های مختلف سوییچ می‌کنی.(البته باید مفهوم برنامه‌نویسی رو گرفته باشی). در هر صورت این‌ها تجربه‌های شخصی من بود، شاید درمورد افراد دیگه این موضوع درست نباشه.

زبان‌هایی که اصولن این روزا توی ایران بازار خوبی دارن؛ پی‌اچ‌پی، جاوا، سی‌شارپ، ای‌اس‌پی و برای کار‌های حرفه‌ای تر سی/سی‌پی‌پی هستش.
زبان‌هایی مثل روبی و پایتون هم الآن جزو زبان‌های فان هستند و بیشتر برنامه‌نویس‌هایِ به‌روز دارن به سمت این دو زبان گرایش پیدا می‌کنن.(قدرت‌مند و جالب)
زبان‌هایی مثل Scala, ,Perl, Bash, Scheme, Lua, Lisp, Julia, Erlang, Awk رو هم اکثر دوستانی که هکر و یا گیک هستند، صدرصد یک نگاهی بهشون می‌ندازن.

به لیست اینجا هم یک نگاهی بندازی بد نیست.(زبان‌های روز بر‌اساس شهرت و استفاده)

خوش باشید.

پس C# بزارم بعد از python.

در مورد یاد گیری همزمان هم می دونم چطوریه. برای همین هم اول یکی را یاد میگیریم و بعد می رم سراغ بقیه. مثلا الان تا زمانی که بتونم 2 یا بیشتر پروژه کامل با python انجام بدم. سراغ زبان دیگری نمیرم.

ممنون از معرفی زبان هایی که گفتید.
« آخرین ویرایش: 20 شهریور 1393، 04:06 ب‌ظ توسط alireaza_old »

آفلاین مهیار پژوهان

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 65

به طور مثال نمی‌شه گفت کسی که 8 تا زبان زنده‌ی دنیا رو بلده، از این شاخه به اون شاخه پریده؛ اصولن یادگیری گرامر‌ زبان‌های برنامه‌نویسی برای کسانی که مفهوم برنامه‌نویسی رو گرفتن معنای خاصی نداره و در اصل زبان‌های برنامه‌نویسیِ خاص برای اهداف خاص خلق شدن نه برای قرار گرفتن به جای هم‌دیگه.
برای نمونه سی‌پی‌پی برای این خلق شد که مفهوم شیءگرایی رو به عنوان یک ویژگی به سی‌اضافه کنه نه برای قرارگرفتن به جای اون. تجربه نشون داده بیشتر دوستانی که حرفه‌ای هستن یک یا دو زبان تخصصی دارن و چند زبان فرعی، که با زبان‌های تخصصی‌ کار‌های اینتر‌پرایز و غیره رو انجام می‌دن و با زبان‌های فرعی حال می‌کنن.  ;D
« آخرین ویرایش: 20 شهریور 1393، 04:16 ب‌ظ توسط مهیار ب. »

آفلاین QSBuntu

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 613
ممنون دوست عزیز

اول بگم من خودم کارم برنامه نویسی هست و دارم در یک شرکت با زبان هایی که بلدم کار می کنم.

اول کسب دانش
دوم بلد بودن عیب نیست
سوم پر کردن وقت های خالی
چهارم گرفتن کارهای بیشتر و در آمد بیشتر (پیش اومده که یک پروژه زبان C پیشنهاد شده و چون کسی بلد نبوده، پروژه را نتونستیم انجام بدیم.)

بعدش هم به این کار در صورتی میگن از این شاخه به اون شاخه پریدن که ازش استفاده نکنی.

و نکته اینه که به این موضوع هم اشاره کردم که بازار کار را هم دوستان در نظر بگیرند و زبان های مطرح را معرفی کنند.

