انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نظرسنجی

شما کدام محیط را برای کارهای رومیزی ترجیح میدهید؟

اوبونتو (Gnome انگلیسی)
532 (63.5%)
اوبونتو (Gnome فارسی)
67 (8%)
کوبونتو  KDE
140 (16.7%)
زوبونتو (Xfce)
42 (5%)
همه با هم
57 (6.8%)

مجموع آرای اعضا: 836

نویسنده موضوع: کدام رابط گرافیکی؟ اوبونتو، کوبونتو، یا زوبونتو؟  (دفعات بازدید: 164451 بار)

0 کاربر و 7 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Sepehrnoush

• Full Member
  • *
  • ارسال: 151
  • سپهرنوش
پاسخ به: کدام رابط گرافیکی؟ اوبونتو، کوبون&#
« پاسخ #45 : 23 اسفند 1386، 10:04 ب‌ظ »
البته kde فرزند دنیای غیر‌آزاده. ;)
یاد قدیما به خیر... سال ۱۹۹۶ ، ۱۹۹۷ اینا بود که Qt آزاد نبود، نه؟! اما این به KDE چه ربطی داره؟
KDE که از همون اول یک نرم‌افزار آزاد بوده و الآن خیلی وقت هست که Qt هم یک نرم‌افزار کاملاً آزاد هست. به نظرم اصلاً درست نیست که KDE رُ «فرزند دنیای غیرآزاد» بخونیم.
http://en.wikipedia.org/wiki/KDE#History

KDE برای توسعه به Qt وابسته بود و هست. نرم‌افزار آزادی که توسعه‌ش به نرم‌افزارهای غیر آزاد وابسته باشه در واقع آزاد نیست! همن الان فرض کنید برنامه‌ی آزادی برپایه تکنولوژی دات نت مایکروسافت و با استفاده از محیط توسعه Visual Studio بنویسند. حالا اگر این برنامه رو تحت GPL هم منتشر کنند، چون هم برای اجرا و هم برای توسعه به محیط توسعه خودش(یعنی دانت نت) وابسته‌ست اون آزادی‌های لازم که fsf برای به وجود آوردنشون تشکیل شد رو به کاربر(و توسعه دهنده) نمی‌ده. مطمئناً پیاده‌سازی‌های نصفه و نیمه‌ای مثل MONO هم نمی‌تونند به‌صورت اساسی چاره ساز باشند.

جریان KDE و Qt هم همینه. Qt آزاد نبود و از نظر من هنوز هم نیست.
KDE در قدیم: نرم‌افزار آزادی که برای اجرا و توسعه به محیطی غیر آزاد وابسته بود.
KDE در حال حاظر: نرم‌افزار آزادی که برای اجرا آزاد و برای توسعه به محیطی غیر آزاد وابسته است.

پس هم‌چنان همون کویر رو عشق است!  ;)
« آخرین ویرایش: 23 اسفند 1386، 10:15 ب‌ظ توسط Sepehrnoush »
ubuntu 8.04, parsix 1.0

آفلاین ابراهیم

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1295
  • راه‌رو گر صد هنر دارد توکل بایدش
    • سلام!
Qt آزاد نبود و از نظر من هنوز هم نیست.
...
برای توسعه به محیطی غیر آزاد وابسته است.
این نظر شخصی من و شما نیست که آزاد بودن یا نبودن یک نرم‌افزار رو تعیین می‌کنه! (به تعریف نرم‌افزار آزاد مراجعه کنیم)
این بحث آزاد نبودن Qt (که همون‌طور که عرض شد مربوط به دههٔ ۹۰ میلادی هست!) می‌تونه ذهن تازه‌واردترها رو منحرف کنه و باعث می‌شه اشتباه برداشت کنن. پس بی‌زحمت این‌جوری ادامه ندیم.
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم     ...     موجیم که آسودگی ما عدم ماست

آفلاین Sepehrnoush

• Full Member
  • *
  • ارسال: 151
  • سپهرنوش
البته نظر من اینه که نظرم مبتنی بر واقعیته! ;)

حقیقت اینه که Qt فقط به شما آزادی در استفاده رو می‌ده نه آزادی در توسعه.
ubuntu 8.04, parsix 1.0

