انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: رزبری پای +A منتشر شد  (دفعات بازدید: 7395 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین abedzadeh

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1597
  • aliila
رزبری پای +A منتشر شد
« : 19 آبان 1393، 04:06 ب‌ظ »
رزری پای مدل +A از خانواده ی A با قیمت ۲۰ دلار منتشر شد
http://www.raspberrypi.org/raspberry-pi-model-a-plus-on-sale/

من که از این مدل ، بیشتر از +B خوشم اومد  ;D ، خیلی جمع و جور شده
حدودا مشخصاتی مشابه مدل قبلی ، یعنی A داره
با این حال خیلی بهبود پیدا کرده
مصرف انرژی کمتری داره و به جای SD از Micro SD استفاده میکنه
طراحیش هم که دیگه ...
« آخرین ویرایش: 19 آبان 1393، 04:17 ب‌ظ توسط Minion »
به گروه کاربران اوبونتوی ایرانی در جامعه ی استیم بپیوندید
http://steamcommunity.com/groups/Ubuntu-Iran
بازی های تحت پوشش : Dota2

آفلاین deadmarshal

• Full Member
  • *
  • ارسال: 102
    • Tarjomeebook
پاسخ : رزبری پای +A منتشر شد
« پاسخ #1 : 19 آبان 1393، 06:35 ب‌ظ »
کدوم مدلش بهتره برای خرید ؟ قیمتش توی ایران چنده ؟ رز بری پای یک کامپیوتر کامل هستش که لینوکس داره یا فقط به درد برنامه نویسا میخوره ؟ چون من تازه شروع کردم به یادگیری پایتون که هنوز خیلی مبتدی هستم توش  :)
I love learning languages, i'm currently learning Esperanto, i love Python programming language and of course linux

آفلاین abedzadeh

• High Hero Member
  • *
  • aliila
« پاسخ #2 : 19 آبان 1393، 08:47 ب‌ظ »
کدوم مدلش بهتره برای خرید ؟ قیمتش توی ایران چنده ؟ رز بری پای یک کامپیوتر کامل هستش که لینوکس داره یا فقط به درد برنامه نویسا میخوره ؟ چون من تازه شروع کردم به یادگیری پایتون که هنوز خیلی مبتدی هستم توش  :)
بستگی داره به کارتون ولی مدل +B و B کامل تر هستند
قیمت این دو مدل هم ۳۵ دلاره که آخرین بار با قیمت ۱۸۰ هزار تومن دیدم
یک کامپیوتر کامل هم هست ولی نه چندان قوی

http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,99137.0.html

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #3 : 19 آبان 1393، 08:54 ب‌ظ »
چه کوچولوئه! :D
البته +B هم microSD می‌خوره. در کل +B از همه‌ی بردهای رزبری‌پای بهتر بوده تا الآن
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین abedzadeh

• High Hero Member
  • *
  • aliila

آفلاین milad.fashi

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 845
  • میلاد فشی
« پاسخ #5 : 18 دی 1393، 11:50 ق‌ظ »
میشه Xubuntu روش نصب کرد.و با Firefox وب گردی کرد.و با Liber office writer بنویسی و آهنگ گوشی دبی و کندی اش محسوس نباشه؟
اگه این طور باشه.برای کسی که نه لپ تاپ داره و نه کیس.و نمیخواد زیاد هزینه کنه.این برد کوچولو میتونه یه کیس خیلی خوب باشه.و به مانیتور و مودم ADSL وصل کنه و لذت اش رو ببره.
برای دانلود کردن شبانه و یا ذخیره فیلم های دوربین مداربسته هم به صرفه است.
کاربرد دیگه ای داره؟
کیفیت زندگی شما را دو چیز تعیین می کند: کتابهایی که می‌خوانید و انسانهایی که ملاقات می‌کنید. (مک لوهان)
To love GNU/Linux, you don't need to hate Microsoft