دوست عزیز قصد توهین نداشتم که شما با این لحن جواب میدین.! درضمن من علم غیب ندارم و از روی اطلاعاتی که شما توی پستتون نوشته بودین فقط خواستم کمکی کرده باشم!!! پس لطفا بنا به اطلاعاتی که در اختیار دیگران میزارید انتظار جواب داشته باشید و بدونید اینجا کسی وظیفه ی کمک کردن نداره ! پس انتظاراتتون رو تعدیل کنید!

من خودم هم با اینکار شما موافقم که بفکر پر کردن زمان های خالی و استفاده بیشتر هستید
موفق باشید
زندگی خواهم کرد... خواهم زیست ... و میجنگم حتی اگر........................

آفلاین abedzadeh

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1597
  • aliila
به نظر من بزاریدش آخر از همه
یا حداقل بعد از جاوا که خیلی سریع یاد بگیرید ( اگه میخوایید برای ویندوز برنامه بنویسید )

;D

به گروه کاربران اوبونتوی ایرانی در جامعه ی استیم بپیوندید
http://steamcommunity.com/groups/Ubuntu-Iran
بازی های تحت پوشش : Dota2

آفلاین { AliReaza }

• Hero Member
  • *
ممنون دوست عزیز

اول کسب دانش
دوم بلد بودن عیب نیست
سوم پر کردن وقت های خالی

دوست عزیز قصد توهین نداشتم که شما با این لحن جواب میدین.! درضمن من علم غیب ندارم و از روی اطلاعاتی که شما توی پستتون نوشته بودین فقط خواستم کمکی کرده باشم!!! پس لطفا بنا به اطلاعاتی که در اختیار دیگران میزارید انتظار جواب داشته باشید و بدونید اینجا کسی وظیفه ی کمک کردن نداره ! پس انتظاراتتون رو تعدیل کنید!

من خودم هم با اینکار شما موافقم که بفکر پر کردن زمان های خالی و استفاده بیشتر هستید
موفق باشید
:o
باور کنید من با لحن بدی بیان نکردم.

ولی اگر با آوردن دلایل فوق باعث ناراحتی شما شدم، اول ازتون پوزش می خوام دوم منم مثل شما علم غیب ندارم که بدونم شما از چه نوع بیانی خوشتون میاد.

باز هم شرمنده اگر باعث ناراحتی شما شدم.  :oops:

و باز هم پوزش که خوب بیان نکردم که کارم PHP است. و برنامه نویسی بلدم.

الان پست اول را ویرایش می کنم.

آفلاین { AliReaza }

• Hero Member
  • *
به نظر من بزاریدش آخر از همه
یا حداقل بعد از جاوا که خیلی سریع یاد بگیرید ( اگه میخوایید برای ویندوز برنامه بنویسید )

برای من فرقی نمیکنه که برای چی برنامه نویسی کنم.

حالا زبانش ویندوز باشه یا لینوکسی باشه یا تحت وب باشه و غیره مهم نیست.

کلا می خوام زبان ها برنامه نویسی مطرح را یاد بگیرم که بازار خوبی هم دارند.
و شباهت به زبان های قبلی که یاد گرفتم داشته باشند تا بتونم سریعتر یاد بگیرم.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19724
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
به نظر من PHP رو کامل یاد بگیر و مسلّط شو، بعد برو سمت پایتون و یاد بگیر، چون یادگیری‌شا خیلی آسونه، این‌جا مي‌تونی ایده‌ای در باره‌ی فلسک و جنگو هم به دست بیاری که برات مفیده. وقتی یه مقدار در اون‌ها پیش‌رفتی برو سراغ ریلز که بازار کارش به سرعت در حال رشده
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین { AliReaza }

• Hero Member
  • *
به نظر من PHP رو کامل یاد بگیر و مسلّط شو، بعد برو سمت پایتون و یاد بگیر، چون یادگیری‌شا خیلی آسونه، این‌جا مي‌تونی ایده‌ای در باره‌ی فلسک و جنگو هم به دست بیاری که برات مفیده. وقتی یه مقدار در اون‌ها پیش‌رفتی برو سراغ ریلز که بازار کارش به سرعت در حال رشده

ممنون

بازم یادم رفته در پست اول بیشتر توضیح بدم  ](*,)

من الان حدود 8 سال هست که دارم PHP کار میکنم.

