انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: یک توزیع لینوکس میخوام که......"پارسیکس باشه"  (دفعات بازدید: 11254 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2310
    • KDE Software Compilation
پاسخ به: یک توزیع لینوکس میخوام که
« پاسخ #15 : 24 تیر 1388، 07:18 ب‌ظ »
اف تاپیک  ;)

چه به روزم هست KDE 4.2.4 و هسته 2.6.30  :) عجیبتر از همش اینه نسخه 32 بیتی و 64 بیتی  یکیه :o

sidux 2009-02-aether-kde-full-i386-amd64

موفق باشید

آفلاین جادی

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1610
    • در دفاع از آزادی بیان
« پاسخ #16 : 24 تیر 1388، 08:31 ب‌ظ »
آف تاپیک شد رفت.
مساله اینه که دبیان در هر لحظه چند نسخه داره: دبیان استیبل (پایدار)، دبیان تست و دبیان سید (غیرپایدار). دبیان سید یا غیرپایدار، جدیدترین برنامه‌های جهان رو داره. همونطور که گفتی کی دی ای جدید، هسته جدید و ... و خب شکی نیست که اینها ممکنه باگ بیشتری داشته باشن. باگ‌های اینها که برطرف بشه و مدتی که از کاربردشون بگذره و مطمئن بشن خوبه (مثلا هسته ۲۸) می یاد توی دبیان تست : یعنی اون بسته تا حد زیادی قابل قبوله ولی ممکنه هنوز توش باگ کشف بشه و ...
اگر بسته ای به اندازه کافی توی تست بمونه و فریز بشه و برای مدتی توش باگ جدید نیاد و باگ های قبلی اونقدر حل بشن که کل باگ ها از یک تعداد مشخص کمتر بشه، اون بسته می ره توی دبیان پایدار (استیبل).

پس سید-داکس در واقع همون دبیان سید است با تغییرات خیلی جزیی و تعجبی نداره که لینوکس جذابی باشه: از یک طرف جامعه عظیم دبیان رو داره (مادر اوبونتو) و از یک طرف به روز بودن رو داره به خاطر سید بودن.

این رو هم توجه کنیم که «سید یا غیرپایدار» به معنی در پیت بودن نیست (: وقتی در دنیای دبیان می گیم «غیرپایدار» یعنی چیزی در حد مثلا اوبونتو (:
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1490
  • آقا مرتضی
پاسخ به: پاسخ به: یک توزیع لینوکس میخوام که
« پاسخ #17 : 27 تیر 1388، 12:04 ب‌ظ »
سیستم شما قدرت خوبی داره ، یک سی پی یو amd جوندار با رم مناسب

این سیستم بایستی اوبنتو رو درسته بخوره احتمالا یه جای تنظیمات درست نیست

لطفا ۲ تا زحمت بکشید

۱- مدل کامل نوت بوکتون رو بفرمائید تا تمام اجزاشو بشه بررسی کرد

۲- یه برنامه خیلی کوچیک هست به اسم bonnie که توی مخازن اوبنتو هم موجوده ، لطفا اینستالش کنید و خروجیش رو برام بگذارید (این برنامه تست سرعت هارد دیسک هستش و یکم زمان میبره تا نتیجه رو اعلام کنه )
سلام.میدونین در اصل مشکل من چیه وقتی میگم سریع نیست؟ مثلا من همه پنجره ها رو بستم .بعد یه چیزی رو گذاشتم برا کپی از یه درایو به درایو دیگه که حدود 2 گیگ بود.داشت با سرعتی حول و حوش 17 MB/s  فایل انتقال میداد.بعد رفتم سراغ system monitor .باور کردنی نبود برام وقتی میدیدم هر دو هسته در حدود 40 درصد دارن کار میکنم.از طرفی من لپ تاپم رو روحالت performance گذاشته بودم تا بیشترین استفاده رو از cpu بکنه.برنامه های پشت صحنه ای هم نداشتم غیر از starcalc و چندتا دیگه احتمالا.الان سوال من اینه که واقعا دلیل این همه استفاده از cpu با اجرای چنین عمل ساده ای چیه؟برا من خیلی مهمه که هوای دمای cpu مو داشته باشم.ومهمه که خیلی بیخودی ازش کار نکشم.حالا فکر کنین تو این وضعیت اگه فایر فاکس هم استفاده بشه و سیستم یه فایل ویدئویی هم نشون بده احتمالا باید cpu   صد در صد کار کنه.حالا سوال من ابنه که برا بقیه هم همینجوریه یا کار من یه جا لنگ میزنه.چکار میشه کرد که از این وضعیت خلاص شد.