آفلاین abedzadeh

• High Hero Member
  • *
  • aliila
« پاسخ #6 : 18 دی 1393، 12:00 ب‌ظ »
زوبونتو که در سایت زوبونتو قرار داره برای arm طراحی نشده پس نمیشه روش زوبونتو نصب کرد
ولی فکر کنم با همون رزبیان هم بشه xfce نصب کرد
فایرفاکس هم سنگینه ولی یه مرورگر داره فکر کنم اسمش mori هست
کندی سرعت هم قطعا محسوس خواهد بود ، 256 مگ رم بیشتر. نداره که :D
ولی همون طور که گفتید میشه بعنوان یه کامپیوتر. فوق العاده ارزون ازش استفاده کرد
کاربرد هم زیاد داره و بسه به کارتون میتونید ازش استفاده کنید

آفلاین { AliReaza }

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 866
  • اگه کفشت پاتو می زد و از ترس قضاوت مردم پابرهنه نشدی و درد رو به پات تحمیل کردی، دیگر در مورد آزادی شعار نده...
« پاسخ #7 : 18 دی 1393، 12:07 ب‌ظ »
رزری پای مدل +A از خانواده ی A با قیمت ۲۰ دلار منتشر شد
http://www.raspberrypi.org/raspberry-pi-model-a-plus-on-sale/

من که از این مدل ، بیشتر از +B خوشم اومد  ;D ، خیلی جمع و جور شده
حدودا مشخصاتی مشابه مدل قبلی ، یعنی A داره
با این حال خیلی بهبود پیدا کرده
مصرف انرژی کمتری داره و به جای SD از Micro SD استفاده میکنه
طراحیش هم که دیگه ...
عاشقش شدم.  \\:D/ فقط تنها ایرادش در میزان RAM هست   :(. البته مدل A کلا RAM 256MB دارند.
اگر همینو با RAM بالاتر مثلا 512MB بشه گیر آوردم، حتی اگر هم دستم پول نباشه  :(، جیب بابامو خالی می کنم  ;D و یدونه می خریدم.

بستگی به کارتون داره.
شما می تونید به راحتی ازش به عنوان یک سیستم خیلی کوچیک استفاده کنید. و مثلا بذارید شبها براتون فیلم و آهنگ و برنامه و غیره بگیره.

میشه Xubuntu روش نصب کرد.و با Firefox وب گردی کرد.و با Liber office writer بنویسی و آهنگ گوشی دبی و کندی اش محسوس نباشه؟
اگه این طور باشه.برای کسی که نه لپ تاپ داره و نه کیس.و نمیخواد زیاد هزینه کنه.این برد کوچولو میتونه یه کیس خیلی خوب باشه.و به مانیتور و مودم ADSL وصل کنه و لذت اش رو ببره.
برای دانلود کردن شبانه و یا ذخیره فیلم های دوربین مداربسته هم به صرفه است.
کاربرد دیگه ای داره؟
من به شما +B پیشنهاد میکنم.
چون اینقدر RAM پایین داره که سرعتش بالا نیست. بیشتر بدرد کسایی می خوره که میخوان یک سیستم ساده و سبک با خط فرمان داشته باشند، که مثلا یک Sever خانگی ساده درست کنند، یا در کارهای ساخت Robot استفاده کنند.

آفلاین Amir Emad

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 419
« پاسخ #8 : 18 دی 1393، 01:08 ب‌ظ »
خب وقتی همه b+ میخرند دیگه چرا a تولید میشه مثلا هشتگ های اینستاگرام میلیون ها عکس با b و b+ داره ولی a a+ بجز 10 یا 15 تا عکس که اونم خبری هست کسی عکس نزاشته :(