از صبح که نشستم پای Python برای من شبیه به ترکیب کردن PHP و JavaScript بوده.

فعلا دارم آموزش می خونم و احتمالا فردا یه پروژه کوچولو اجرایی کنم.

بعد می شه بی زحمت به مقدار در مورد "فلسک" و "جنگو" و "ریلز" توضیح بدید؟!

ممنون

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19724
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین alend

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1319

آفلاین KARA_KRAL

• Full Member
  • *
  • ارسال: 178
  • GNU / Linux for humanity
سلام دوست عزیز alireaza_old
یه تجربه شخصی
من خودم اوایل برنامه نویسی ام هی از این زبان به اون یکی زبان سوییچ می شدم آخر سر دیدم درسم داره تموم می شه از هر زبونی یه چیزی بلدم که از هیچ کدوم نمی تونستم پول دربیارم آخرش تصمیم گرفتم رو یکی متمرکز بشم اون هم زبان های برنامه نویسی تحت وب HTML CSS و . .. . سی شارپ هم یاد می گیریم به خاطر خودم چون عاشق برنامه نویسی ام  ولی تو سی شارپ و زبان های برنامه نویسی کلا باید برای کار باید تو شرکت ها استخدام بشی که اونم اکثر مبلغ قرارداد به صاحب شرکت می رسه هر چی تهش موند می دن به برنامه نویس هاشون (تجربه شخصی تو شرکت های مختلف ) ولی با دونستن زبانهای تحت وب خودت می تونی خیلی راحت و بدون وابستگی به شرکتی (البته با کمی زرنگی و       . . .  ) مشتری تو پیدا کنی برای شرکت ها پاساژها یا حتی بعضی مغازه ها وب سایت طراحی کنی حالا تبلیغاتی یا برا مغازه فروشگاه اینترنتی راه اندازی کنی ( که متقاعد کردن طرف مقابلت هم کاملا به خودت بستگی داره که چقدر از این کارا بلد باشی ) که درآمدش بدون واسطه ماله خودته  به هر حال منظورم این بود
 1- برنامه نویسی رو به خاطر پول یاد نگیر
2- رو یه زبان  (یا زبان های مربوط به هم ) متمرکز شو
3- اگه می تونی خودت مستقیم کدتو تبدیل به پول بکنی به شرکت ها وابسته نشو چون واقعا سود اصلی می ره تو جیب صاحب شرکت اگه هم صدات در بیاد تو پروژه بعدی به جای تو پروژه رو می ده دست یه برنامه نویسه دیگه
چیزی که هستی را رها کن شاید چیزی که می خواهی بشوی   لائو تسو

آفلاین Big Achievement

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 707
  • ٍ Everything is gonna be alright with LINUX
html  زبان برنامه نویسی نیست زبان نشانه گذاری هستش اگه جاوا اسکرپت بلدی و مسلطی و برنامه نویسی شی گرا و وب سرور آشنایی داری بهتر بری node.js یاد بگیری انگشت شمار هستن سایت هایی که با Node نوشته شده باشن به یه چیز تمرکز کن تا جایی که عمر داری برو سمتش اگه چیزی که میگی که تمومش کردی مطمُن باش تموم نکردی زبان برنامه نویسی PHP اصلا تمومی نداره چون هر ماه داره ورژن جدید میده این فکرت اشتباه و هنر نیست یادگیری چند زبان رو یکی تمرکز کن .
خاموش خاطران در ناز نعمتند ای روشنی عقل تو بر ما بلا شدی
سایت شخصی :
http://purplesrc.com/

:linux study
:FB

https://www.facebook.com/linuxstudy

:+google

https://plus.google.com/u/0/communities/107142073472124864081