راستی این:
نقل‌قول
اف تاپیک  Wink
یا
نقل‌قول
آف تاپیک شد رفت.
یعنی چی؟ ???
راستی اون که گفتم اگه تونستم  bonnie رو نصب میکنم بخاطر اینه که من تو اوبونتو نمیتونم به نت وصل شم.وگرنه این کارو میکردم.کاش اساتیدی که اینجا فعالن یه سر به http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,8968.0.html میزدن و نظر میدادن تا من بخاطر یه کانکت شدن اینقدر نیام ویندوز و برگردم اوبونتو.البته اون پست رو بعد از قسمت از دوباره باز شده بخونین.
پدرم به رحمت خدا رفتن. شادی روحش صلوات.

آفلاین @(^I^)@

• Full Member
  • *
  • ارسال: 153
    • http://1nevisande.com
« پاسخ #18 : 27 تیر 1388، 02:27 ب‌ظ »
دوست عزیز.بی شک اوبونتو اولین و بهترینه.خودتون تو گوگل این کلمه رو سرچ کنین:      best linux
اون وقت خودتون قضاوت کنین.         
وقتی تنها ابزارش چکش است با همه چیز مثل میخ رفتار می کند.

آفلاین جادی

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1610
    • در دفاع از آزادی بیان
« پاسخ #19 : 27 تیر 1388، 05:10 ب‌ظ »
دوست عزیز.بی شک اوبونتو اولین و بهترینه.خودتون تو گوگل این کلمه رو سرچ کنین:      best linux

توی دنیای لینوکس بهترین ندارم (: مناسب داریم ولی اولین و بهترین و این چیزها رو نداریم. تنوع عالیه و ممکنه در یک لحظه یک چیز برای کاری مناسب تر باشه (به نظر من هم فعلا اوبونتو برای شروع به کار مناسبه) ولی در طول زمان چیزها بالا و پایین می رن و عوض می شن (: مهم اینه که ما دید وسیعی داشته باشیم و تعصب هم به خرج ندیم.
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی

آفلاین ahmed

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1069
    • یادداشت‌های یک دوست‌دار نرم‌افزارهای آزاد
« پاسخ #20 : 27 تیر 1388، 09:05 ب‌ظ »
راستی احمد جان شما در آخرین پست این تاپیک:http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,5306.15.html گفتی که
نقل‌قول
در کل من زیاد از Sidux راضی نیستم. یه کم کار باهاش سخته.
میشه بگی چرا راضی نیستی و چرا سخته؟

راستش من همیشه دنبال توزیعی هستم که سر راست باشه. اون موقعی هم که نصبش کردم، دی‌وی‌دی های دبیان دستم نبود و به همین دلیل نتونستم خیلی از نرم‌افزارهای مورد نیازمو توش نصب کنم و بیشتر باهاش باشم. ولی اگه یه کمی باهاش کار کنید، می‌فهمید که اوبونتو(یا کوبونتو) خیلی از Sidux احتیاج به تنظیمات کمتری دارند. شاید اگر چند بار دیگه KDE ام کرش کنه، نصبش کنم ;)

