- سلام ،جدیدا با دیتابیس های nosql یک مقدار آشنایی بیشتری پیدا کردم و چون شما به سادگی اشاره کردید و این که اطلاعاتی که میخواید ذخیره کنید، ظاهرا به شکل سَنَد ها(document) هستند من
mongoDB رو پیشنهاد میکنم، طرز کارش خیلی ساده است و متن باز،شما در کل فایل های json داخلش نگهداری میکنی و نیازی به فکر کردن به جدول های از پیش ساخته شده نیست، به راحتی هم با نرم افزار های ساده و گرافیکی مثل robomongo میشه ازش گرافیکی استفاده کرد.
- نمونه فرمت اطلاعات ورودی به mongodb :
{
first_name : aaa,
last_name : bbb,
email : ccc,
mobile : 123 ,
password : 456,
_enabled : true
}
- یکی از مزایای استفاده از این دیتابیس، همون طور که در بالا هم گفتم اینه که نیازی به یک ساختار برای اطلاعات نیست و میتونید اطلاعاتُ در قالب های مختلفی بهت بدید، برای مثال شما میتونید در مثالی که در بالا نوشتم برای تعدادی از مخاطب ها فیلد جنسیت و سن رو هم اضافه کنید و برای تعدادی مثلا فیلد ایمیلُ حذف کنید و از نظر دیتابیس مشکلی نیست و همچنان میشه به راحتی ازش query گرفت و به اطلاعات دست رسی داشت.
- مبحث collection هم هست که معادل تقریبا معادل table در دیتابیس ها رابطه ای هست، یعنی مثلا اطلاعات کاربر ها در یک collection و اطلاعات بخش های مختلف در collection های مختلف که هر کدوم جدا ذخیره میشوند.
- با تحقیق کاملتر شاید mongodb چیزی باشه که شما دنبالش میگردید.