آفلاین { AliReaza }

• Hero Member
  • *
  • اگه کفشت پاتو می زد و از ترس قضاوت مردم پابرهنه نشدی و درد رو به پات تحمیل کردی، دیگر در مورد آزادی شعار نده...
« پاسخ #9 : 18 دی 1393، 01:19 ب‌ظ »
خب وقتی همه b+ میخرند دیگه چرا a تولید میشه
تا اونجایی که من تا حالا دیدم و بررسی کردم.
A بیشتر برای ساخت Robot یا سیستم هایی که برای پردازش به مشخصات بالا نیازی ندارند کاربرد داره.
مثلا سیستم های دردگیر، مدیریت دوربین مدار بسته، سیستم های مدیریت ورود و خروج، و حتی اجرای بعضی بازی های قدیمی و سبک  :P

اما B می تونه در کارهای سنگینتر یا حتی انجام چندین کار با هم، بیشتر کاربرد داشته باشه.

مثلا استفاده از یک میزکار سبک، مشاهده سایت، و Download همزمان.

آفلاین { AliReaza }

• Hero Member
  • *
« پاسخ #10 : 18 دی 1393، 01:31 ب‌ظ »
راستی قبلا دقت نکرده بودم. اما الان در خوده سایت TinyCore دیدم که نسخه برای Raspberry Pi هم داره. اسمش هم piCore هست.

http://distro.ibiblio.org/tinycorelinux/arm.html

در http://en.wikipedia.org/wiki/Tiny_Core_Linux هم گفته piCore از Core گرفته شده، که در نتیجه شما می تونید این سیستم با 9MB RAM هم اجرا کنید.

با این حساب با 245MB فضای خالی RAM ، می تونید کلی کار دیگه انجام بدید. فکر کنم بشه راحت باهاش همزمان مرورگر باز کرد و آهنگ هم پخش کرد.
البته بیشتر از این هم میشه کار انجام داد، اما احتمال زیاد سرعت کم میشه.

آفلاین milad.fashi

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 845
  • میلاد فشی
« پاسخ #11 : 18 دی 1393، 02:00 ب‌ظ »
به نظر من برای کسی که PC یا Laptop داره.خرید برد Raspberry pi از روی هوسه نه نیاز!
کیفیت زندگی شما را دو چیز تعیین می کند: کتابهایی که می‌خوانید و انسانهایی که ملاقات می‌کنید. (مک لوهان)
To love GNU/Linux, you don't need to hate Microsoft

آفلاین Amir Emad

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 419
« پاسخ #12 : 18 دی 1393، 02:21 ب‌ظ »
به نظر من برای کسی که PC یا Laptop داره.خرید برد Raspberry pi از روی هوسه نه نیاز!

35 دلار قیمتی نیست که بخواین انقدر چونه بزنیم هم قیمت یک مودم یا روتر یا شایدم هم قیمت هدفون یا ...

من تازه میخوام برم چندتا رزبری بگیرم کلاستر کنم خیلی قابلیت داره مثلا صدا نداره و جاگیر نیست

دانلود شبانه ! یا اتصال به باتری یا حتی اتصال به انتن های بیرونی و سبک مثل میکروتیک کلاینت ها تازه این از میکروتیک ارزونتره و پردازندش قویتر از میکروتیک هست !

همین قابلیت دانلودش ما تو خونمون 3g نمیگیره رفتم یکیشو گزاشتم رو بالا پشتبون با یک انتن outdoor قشنگ دانلود میکنه خودمم از پایین با وایرلس کنترلش میکنم و فایل هارو میارم رو سیستم خودم 6 مگ حدودا ایرانسل داره دانلود میده

آفلاین { AliReaza }

• Hero Member
  • *
« پاسخ #13 : 18 دی 1393، 02:47 ب‌ظ »
درسته شاید برای بعضی ها هوس باشه، اما برای همه نیست.

مثلا من هم LapTop دارم و هم PC و هم Mobile. با هر 3 تا این دستگاه ها میتونم شبانه Download کنم.