آفلاین مصطفی بزاز

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 88
« پاسخ #21 : 27 تیر 1388، 09:17 ب‌ظ »
اگه خواستی اوبونتو رو انتخاب کنی بد نیست به Mint هم یه نگاهی بندازی.
همون اوبونتو که یکسری تغییرات به ظاهر ساده ولی کاربردی روش دادن. مثلا فایلهای mp3 و کدک‌ها به طور پیشفرض نصب شدند.
مخازنش همون مخازن اوبونتو هستند به اضافه چند مخزن که برنامه‌های مخصوص به Mint رو داره. یعنی مشکل برنامه و پشتیبانی نخواهید داشت.
بعضی‌ها میگن سرعتشم یه کمی بیشتره ولی من چون اوبونتو رو روی ext3 نصب کرده بودم و درایور کارت گرافیکم هم مشکل داشت نمی‌تونم مقایسه‌ی درستی داشته باشم.
یه منوی جالب هم به گنوم اضافه کرده که به منوی Vista و KDE شبیه. یه قسمت فایروال هم داره که من قبلا تو اوبونتو ندیده بودمش. کلا چیز جالبیه.
http://www.linuxmint.com
در ضمن تو سایت distrowatch تو ۶ ماه گذشته رتبه‌ی چهارم رو داشته.
Mint Gloria x86 ( +Windows XP x86)
Intel E7300 @ 2.66
ATI 3650HD 512MB
2x2GB DDR2 800
ASUS P5QL Pro

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • آقا مرتضی
« پاسخ #22 : 28 تیر 1388، 12:32 ق‌ظ »
این چه حرفیه؟من هم عقیده دارم این توزیع برا تازه کارایی مثل من مناسبترینه.ولی در همین حال میگم که از چند لحاظ منجمله کدکها و پشتیبانی از وایرلس و همون فایروال مینت نسبت به اوبونتو ترجیح داره.ولی مثلا تو امنیت اوبونتو در مقابل فدورا چیزی برا گفتن نداره.البته من کلا به هیچ وجه رو هیچ توزیعی تعصب ندارم.و اصلا این پست رو برا همین زدم تا نظرلت رفقا رو ببینم و در آخر به یه نتیجه برم.ولی هنوز همون که گفتم
نقل‌قول
سلام.میدونین در اصل مشکل من چیه وقتی میگم سریع نیست؟ مثلا من همه پنجره ها رو بستم .بعد یه چیزی رو گذاشتم برا کپی از یه درایو به درایو دیگه که حدود 2 گیگ بود.داشت با سرعتی حول و حوش 17 MB/s  فایل انتقال میداد.بعد رفتم سراغ system monitor .باور کردنی نبود برام وقتی میدیدم هر دو هسته در حدود 40 درصد دارن کار میکنم.از طرفی من لپ تاپم رو روحالت performance گذاشته بودم تا بیشترین استفاده رو از cpu بکنه.برنامه های پشت صحنه ای هم نداشتم غیر از starcalc و چندتا دیگه احتمالا.الان سوال من اینه که واقعا دلیل این همه استفاده از cpu با اجرای چنین عمل ساده ای چیه؟برا من خیلی مهمه که هوای دمای cpu مو داشته باشم.ومهمه که خیلی بیخودی ازش کار نکشم.حالا فکر کنین تو این وضعیت اگه فایر فاکس هم استفاده بشه و سیستم یه فایل ویدئویی هم نشون بده احتمالا باید cpu   صد در صد کار کنه.حالا سوال من ابنه که برا بقیه هم همینجوریه یا کار من یه جا لنگ میزنه.چکار میشه کرد که از این وضعیت خلاص شد.

برا من مسئله ای شده و مصرم که حلش کنم حتی به قیمت مهاجرت از اوبی. ::)

آفلاین moslem.b

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 590
« پاسخ #23 : 28 تیر 1388، 04:10 ق‌ظ »
نقل‌قول
در مورد پشتیبانی اسلکس از فارسی من اشتباه بدی کردم.اتفاقا خیلی خوبم پشتیبانی میکرد.ولی من تو نصبش روی هارد مشکل دارم و تاحالا فقط لایو ازش استفاده کردم.درمورد اوبونتو باید بگم که انصافا توزیع بسیار کندیه.

slax مشکلش اینه که پوشه های با اسم فارسی رو نشون نمیده اگه میشد روش پکیج منیجر اوبونتو رو نصب کرد فکر میکنم مشکل حل میشد
(\__/)
(='.'=)
(")_(")

