سلام دوستان
من در لینوکس تازه کارم و میخوام شروع به مطالعه جدی در این زمینه بکنم بعدش میخوام برم کمی هم در مورد مجازی سازی کار کنم . یکی به من گفت برو دبیان رو یاد بگیر . من شروع به نصب دبیان کردم اما وقتی مشکلی پیش میاد کسی نیست که بلد باشه و جواب بده. یعنی مرجعی که بخوایم ازشون سوال کنیم در مورد دبیا کمه . ولی در مورد مثلا centos تا دلت بخواد منبع هست. به نظرتو چی بخونم؟ از الان باید معلوم کنم.
ممکنه راهنمایی کنید . برای موفق بودن باید به اندازه کافی آدم دورور برت باشه که بتونی در زمان مشکل باهاشون در میون بزاری وگرنه مثل الان هی این در و اون در میزنی به نتیجه نمیرسی.
الان روی vmworkstatin نصب کردم میخوام روش IP بزارم که شبکه داخلی رو ببینه ولی اصولا پکتها از این سرور مجازی حارج نمیشه . فایر والها رو خاموش کردم هم روی کامپیوتر Host هم روی کامپیوتر مهمان. ولی هیچ نتیجه ای نداره. کلی سوال دارم نمیدونم از کجا بپرسم. مثلا اینکه چرا در دبیان مثل سری redhat برای خاموش کردن فایر وال یه دستور یه خطی وجود نداره و باید چندین خط دستور رو با سوئیچهای مختلف بزنی در صورتی که در redhat فقط کافیه بگی service ip-tables stop همین.
و کلی از این دست سوالات . خسته شدم الان چند روزه منتظرم بتونم این vm لعنتی رو ست کنم که بتونه کامپیوتر host رو ببینه نمیشه. نمیدونم باید چیکار کنم دیگه!!!!!
](https://forum.ubuntu-ir.org/Smileys/default/eusa_wall.gif)