انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: سرور میرور (Repositorty) تمام بسته های اوبونتو در ایرا  (دفعات بازدید: 32672 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین novid

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 728
  • آزاده بمیرید!
    • پالس آزاد
یه چیز دیگه بگم الان یادم افتاد!‌ شما که اینقدر عشق کارید اگه بشه دستور بدید این سایت لانچپد اوبونتو رو باز کنن عالی می‌شه. من شک ندارم به خاطر اشتباهات فنی مخابرات این سایت باز نمی‌شه . یعنی شما خودتون می تونید یه سرکی به سایت زیر بکشید. کل دم و دستگاه طویل این سایت متعلق به شرکت حامی اوبونتو هست (کونیکال) و مثلا کارای ترجمه اوبونتو هم در اینجا انجام می‌شه و یا کارایی مثل ثبت باگ و یا حتی سرویس ubuntu one و با اینکار حتی برنامه‌ی گزارش باگی هم که در اوبونتو وجود داره مختل شده!‌ جالبه هیچ پیغامی مبنی بر اینکه این سایت مشکل داره نمی یاد و آدم عادی فکر می کنه مشکل از سمت خود سایت هست اما حقیقت اینه که با برنامه های میانبر می شه وارد سایت شد.
سایت اصلی لانچپد
https://launchpad.net/
برای گزارش باگ همین اوبونتو باید به سایت زیر بریم
https://bugs.launchpad.net/
برای ترجمه هم باید به قسمت زیر بریم
https://translations.launchpad.net/
اینم وضعیت موجود اوبونتو بر حسب زبان‌های مختلف هست
https://translations.launchpad.net/ubuntu/karmic/+translations
برای اینکه یه برنامه رو نصب کنیم میشه به مخازن لانچپد مراجعه کرد و کد و کلید مربوط به مخزن رو اضافه کرد اما چون دسترسی بسته شده باید یکی دیگه اینکار رو برامون بکنه! :o
https://code.launchpad.net/

آفلاین someonenew

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 31
آیا این ارتباط مستقیمه؟ یعنی کل ارتباط بین من و شما داخل ایران صورت می‌گیره؟ یعنی بسته های اطلاعاتی ممکنه برن آمریکا و بعد از اونجا بیان اینجا!؟‌ یعنی می خوام بگم این بسته های اطلاعاتی مسیر خودشون رو چطوریا پیدا می کنن!؟ ??? و دیگه اینکه آیا یه خارجی می تونه از این سرورا استفاده کنه؟
ارتباط مستقیمه یعنی بسته ها از کشور خارج نمی شند، وقتی فرستنده و گیرنده هردو در ایران باشند روتر (router) های شبکه بسته ها رو همین داخل کشور روت می کنند. در مورد دسترسی خارج از کشور هم به طور عمومی قابل دسترس هست ولی اگر زیاد باشه فکر می کنم مجبوریم ببندیمش!

نقل‌قول
ه چیز دیگه بگم الان یادم افتاد!‌ شما که اینقدر عشق کارید اگه بشه دستور بدید این سایت لانچپد اوبونتو رو باز کنن عالی می‌شه. من شک ندارم به خاطر اشتباهات فنی مخابرات این سایت باز نمی‌شه .
اینکه بخوام به کسی دستور بدم اینطوری نیست! من کاره ای نیستم! فقط مسئول فنی هستم و حداکثر به بالاتری ها پیشنهاد می دم. ولی مشکل سایت لانچپد به نظرم چیز دیگه ای هست. چون من تو شرکت راحت می تونم بازش کنم ولی در خونه نمی تونم. احتمالا به دلایلی در isp ها مشکل داره. یعنی تقریبا مشکلش معلومه، این وضعیتشه:
PORT    STATE  SERVICE
22/tcp     closed     ssh
80/tcp       open   http
443/tcp     closed https
.
« آخرین ویرایش: 20 خرداد 1390، 02:02 ب‌ظ توسط h_chakoshi »

آفلاین Armageddon

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 379
  • violence solve everything
    • به دلیل رعایت قانون کپی رایت حذفش کردم
نقل‌قول
شرکت itc  یه شرکت دولتی زیر مجموعه وزارت ارتباطاته.

