آقا امین ممنون ازت
ولی من همون اول گفتم که به خاطر گیر هایی که wine داره و پیامدهای بعدی که داره نمیخوام استفاده کنم
جمله دومت رو گنگ گفتی این یعنی چی که به سبک ویندوز حل نکن؟ من که همون اول گفتم که دنبال راهی هستم که کلا از ویندوز دوری کنم
دلیل استفاده منم از xp به خاطر بعضی نرم افزار هایی هست که فقط تو اون میشه کار کرد
در مورد حرف بعدی که گفتی یه ویندوز داشته باش که بازم مو همون اول گفتم چند تا سیستم عامل دارم، در ضمن این روش یعنی داشتن ویندوز هر چند برای روز موادا یعنی سیستم رو در معرض خطر قرار دادم یعنی هنون نقطه سر خط، چون وجود سیستم عامل ویندوز هر چند استفاده نشه باعث ویروسی شدن سیستم میشه
در کل شما هم جواب کامل به من ندادید
فقط به من بگید آیا شما تجربه استفاده از ویرچوال باکس رو دارید و آیا میشه روش حساب کرد و توش ویندوز نصب کرد تا وقتی که یه سی دی نرم افزار تحت ویندوز داشتی بشه درست استفاده کرد؟ آیا واقعا مثل یه ویندوز واقعی کار میکنه و یا هی گیر الکی میده
خدایی کسی راهی نمیدونه و یا تجربه نکرده بگه تا من برم سراغش و یه تجربه ای بکنم؟
آخه از قدیم گفتند کار درست تجربه کردن هر کاری نیست بلکه استفاده از تجربه دیگرانه، منم نمیخوام وقت بذارم و برم سراغش اگر نمیشه
ولی با این اوصاف مثل اینکه مجبورم برم سراغش
ممنون از همتون
دوستای خوبی هستید
خواهش (:
پیچیدهاش نکن حاجی (: فقط واسه اطلاعت میگم : دیگه یه شرکت به بزرگی مایکروسافت backward compatibility رو رعایت میکنه( تا جایی که بشه). من نمیدونم چه برنامههایی هست که روی ۷ اجرا نمیشن و فقط رو xp اجرا میشن، ولی میدونم فایلهای اجرایی ویندوز میتونن با
تنظیمات مربوط به نسخههای قبلی اجرا بشن ( تب compatibility توی تنظیمات فایلهای اجرایی )
بعدشم، وجود یه ویندوز تو یه پارتیشن هیچ ربطی به ویروسی!!! شدن نداره، این طرز فکر رو زیاد شنیدم و خوندم ! در این باره باید بیشتر دربارهی بدافزار و امنیت بخونی (:
در نهایت، آره مثل یه ویندوز واقعی کار میکنه (سوالت عجیب بودا :دی ) من چند ساله با مجازی سازی کار میکنم، چرا نشه روش حساب کرد؟ کارهای شبکه رو همیشه با ویرچوال باکس انجام میدم، مشکلی هم با سی دی نداره ( خودم تا حالا امتحان نکردم) .شما هم کارت با مجازی سازی راه میفته.