درود به عزیز دل
( با عرض معذرت از صاحب تاپیک ) : اینکه اینقدر امیدواری خیلی خوبه ولی مساله اینه که الان مثلا nvidia هم در سایتش درایور داره و گذاشته که مردم دانلود کنن ولی همون درایور nouveau که حاصل کار لینوکسیهاست بهتر جواب میده چون همهٔ این شرکتها یهجورایی جیرهخوار ماکروسافت هستن و از اونا دارن تغذیه میشن پس به اونا بهتر خدمات میدن ولی لینوکس یه محیط خودجوش داره که قائمبالذات هست و از این بابت اون شرکتها دارن به لینوکسیها ضربه میزنن ولی در واقع خودشون ضربه میخورن چون منکاربر به فکر استفاده از سیستم با این سیستمعامل هستم و زمانیکه اون شرکت سرویسدهی نداشته باشه میرم سراغ اینتل و خود من واقعا همینطور هستم که اگه خواستم یه دستگاه جدید بگیرم فقط اینتلی باشه . در ضمن در این شرکتها افراد تازهکاری مثل من کار نمیکنن که ندونن چیکار میکنن ...
موفق باشید
در مورد Nvidia اینطوری نیست.حداقل تجربه ی من میگه که درایور رسمی خیلی بهتر از nouveau هستش.
Риал Краесис:
بله ولی بین توانایی تا عمل خیلی فاصله هستش.
narayana حرف شما تا حدودی قبوله،چون شما هیچ وقت با مهندسی معکوس(حالا چه در حیطه نرمافزار چه سخت افزار یا هرچیز دیگه ای) نمیتونی به نتیجه عالی برسی ،در واقع اگه دقت کنی میبینی که،اگه شرکت قانع نشه که سودش تو این سیستم عامله طرفش نمیاد؛ مثل اینتل که الان داره هم از ویندوز سود میگیره هم لینوکس ،چون هر سیستمی به پردازنده احتیاج داره و اینتل چون قانع شد اطلاعت پردازنده های اصلی و گرافیکی خودشو ارائه داد و حدس من هم اینه که هردو شرکت انویدیا و ای تی ای هم این کار را در اینده نزدیک خواهند کرد.
جواب احسان جان هم همین متن بالا فقط تا شرکت نخواد هیچ وقت این کارو نمیکنه.
با اجازه یه مثال بزنم، خود همین شرکت اچ پی که الان مدل های خاصی رو با اوبونتو به فروش میرسونه در حالی که حدود 2-3 سال پیش اصلا نمیدونست اوبونتو چی هست(میدونستا به روی خودش نمیاورد
) این 2 تا شرکت هم مجبور میشن برای لینوکس درایور بدن (حد اقل از خاموش کردن به کل گرافیک مجزا بهتره که ،این گرافیک های اینتل خیلی قدرتمند نیستند و گرافیک های مجزا حتی در بدترین شرایط میزان قدرت پردازشی بیشتری دارند مثلا توسیستم خودم پردازنده گرافیکی INTEL HD 3000 همش 129.6 گیگا فلاپ تازه تو حد اکثر فرکانس کاریش(1350MHz) توان داره در حالی که گرافیک مجزای من حتی تو حالت بیکاری خیلی قدرتمند تر بود(228.3گیگا فلاپ) ،پس صد در صد شرایط بهتری خواهیم داشت)
ح.م عزیز فکر نمیکنم توهین به شرکت ای تی ای منجر به ارائه درایور گرافیک از طرف اونا بشه.(قصدم بی احترامی به شما نیست ،فقط میگم این نوع حرف زدن در شان شخصی مثل شما ،که حدس میزنم انسان با فرهنگ و فرهیخته ای باشی نیست).
ببخشید پرحرفی کردم از استارتر تاپیک هم طلب بخشش دارم.