آفلاین ابراهیم

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1295
  • راه‌رو گر صد هنر دارد توکل بایدش
    • سلام!
حقیقت اینه که Qt فقط به شما آزادی در استفاده رو می‌ده نه آزادی در توسعه.
این طور نیست و Qt هم برای استفاده و هم برای توسعه آزاد/بازمنبع است. (اساساً «آزاد برای استفاده ولی غیرآزاد برای توسعه» معنی نداره! به تعریف نرم‌افزار آزاد مراجعه کن)
این موضوع قبلاً مفصل بحث شده و پی‌رو خواهشی که مبنی بر عدم ادامهٔ این بحث به این شکل کردم، در صورت ادامه، به شیوه‌ای متفاوت برخورد خواهد شد. اگر فکر می‌کنید توی اون بحث، هنوز نکتهٔ مبهمی هست، همون‌جا مستدل مطرح کنید.
« آخرین ویرایش: 24 اسفند 1386، 09:31 ب‌ظ توسط ابراهیم »
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم     ...     موجیم که آسودگی ما عدم ماست

آفلاین kinglet

• Full Member
  • *
  • ارسال: 214
    • My Personal Blog
اوبونتو بطور پیش فرض از رابط Gnome استفاده میکنه. قبل از اینکه من اوبونتو رو روی کامپیوترم نصب کنم، از لینوکس مندریوا با رابط KDE استفاده میکردم.
اوبونتو نمایی متفاوت از Gnome رو به من نشون داد با تغییرات فراوان. من KDE رو دوست داشتم چون نرم افزارهای فراوانی داشت و کاربر پسند بود. دوستانی دارم که از Xfce استفاده میکنند و فوق العاده راضی اند (و مغرور!!!).
به نظر شما کدام یک از توضیعها و برای چه کاربردی مناسبترند؟ برای شروع و برای پیشرفت؟
این تاپیک با کمک شما میتونه راهکار خوبی برای تازه واردها باشه!

چه برای شروع و چه پیشرفت ۱۰۰٪ گنوم بهتر هست!‌ چون هم نمائی ساده تر از KDE داره و هم از لحاظ ساپورت برای هر کاری مناسب تر هست.
ای که دستت میرسد، کاری بکن
پیش از آن کز تو نیاید هیچ کار!!

آفلاین ahmed

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1069
    • یادداشت‌های یک دوست‌دار نرم‌افزارهای آزاد
نقل‌قول
چه برای شروع و چه پیشرفت ۱۰۰٪ گنوم بهتر هست!‌ چون هم نمائی ساده تر از KDE داره و هم از لحاظ ساپورت برای هر کاری مناسب تر هست.

اما برنامه های kde یه چیز دیگه هستند...ضمنا ظاهر kde  از گنوم قشنگ تره. ;)

آفلاین kinglet

• Full Member
  • *
  • ارسال: 214
    • My Personal Blog
نقل‌قول

اما برنامه های kde یه چیز دیگه هستند...ضمنا ظاهر kde  از گنوم قشنگ تره. ;)

توی Ubuntu اینطور نیست! Gnome قشنگتر هست!‌ (البته بازم هرکی نظری داره و این کاملا شخصی هست!)
ای که دستت میرسد، کاری بکن
پیش از آن کز تو نیاید هیچ کار!!

آفلاین Lucid Lynx

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 295
  • ONLY FREEDOM
به نظر من gnome برای فارسی زبانان بهتره

آفلاین dexidenova

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 78
  • ? ANy pRobLemS wiTH mY lOGo
حالا اصلا چی میشه هر جفتش رو روی سیستم داشته باشیم ؟ و به راحتی بینشون switch کنیم ؟
من که خودم اوبونتو رو نصب کردم و KDE desktop رو دانلود کردم و روش نصب کردم
الان براحتی هم از کویر Gnome استفاده می کنم و هم از دریای KDE
این دوتا هر چی که باشن از ویندوز بهترن ( البته من KDE روی openSUSE رو دیدم زیاد ازش خوشم نیومد )
خداحافظي با اوپن سورس !

