انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: [حل شد] نرم‌افزار ساده پایگاه داده تحت دسکتاپ، با امکانات گزارش‌گیری  (دفعات بازدید: 2231 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Ma3X

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 877
  • It is Matrix
    • ماتریکس. آی آر
سلام.
دوستان من به یک نرم‌افزار پایگاه‌داده با امکانات زیر نیاز دارم:

- امکان تعیین تعداد و نام فیلدها
- دارای رابط کاربری گرافیکی
- کراس پلتفرم و آزاد
- دارای امکانات آمار، مرتب‌سازی و گزارش‌گیری
- پشتیبانی از یونیکد

این برنامه رو برای پدرم می‌خوام که می‌خواد اطلاعات یک‌سری درخت رو (مثل شماره درخت، شماره زمین، ردیف، نوع پیوند، سال پیوند، مقدار بار سال جاری، مقدار بار برای سال آینده، وضعیت رسیدگی به درخت، آفات و...) رو توش وارد کنه و امکان گزارش‌گیری و مقایسه اطلاعات سال جاری با سال‌های گذشته رو داشته باشه.

از دوستان اگر کسی نرم‌افزار مناسبی می‌شناسه، لطفا معرفی کنه.
ممنون (:
« آخرین ویرایش: 02 مهر 1393، 09:09 ق‌ظ توسط Ma3x »

آفلاین elyas74

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 274
 - سلام ،جدیدا با دیتابیس های nosql یک مقدار آشنایی بیشتری پیدا کردم و چون شما به سادگی اشاره کردید و این که اطلاعاتی که میخواید ذخیره کنید، ظاهرا به شکل سَنَد ها(document) هستند من mongoDB رو پیشنهاد میکنم، طرز کارش خیلی ساده است و متن باز،شما در کل فایل های json داخلش نگهداری میکنی و نیازی به فکر کردن به جدول  های از پیش  ساخته شده نیست، به راحتی هم با نرم افزار های ساده و گرافیکی مثل robomongo میشه ازش گرافیکی استفاده کرد.

- نمونه فرمت اطلاعات ورودی به mongodb :
{
    first_name : aaa,
    last_name : bbb,
    email : ccc,
    mobile : 123 ,
    password : 456,
    _enabled : true
}

- یکی از مزایای استفاده از این دیتابیس، همون طور که در بالا هم گفتم اینه که نیازی به یک ساختار برای اطلاعات نیست و میتونید اطلاعاتُ در قالب های مختلفی بهت بدید، برای مثال شما میتونید در مثالی که در بالا نوشتم برای تعدادی از مخاطب ها فیلد جنسیت و سن رو هم اضافه کنید و برای تعدادی مثلا فیلد ایمیلُ حذف کنید و از نظر دیتابیس مشکلی نیست و همچنان میشه به راحتی ازش query گرفت و به اطلاعات دست رسی داشت.

- مبحث collection هم هست که معادل تقریبا ‌معادل table در دیتابیس ها رابطه ای هست، یعنی مثلا اطلاعات کاربر ها در یک collection و اطلاعات بخش های مختلف در collection های مختلف که هر کدوم جدا ذخیره میشوند.

- با تحقیق کاملتر شاید mongodb چیزی باشه که شما دنبالش میگردید.
« آخرین ویرایش: 31 شهریور 1393، 05:49 ب‌ظ توسط elyas74 »
ubuntu16.04/unity/JavaScript

آفلاین Ma3X

• *
  • It is Matrix
    • ماتریکس. آی آر
ممنون.
mongo خوبه، ولی برای وقتی که خودم بخوام با دیتابیس کار کنم. دنبال یک چیز سرراست‌تر هستم.
منظورم از دیتابیس نرم‌افزاری هست که این کاری که گفتم رو انجام بده، معادل نزدیک‌تری براش پیدا نکردم.
کسی ایده دیگه‌ای نداره؟

آفلاین alireza.crs

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 491
درباره پایگاه داده no sql بگم که این پایگاه به درد دیتا بیس های بسیار بسیار حجیم میخوره
مثلا دیتا بیس گوگل و یا دیتا بیس ناسا(دیتا بیس هایی که مثلا هر ثانیه چند صد مگابایت و حتی گیگابایت بهش اضافه میشه)
البته در جاهای دیگه هم کاربرد داره اما اصلی ترین کاربردش تاجاییکه من اطلاع دارم همینه
ممنون.
mongo خوبه، ولی برای وقتی که خودم بخوام با دیتابیس کار کنم. دنبال یک چیز سرراست‌تر هستم.
منظورم از دیتابیس نرم‌افزاری هست که این کاری که گفتم رو انجام بده، معادل نزدیک‌تری براش پیدا نکردم.
کسی ایده دیگه‌ای نداره؟
برای چه پایگاه داده ای؟
البته تا حدی به زبان برنامه نویسی هم مربوطه
مثلا زبان delphi برا کار با خیلی از پایگاه های داده ابزار های گزارش گیری و کامپوننت های زیادی داره.

آنلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
برنامه Kexi و همینطور Symphytum رو نگاه کن. اگر کمی پیچیده‌تر و تحت وب می‌خوای، Limbas هم هست، ولی احتمالا همون دوتای اولی کارت رو راه میندازن.

آفلاین Ma3X

• *
  • It is Matrix
    • ماتریکس. آی آر
امروز LibreOffice Base رو هم تست کردم، نسبتا نزدیک به نیاز من هست...
Symphytum خیلی خیلی عالیه، سرراست و ساده... تنها مشکلش اینه که امکان گزارش‌گیری نداره و یک جستجوی ساده داره...

از همه دوستان ممنونم (: