۱:همه چیز اوکیه / آخرین ورژن / خودش نصب بوده پیشفرض فقط آپدیت شده
۲: جدی ؟ =)) دوست عزیز من کی IDM رو با اوبونتو مقایسه کردم گفتم تو اوبونتو همچین چیزی نداریم ظاهرا ..
xdm رو دارم ولی مشکلات زیادی داره و عملا بدرد نمیخوره برنامه های دیگه تحت ترمینال یا گرافیکی این آپشن رو ندارن .
با تشکر از شما که حداقل بعد از ۲ روز یه postای دادید بقیه دوستان که سایلنتن کلن :دی
۱:پس قاعدتا نباید مشکلی باهاش باشه.شاید سایت هایی میرید که از فلش استفاده میکنن؟(اخطار ترمینال رو هم اگه تونستید بذارید.)
۲:بله جدی.«IDM داره ولی اوبونتو نداره.»،یعنی مقایسه ی بین IDM و اوبونتو.:)اوبونتو کلا بی ربطه به ماجرا.جای جدی ترش از قسمت دوم جملم شروع میشه که با ترکیب با اولی معنیش تقریبا میشه این که درست بپرسید تا درست جواب بگیرید.درستش میتونه دو تا باشه.یکی این که من یه مدیر دانلود دارم که این قابلیت رو ازش میخوام،اون یکی این که من یه مدیر دانلود با این قابلیت میخوام. توی افزونه های فایر فاکس بگردید شاید چیزی برای دانلود منجر مورد نظرتون پیداکردید.
۱:فلش هارو غیرفعال کردم فعلا اوکی شده برای همین دیگه بحث رو ادامه ندادم
۲:
«IDM داره ولی اوبونتو نداره.»
این حرف من نیست دوست عزیز حرف شماست
من گفتم تو اوبونتو همچین برنامه ای نداریم تفسیرش یعنی داخل اوبونتو همچین چیزی نیست یا معنیش این میشه : همچین برنامه ای نداریم با این قابلیت .
دوباره اول مهر شدو بچه ها زدن تو فاز زبان فارسی
خب شماکه برداشتت خوبه به جای سوال ، جوابش رو برای من بفرست نه همون سوال خودم رو .
چنتا اکستنشن فایرفاکس داره برای فایل های ویدئویی که درست حسابی کار نمیکنن مثلا باید حتما روی اون قسمت کلیک بشه(همون کادر نمایش /مثل youtube) و اتوماتیک نیست و حالا از این بگذریم فایل های صوتی که آنلاین پخش میشن رو هم چیزی نبود که بتونه لینکش رو بده تازه اگر همچین چیزی هم باشه باید لینک رو کپی کنی و بدی به برنامه و دوباره ممکنه بحث فعال نشدن لینک و کوکیو ... پیش بیاد که کلا داستانیه .. اما IDM با 1 کلیک همه این کارارو انجام میده خودش اتوماتیک .
درضمن خود xdm یه افزونه داره به نام xdm helper که اونم درست حسابی کار نمیکنه ..
----
به جای حاشیه سازی اگر میتونید به سوال
جواب بدید که بهتر اگر جوابی ندارید بگذارید دیگران جواب بدن .