آفلاین Lucid Lynx

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 295
  • ONLY FREEDOM
داشتن همزمان هر دو مشکلات را بیشتر میکند به نظر من از یکی استفاده کردن بهتر است

آفلاین mohi

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1430
  • as in freedom
به نظر من gnome برای فارسی زبانان بهتره
این حرف از چه نظری میگید؟ KDE هم بیشتر فارسی شده و هم تقویم جلالی رو پیش فرض داره که در کل سیستم هماهنگ و خوب کار میکنه. این یک چیز بی همتاست!

داشتن همزمان هر دو مشکلات را بیشتر میکند به نظر من از یکی استفاده کردن بهتر است
من چند ساله که هر دو رو دارم! از همون اول که با لینوکس آشنا شدم اینطور بوده! هیچ مشکلی هم ندارم باهاشون. :)
امضای کوچکتر - انجمن زیباتر P-:

آفلاین Farshid

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 613
سلام بر همگی...
من در استفاده از ابونتو هنوز نو پام اما قابلیت هایی از اون دیدم که فکر نمی کنم ترکش کنم.
بیشتر استفادم از terminal هست و کار کردن رو با اون خیلی دوست دارم(باش ارتباط عاطفی خاصی برقرار کردم :P )
ضمنا درست ابونتو که نصب می شه به یک کویر وارد شدی اما این کویر رو طبق نیازت ساختن (اونم برا یک نوپا) خیلی لذت بخشه 8)
من Gnome رو پیشنهاد می کنم اما حتما KDE رو در کنارش امتحان می کنم.

کی این درس تموم می شه 3ماهی بشینم ابونتو بازی \\:D/ \\:D/
تو دانشگاه بین بچه ها دیگه به مبلغ ابونتو معروف شدم :oops:
معنای واقعی اوبونتو این است که "آدمی به کمک انسانهای دیگر به گوهر آدمیت میرسد"

آفلاین سید وحید رضا برهانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1668
  • یک مخالف نرم افزار اوپن سورس

این دوتا هر چی که باشن از ویندوز بهترن ( البته من KDE روی openSUSE رو دیدم زیاد ازش خوشم نیومد )

اتفاقا" من عاشق kdeروی open suse هستم suseخیلی راحت و خوشگله فقط خیلی خنکه!!!(تبلیغات خاکستری رو کیف کردی!!!)
نرم افزاری که نشه سیخ انگولکش کرد (به هر دلیلی چه به‌خاطر قانون و چه پیچیدگی یا توسعه سریع)نرم افزار آزاد نیست حالا مهم نیست چه بنیادی یا چه افرادی اون رو نوشته باشند یا GPL باشه یانه!
نرم افزار آزاد یک جنبش هست نه یک تیکه کاغذ پاره(GPL)
حق فهمیدن از حق خوندن مهمتره

آفلاین حسین عسکری

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 59
  • دنیای اوبونتو، دنیایی فراتر است !
من اولین بار با محیط  KDE  در open suse آشنا شدم.  به دلیل اینکه نتونستم مودم اینترنال خودم رابهش بشناسونم،  کلا از لینوکس ناامید شدن بعدا فهمیدم که لینوکس با اینترنال ها کمی مشکل داره اونم به خاطر اینکه مودم ها winmodem هستند نه linmodem.

تا اینکه امسال توسط دوستای خوبم در دانشگاهمون که یکی اش آقای mohi هستند، به اوبونتو و محیط گنوم روی آوردم و تونستم مودمم را به اوبونتو بشناسونم.

به نظر من هر دو زیباست و هر دو رویایی هستش. مهم فلسفه خوب لینوکس که منو شیفته خودش کرده، اینکه کدام محیط بهتره به نظر من بحث در موردش غلطه.
اینم تغییر امضا به خاطر دوستان...

آفلاین arashOio

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 551
.
بیشتر استفادم از terminal هست و کار کردن رو با اون خیلی دوست دارم(باش ارتباط عاطفی خاصی برقرار کردم :P )
هاها خیلی‌ها ارتباط عاطفی برقرار میکنن باهاش... مگه نشنیدی میگن ترمینال یک محیط سـ.کـ.سی هست؟
Humanity to others...