به همین یه دلیل غ.ق.ا هستش .(غیر قابل اعتماد)
ممکن است کسی که دایم سوال می کند ابله به نظر برسد ولی کسی که هرگز سوال نمی کند در تمام عمر ابله باقی می ماند  ( لویی پاولز )

دست هایی که کمک می رسانند مقدس تر از لبانی هستند که دعا می خوانند. ( ویلیام شکسپیر )

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2310
    • KDE Software Compilation
هزاران سایت اینگونه بسته هست لود نشدن بدون هیچ پیغام خطا  :-X که همشونم با ابزارهای گذر از محدودیت سالم و در دسترس هستن حالا چرا سایت تحقیقاتی لانچ پد رفته تو لیستش دیگه از عجایب روزگاره

ایا برنامه ای برای مخازن مدیبونتو و ... نیست ؟

پاینده باشید
« آخرین ویرایش: 26 تیر 1388، 01:39 ب‌ظ توسط حسن حبیبی »

آفلاین کرگدن

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1769
نقل‌قول

بله مشکل اصلی هم همینه
نمی خوام کار ایشون رو نفی کنم
ولی متاسفانه شرایط جوری شده ( یا حداقل بنده اینطور احساس می کنم ) که نمیشه طیاد به شرکت های دولتی و مرتبط به حکومت اعتماد کرد

مثال

چه کسی می تونه تضمین کنه پکیج هایی مثل tor , privoxy در این مخازن دست نخورده بمونند و تغییری درشون ایجاد نشه
یا اینکه این منابع همیشه به روز باشن؟

این منبع به طور رسمی از طرف کانونیکال معرفی نشده و زیر نظر اون نیست

پیشنهاد می کنم به جای منابع از توزیع پارسیکس ( هر چند که خودم KDE کارم ) حمایت بشه
اگر واقعاً قصد خدمت به جامعه ی نرم افزار ایران هست کارهای خیلی بهتری میشه انجام داد :)
هر چند که ازتون به خاطر این تلاشتون تشکر می کنم ولی بنا به شرایطی که در جامعه احساس می کنم ، ترجیح می دم به کسی استفاده از این منابع رو توصیه نکنم
ولی این زحمات شما رو از بین نمی بره و باز هم از شما تشکر می کنم

موفق باشید

Vaio-VPCCW - core i7 -Nvidia GT320M -4GB -OS Fedora 20/ kde 4.12
Vbox: Centos 6.4 (server) / Archlinux

آفلاین HardyLaity

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 730
نقل‌قول

بله مشکل اصلی هم همینه
نمی خوام کار ایشون رو نفی کنم
ولی متاسفانه شرایط جوری شده ( یا حداقل بنده اینطور احساس می کنم ) که نمیشه طیاد به شرکت های دولتی و مرتبط به حکومت اعتماد کرد

مثال

چه کسی می تونه تضمین کنه پکیج هایی مثل tor , privoxy در این مخازن دست نخورده بمونند و تغییری درشون ایجاد نشه
یا اینکه این منابع همیشه به روز باشن؟

این منبع به طور رسمی از طرف کانونیکال معرفی نشده و زیر نظر اون نیست

پیشنهاد می کنم به جای منابع از توزیع پارسیکس ( هر چند که خودم KDE کارم ) حمایت بشه
اگر واقعاً قصد خدمت به جامعه ی نرم افزار ایران هست کارهای خیلی بهتری میشه انجام داد :)
هر چند که ازتون به خاطر این تلاشتون تشکر می کنم ولی بنا به شرایطی که در جامعه احساس می کنم ، ترجیح می دم به کسی استفاده از این منابع رو توصیه نکنم
ولی این زحمات شما رو از بین نمی بره و باز هم از شما تشکر می کنم

موفق باشید

جانا سخن از زبان ما میگوئی

با تشکر از دوست عزیز که میدونم نیتشون مثبت هستش بنده به عنوان یک یوزر به هر مکافات و خون دلی باشه از این مخازن شما استفاده نمیکنم به دلایل زیر

۱- این کار هیچگومه حسنی برای من نداره و سود اون فقط و فقط برای شرکت زیر ساخت هستش

