من در زمان استفاده از ویندوز هیچ وقت اپدیت نمیکردم چون همشون کرک بودن و بعضی وقتا با اپدیت شدن activation ویندوز میپرید پس بیخیال اپدیت بودم ولی هیچوقت مشکلی نداشتم و این که شما میگی برام عجیبه !!!!!! در هر صورت امیدوارم خسته نباشی ولی موفق باشی . به این زودیها خسته نشو من از زمان اوبونتو ۸.۰۴ پیگیر اوبونتو و لینوکس بودم و بالاخره به دامش ;Dاسیر افتادم و دیگه رهایی ندارم . لینوکس بهشت برنامهنویسهاست . در ضمن برای شروع و اشنایی با لینوکساینا ;Dاوبونتو گزینهٔ خوبیه پس زیاد پیگیر سایر توزیعها نشو شاید اسونتر از اوبونتو باشه ولی بهتر از اوبونتو نخواهد بود
اقاجون شما اوبونتو نصب کردی فقط اپدیت و اپگرید کن اصلا سراغ درایور گرافیک نرو . در قسمت additional drivers بعد از اپدیتاینا ;Dچندتا گزینه میاد که بطور پیشفرض گزینهٔ nouveau فعال هست که درایور پیشنهادی خود لینوکساینا ;Dهست چون nvidia درایور خوبی ارائه نمیکنه پس خود لینوکسیها دستبکار شدن و این nouveau رو ارائه کردن . شما هم که میگی به گرافیک آنچنانی نیاز نداری پس همونو قبول کن و عوضش نکن . یه مدتی که کار کردی و روال برقرار شد برو که سیستم رو دستکاری کنی منم اون اوایل خیلی بیپروا سیستم رو دستکاری میکردم و به اصطلاح چشمم ترس نداشت ولی الان سرعتم رو کم کردم که بتونم یه چیزی یاد بگیرم و سیستم رو پایدار نگه دارم
موفق باشی
سلام آقا احسان
من ابونتو رو اپگریت کردم دیشب و کارت گرافیکم رو هم دراوردم و از کارت گرافیک مادر بورد استفاده میکنم .فقط موقع آپگریت نصفه بود به خاطر سرعت پایین سرور من اومدم آدرس سرور رو عوض کردم از قسمت ubuntu SoftWare/Download from اومدم یه سرور دیگه انتخاب کردم و دوباره از نوع دانلود ها رو انجام داده و تمام شد. امروز که برگردوندمش به ادرس قبلی باز دیدم آپگریت ها رو دوباره انجام میده و منم چون شارژ اینترنت نداشتم قطعش کردم. حالا امشب که میخوام اپگریت کنم میگه انترنت وصل نیست در صورتی که وصله بود و داشتم چیز دیگه دانلود میکردم.
الانم یه خطایی جای ساعت میداد منم عدم نمایشش رو زدم و مشکلی که دارم باز نشدن برنامه هامه .روشون کلیک میکنم میگه یه خطا رخ داده و میخوایید به سرور ارسالش کنم .
خلاصه یه چیز دیگه که هست من دوتا سیستم دارم وواسه وصل شدن به اینترنت از usb مودم tp-link استفاده میکنم .وقتی که با ویندوز این کارو میکردم کلی سیستم سرعتش میومد پایین و یه حالتی شبیه به هنگ کردن داشت و بعد از یه ربع میشناختش و درست میشد. اما تو لینوکس سریع میشناسش و میخوام بگم که از این نیست که سیستم من رو بهم ریخته . هر چند که با کابل lan مودم هم تست کردم و همینطوری بود.
الانم واسه اینکه کارت گرافیکم رو عوض کردم چیزی نمیخواد نصب نکنم . اخه کارت گرافیکم رو حذف کردم