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • آقا مرتضی
« پاسخ #24 : 28 تیر 1388، 02:04 ب‌ظ »
نقل‌قول
در مورد پشتیبانی اسلکس از فارسی من اشتباه بدی کردم.اتفاقا خیلی خوبم پشتیبانی میکرد.ولی من تو نصبش روی هارد مشکل دارم و تاحالا فقط لایو ازش استفاده کردم.درمورد اوبونتو باید بگم که انصافا توزیع بسیار کندیه.

slax مشکلش اینه که پوشه های با اسم فارسی رو نشون نمیده اگه میشد روش پکیج منیجر اوبونتو رو نصب کرد فکر میکنم مشکل حل میشد
آره منم به این مشکل که شما میگین برخوردم.
آف تاپیک شد رفت.
مساله اینه که دبیان در هر لحظه چند نسخه داره: دبیان استیبل (پایدار)، دبیان تست و دبیان سید (غیرپایدار). دبیان سید یا غیرپایدار، جدیدترین برنامه‌های جهان رو داره. همونطور که گفتی کی دی ای جدید، هسته جدید و ... و خب شکی نیست که اینها ممکنه باگ بیشتری داشته باشن. باگ‌های اینها که برطرف بشه و مدتی که از کاربردشون بگذره و مطمئن بشن خوبه (مثلا هسته ۲۸) می یاد توی دبیان تست : یعنی اون بسته تا حد زیادی قابل قبوله ولی ممکنه هنوز توش باگ کشف بشه و ...
اگر بسته ای به اندازه کافی توی تست بمونه و فریز بشه و برای مدتی توش باگ جدید نیاد و باگ های قبلی اونقدر حل بشن که کل باگ ها از یک تعداد مشخص کمتر بشه، اون بسته می ره توی دبیان پایدار (استیبل).

پس سید-داکس در واقع همون دبیان سید است با تغییرات خیلی جزیی و تعجبی نداره که لینوکس جذابی باشه: از یک طرف جامعه عظیم دبیان رو داره (مادر اوبونتو) و از یک طرف به روز بودن رو داره به خاطر سید بودن.

این رو هم توجه کنیم که «سید یا غیرپایدار» به معنی در پیت بودن نیست (: وقتی در دنیای دبیان می گیم «غیرپایدار» یعنی چیزی در حد مثلا اوبونتو (:
جالبه من تو یه مصاحبه ای تو دیسترو واچ دیدن که آقای باغومیان گفته بود پارسیکس هم بر مبنای سید هست.هم sidux و هم پارسیکس هر دو سرعت فوق العاده ای دارن "البته اینطوری که رفقا گفتن"و هر دو از یه جا نشئت گرفتن.متن اون مصاحبه رو که گفتم اینجاست:http://distrowatch.com/weekly.php?issue=20060123#interview
چون خیلی زیاده اون جمله ای که مورد نظرمه اینه:
AB: Parsix and KANOTIX are very similar. Both of them are based on Debian "sid" and Parsix GNU/Linux uses KANOTIX's configuration scripts and kernel in live mode. Our aim is to provide a simple, stable, clean and up-to-date desktop operating system for "newbie" users.

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • آقا مرتضی
بسم الله.
سلام.من تا حالا چندتا توزیع لینوکس رو امتحان کردم. اوبونتو، کوبونتو،فدورا،سوزه و مدتها پیش هم چند روزی ردهت رو امتحان کردم.هر کدوم جذابیتهای خودش رو داشت و البته مشکلات خودشون رو هم.
من دنبال یه توزیعی میگردم که توش این چندتا چیزی که میگم رو داشته باشه:
1)   اول اینکه سبک و سریع باشه.
2)   خیلی نرم افزار های زیادی همراش نباشه.البته بشه نرم افزارهایی که برا اون توزیع کمپایل شدن رو تو اینترنت پیدا کرد خیلی بهتره.
3)   پشتیبانیش از سخت افزارها در حد مطلوب باشه.
4)   پشتیبانی از زبان فارسی .
5)   میز کارش گنوم باشه.البته این اگه نبود هم یه جوری باهاش کنار میام.

بالاخره به این نتیجه رسیدم که پارسیکس خود اونچیزیه که میخوام.البته گزینه2 رو مردود میشه ;D.ولی انصافا چیز بس جالبی میباشد.من که خیلی ازش خوشم اومد.