۲- مواردی که کرگدن عزیز به درستی فرمودند

۳- به خاطر آی دی این دوستمون . چون از چماق ، چکش و پتک بدم میاد

۴- اطمینان دارم هزینه‌ای که برای اینترنت پرداخت میکنم چندین برابر چیزیه که باید پرداخت کنم ، پس سعی میکنم حالا که تا این حد در حقم ظلم میشه تا اونجا که میتونم اجازه گسترشش رو ندم

۵- باز هم همون لحن آشنای قدیمی که باهاش آشنا هستیم توی صحبتهای این دوستمون وجود داره

نقل‌قول
ارتباط مستقیمه یعنی بسته ها از کشور خارج نمی شند، وقتی فرستنده و گیرنده هردو در ایران باشند روتر (router) های شبکه بسته ها رو همین داخل کشور روت می کنند. در مورد دسترسی خارج از کشور هم به طور عمومی قابل دسترس هست ولی اگر زیاد باشه فکر می کنم مجبوریم ببندیمش!

۶- به شخصه ........ دولت ...... ...... . . . . . . .    :-X ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)
.
.
.
.
.

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2310
    • KDE Software Compilation
سلام جناب کرگدن بنظرم بخوبی از پکیجها مراقب میشه شائبه دستکاری در اونها وجود نداره چون یه کار دولیته مثل ارای مردم که محافظت شد   ;D

پاینده باشید

آفلاین پیام ابراهیمی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1123
    • پلت ولگ
دوستان حرف همه ی شما درسته... دولتی بودنش یه مشکله که ممکنه در آینده مشکل ایجاد کنه... اما یه پیشنهاد: هیچ وقت از دید ۱۰۰٪ منفی یا ۱۰۰٪ مثبت به یه پیشنهاد نگاه نکنیم... اگه پیشنهاد دهنده قصد خوبی داشته باشه اینطوری دلسرد میشه... به جای اینکه از همین اول بزنیم تو ذوقش بهتره یه مدت آزمایشش کنیم. اگه مشکلی دیدیم بعد ایراد بگیریم... من خودم فردا مخازن رو آزمایش میکنم
http://www.palatvalg.com اینم وبلاگ جدید منه...

آفلاین HardyLaity

• Hero Member
  • *
دوستان حرف همه ی شما درسته... دولتی بودنش یه مشکله که ممکنه در آینده مشکل ایجاد کنه... اما یه پیشنهاد: هیچ وقت از دید ۱۰۰٪ منفی یا ۱۰۰٪ مثبت به یه پیشنهاد نگاه نکنیم... اگه پیشنهاد دهنده قصد خوبی داشته باشه اینطوری دلسرد میشه... به جای اینکه از همین اول بزنیم تو ذوقش بهتره یه مدت آزمایشش کنیم. اگه مشکلی دیدیم بعد ایراد بگیریم... من خودم فردا مخازن رو آزمایش میکنم

چه قصد خوبی میتونه این وسط وجود داشته باشه ؟ این که یه کامپیوتر ۳۰۰ تومنی بچپونن توی شبکشون و ماهیانه کلی بندویت که برای هر کیلوباتش کلی ما رو تیغ میزنند بریزند تو جیب مبارک زیر ساخت ؟

بنده یک ریال به پکیجهائی که بخواد توی یه همچین مخازنی وجود داشته باشه اعتبار نمیدم . هر روز هم نه فرصتش رو دارم و نه سوادشو که پکیجهائی که به هر عنوان برام میاد رو چک کنم

تفکر بنده اینه که این سیستم به دنبال یه عده میگرده که بیان از این مخازن استفاده کنند تا با دادن آمار به کنونیکال بگن ما اینقدر یوزر داریم و مخازن رو راه اندازی کردیم تا بتونن یه مشروعیتی به کارشون بدن

واقعا اگر بنده بد بین هستم شما از دید خوشبینانه بفرمائید واقعا این کار چه حسنی برای جامعه متن باز داره تا روشن بشم

اینکه بعضی مواقع خطوط اینترنتی دچار مشکل میشه و ممکنه سرورهای داخلی بهتر عمل کنند دلیل نیست ، بنده دارم پول بابت اینترنت پرداخت میکنم این وظیفه زیر ساخت هستش که بایستی این خطوط رو تامین کنه . نمیشه که هم از توبره بخورن هم از آخور