اما Mobile ممکنه باطری تموم کنه و اگر هم بذارم تو charge باشه ممکنه باطری آسیب ببینه.  :'(
در مورد LapTop میشه باطری را خارج کرد. اما مشکل LapTop مصرف خیلی بیشتر آن نسبت به PC هست.  :-X
در مورد PC هم بستگی داره که جدید باشه یا قدیمی، منی که سیستم قدیمی دارم وقتی که روشنش میکنم از صداش سر درد میگیرم. دیگه چه برسه که شب روشن باشه.  ](*,) ](*,)

اینجا هم نیاز هست و هم هوس. چون برای کسی نیازه که Download زیاد داره، و هوس برای کسی که شاید در هفته یک بار Download داره.

حتی میشه از این دستگاه به عنوان یک KVM over IP خیلی ارزان و ساده استفاده کرد.   \\:D/

مثلا شما نیاز دارید تا برسید خونه، سیستم خانه روشن بشه  ;D، یا در جایی هستید نیاز دارید تا سیستم خانه روشن بشه و از راه دور به آن وصل بشید  :o.
خیلی راحت می تونید به Raspberry Pi وصل بشین و تحت شبکه سیستم خودتون روشن کنید. ( البته باید سیستم شما پشتیبانی کنه  ???، و اگر هم پشتیبانی نکنه، باز هم میشه با یک مقدار الکترونیک به راحتی این کارو انجام بدین  :P )
حتی میتوان کارهای دیگر هم مثل روشن و خاموش کردم چراغهای خانه و غیره هم انجام داد.  ;D

مطمئنا اگر بخواد سیستم خونه همیشه روشن باشه، هم باعث میشه مصرف برق بالا بره  :'( و هم به مرور زمان می تونه به سیستم آسیب بزنه  :-X.

اما Raspberry Pi را میشه، همیشه روشن گذاشت و نگران مصرف زباد برق نبود. از طرفی هم اگر خدا ناکرده و به هردلیلی Raspberry Pi خراب بشه  :-X، معمولا هزینه خرید خیلی کمتری نسبت به تعمییر یک سیستم داره.  \\:D/

به طور کلی اگر کسی فقط بخواد Raspberry Pi بخره که مثلا باهاش فیلم ببینه یا آهنگ پخش کنه و ... به این کار میگن هوس، مگر در خانه سیستم نداشته باشه و...  ;)

البته میشه از Raspberry Pi به عنوان یک پخش کنند خیلی خوب خانگی و همه فن حریف استفاده کرد.  :o
مثلا من دستگاه DVD Player ندارم و یک فیلم خوب را می خوایم خانوادگی ببینیم. اما به هر دلیل امکان جابجا کردن سیستم نیست، یا اصلا سیستم خرابه. اینجا Raspberry Pi نقش بسیار خوبی می تونه داشته باشه.  \\:D/

کلا از نظر من داشتن Raspberry Pi خیلی بیشتر می تونه کاربرد داشته باشه  ;). حتی اگر برای مدت طولانی هم کنار باشه و خاک بخوره.  :P

فکر کنم دلایلم خیلی زیاد شد  :oops:. البته دلایل دیگری هم هست  ;D:
دانلود شبانه ! یا اتصال به باتری یا حتی اتصال به انتن های بیرونی و سبک مثل میکروتیک کلاینت ها تازه این از میکروتیک ارزونتره و پردازندش قویتر از میکروتیک هست !

همین قابلیت دانلودش ما تو خونمون 3g نمیگیره رفتم یکیشو گزاشتم رو بالا پشتبون با یک انتن outdoor قشنگ دانلود میکنه خودمم از پایین با وایرلس کنترلش میکنم و فایل هارو میارم رو سیستم خودم 6 مگ حدودا ایرانسل داره دانلود میده
« آخرین ویرایش: 18 دی 1393، 02:53 ب‌ظ توسط { AliReaza } »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #14 : 18 دی 1393، 03:51 ب‌ظ »
بدون رزبری هم می‌شه یه سری کارها رو انجام داد، ولی با رزبری می‌شه اون کارها رو با کیفیت، سادگی، امکانات و دقّت بیش‌تری انجام داد.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن