به نظر من برای کسی که PC یا Laptop داره.خرید برد Raspberry pi از روی هوسه نه نیاز!
درسته شاید برای بعضی ها هوس باشه، اما برای همه نیست.
مثلا من هم LapTop دارم و هم PC و هم Mobile. با هر 3 تا این دستگاه ها میتونم شبانه Download کنم.
اما Mobile ممکنه باطری تموم کنه و اگر هم بذارم تو charge باشه ممکنه باطری آسیب ببینه.
در مورد LapTop میشه باطری را خارج کرد. اما مشکل LapTop مصرف خیلی بیشتر آن نسبت به PC هست.
در مورد PC هم بستگی داره که جدید باشه یا قدیمی، منی که سیستم قدیمی دارم وقتی که روشنش میکنم از صداش سر درد میگیرم. دیگه چه برسه که شب روشن باشه.
اینجا هم نیاز هست و هم هوس. چون برای کسی نیازه که Download زیاد داره، و هوس برای کسی که شاید در هفته یک بار Download داره.
حتی میشه از این دستگاه به عنوان یک KVM over IP خیلی ارزان و ساده استفاده کرد.
مثلا شما نیاز دارید تا برسید خونه، سیستم خانه روشن بشه
، یا در جایی هستید نیاز دارید تا سیستم خانه روشن بشه و از راه دور به آن وصل بشید
.
خیلی راحت می تونید به Raspberry Pi وصل بشین و تحت شبکه سیستم خودتون روشن کنید. ( البته باید سیستم شما پشتیبانی کنه
، و اگر هم پشتیبانی نکنه، باز هم میشه با یک مقدار الکترونیک به راحتی این کارو انجام بدین
)
حتی میتوان کارهای دیگر هم مثل روشن و خاموش کردم چراغهای خانه و غیره هم انجام داد.
مطمئنا اگر بخواد سیستم خونه همیشه روشن باشه، هم باعث میشه مصرف برق بالا بره
و هم به مرور زمان می تونه به سیستم آسیب بزنه
.
اما Raspberry Pi را میشه، همیشه روشن گذاشت و نگران مصرف زباد برق نبود. از طرفی هم اگر خدا ناکرده و به هردلیلی Raspberry Pi خراب بشه
، معمولا هزینه خرید خیلی کمتری نسبت به تعمییر یک سیستم داره.
به طور کلی اگر کسی فقط بخواد Raspberry Pi بخره که مثلا باهاش فیلم ببینه یا آهنگ پخش کنه و ... به این کار میگن هوس، مگر در خانه سیستم نداشته باشه و...
البته میشه از Raspberry Pi به عنوان یک پخش کنند خیلی خوب خانگی و همه فن حریف استفاده کرد.
مثلا من دستگاه DVD Player ندارم و یک فیلم خوب را می خوایم خانوادگی ببینیم. اما به هر دلیل امکان جابجا کردن سیستم نیست، یا اصلا سیستم خرابه. اینجا Raspberry Pi نقش بسیار خوبی می تونه داشته باشه.
کلا از نظر من داشتن Raspberry Pi خیلی بیشتر می تونه کاربرد داشته باشه
. حتی اگر برای مدت طولانی هم کنار باشه و خاک بخوره.
فکر کنم دلایلم خیلی زیاد شد
. البته دلایل دیگری هم هست
:
دانلود شبانه ! یا اتصال به باتری یا حتی اتصال به انتن های بیرونی و سبک مثل میکروتیک کلاینت ها تازه این از میکروتیک ارزونتره و پردازندش قویتر از میکروتیک هست !
همین قابلیت دانلودش ما تو خونمون 3g نمیگیره رفتم یکیشو گزاشتم رو بالا پشتبون با یک انتن outdoor قشنگ دانلود میکنه خودمم از پایین با وایرلس کنترلش میکنم و فایل هارو میارم رو سیستم خودم 6 مگ حدودا ایرانسل داره دانلود میده