آفلاین پیام ابراهیمی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1123
    • پلت ولگ

چه قصد خوبی میتونه این وسط وجود داشته باشه ؟ این که یه کامپیوتر ۳۰۰ تومنی بچپونن توی شبکشون و ماهیانه کلی بندویت که برای هر کیلوباتش کلی ما رو تیغ میزنند بریزند تو جیب مبارک زیر ساخت ؟

بنده یک ریال به پکیجهائی که بخواد توی یه همچین مخازنی وجود داشته باشه اعتبار نمیدم . هر روز هم نه فرصتش رو دارم و نه سوادشو که پکیجهائی که به هر عنوان برام میاد رو چک کنم

تفکر بنده اینه که این سیستم به دنبال یه عده میگرده که بیان از این مخازن استفاده کنند تا با دادن آمار به کنونیکال بگن ما اینقدر یوزر داریم و مخازن رو راه اندازی کردیم تا بتونن یه مشروعیتی به کارشون بدن

واقعا اگر بنده بد بین هستم شما از دید خوشبینانه بفرمائید واقعا این کار چه حسنی برای جامعه متن باز داره تا روشن بشم

اینکه بعضی مواقع خطوط اینترنتی دچار مشکل میشه و ممکنه سرورهای داخلی بهتر عمل کنند دلیل نیست ، بنده دارم پول بابت اینترنت پرداخت میکنم این وظیفه زیر ساخت هستش که بایستی این خطوط رو تامین کنه . نمیشه که هم از توبره بخورن هم از آخور

خوب اگه من چیزی رو در نظر نمیگیرم تصحیح کنین... اما ایرادی نداره که یه server داخلی باشه (هر چند با مشکل)... آیا قراره بابتش از ما پول بگیرن مگه؟... چه ضرری میتونه داشته باشه مگه؟ من که به نتیجه ای نمیرسم هرچی میفکرم... (البته مطمئنم مشکل از سواد منه. ;))
http://www.palatvalg.com اینم وبلاگ جدید منه...

آفلاین someonenew

• Jr. Member
  • *

آفلاین HardyLaity

• Hero Member
  • *
دوست گرامی بنده عامی و بی سواد شما به بنده بفرمائید راه اندازی این مخازن چه نوع گسترشی در IT ایجاد میکنه ؟

آفلاین یه انقلابی

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 951
    • یه‌انقلابی
با سلام
چه داغه اینجا ، آخه بحث روزه .

منم با کرگدن و HardyLaity موافقم . اما شما دوست عزیز h_chakoshi ، از شما هم ممنونم که به فکر پیشرفت نرم‌افزار آزاد هستید اما نرم‌افزار آزاد یعنی آزاد و در ایران آزادی در این حد نیست .
همه‌ی ما باید با حفظ آزادی سعی در پیشرفت کارمون بکنیم نه با از دست دادن آزادی .
باید قبول کنیم که دولت اصلا به فکر نرم‌افزار آزاد و آزادی کاربرا نیست . یه نمونش همین پارسیکس ، مگه کم چیزیه . نه تنها حمایتش نمی‌کنند بلکه معرفیش هم نمی‌کنند .
tor و پری.وکسی رو هم مطمئن باش اگر سوادشون برسه جلوش رو می‌گیرن.

اما اینها ایراد شما نیست جناب h_chakoshi و باز هم می‌گم از شما ممنونم اما بهتره جایی زحمت بکشیم که برای کارمون ارزش قائل باشند .

یا علی
فعلا قصد ندارم اینجا بیام، شاید اصلا نیام.
انجمن‌های آزادتری هم خواهند بود برای آزاد بودن.
یا علی

آفلاین someonenew

• Jr. Member
  • *

آفلاین HardyLaity

• Hero Member
  • *
بحث توهین نیست کار شما ارزشمند هستش و قیمتهاتون حتما درست تر از منه

شما میفرمائید دلیل منطقی بیاریم که این کار ضرر داره

بنده عرض میکنم شما که ۴ میلیون هزینه کردید و کلی زمان گذاشتید بفرمائید که این کارتون چه حسنی داره ؟

یه حسن بفرمائید تا بنده متوجه بشم