انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: سومین نسخه الفا از خانواده Ubuntu 9.10 Karmic Koala منتشر شد !  (دفعات بازدید: 13679 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین novid

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 728
  • آزاده بمیرید!
    • پالس آزاد
آقا مگه خودت به دادم برسی. من که سر در نمی‌يارم! مشکل chmod! من که تغییرش ندادم!حالا الان می کنمش ۷۵۵.
حالا ببین تو حالت لایو لیست می‌گیرم مجوزش اینطوری شده!

-rw-------   1 1002 1002         28 2009-07-23 18:32 .dmrcالان شد این
-rwxr-xr-x   1 1002 1002         28 2009-07-23 18:32 .dmrc
اون فولدر کی دی ای رو برای چی پاک کردم! چون قبلا کوبونتو ۹.۰۴ داشتم. گفتم حتما با هم تداخل دارن! منم زدم پاک کردم! اتفاقا اون پیغامی که ظاهر می شد عوض شد!‌ حالا یه یه چیز دیگه گیر می ده  که الان یه ریست می‌دم ، میرم رو کاغذ می‌نویسم!‌ بعدم اینجا می‌گم :o

آفلاین novid

• Hero Member
  • *
  • آزاده بمیرید!
    • پالس آزاد
یه چیزی !‌گفتی چطوری نصب کردم. هیچی موقع پارتیشن بندی. پارتیشن روت رو مث همیشه جدا از خونگی گذاشتم!‌ اما خونگی رو من همیشه مشترک می ‌ژارم! بین اوبونتو و کوبونتو! فایلای مربوط به پوسته و تنظیماتشونم که جداست.  ممکنه مشکل به خاطر همین باشه!؟ پارتیشن خونگی و روت رو یکی بکنم ممکنه الان حل شه!؟

آفلاین کرگدن

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1769
دوستان

برای تست یک نسخه جدید که به حالت پایدار نرسیده راه های زیادی هست :)

۱- می تونید نسخه لایو رو بگیرید
۲- می تونید در یک هارد خارجی و یا پارتیشن مجزا نصبش کنید که سیستم عامل اصلیتون مشکلی براش پیش نیاد
۳- از ابزار های مجازی سازی استفاده کنید مثل VBOX

اینطوری می تونید تا حدودی باهاشون آشنا بشید و ازشون استفاده کنید و یا حتی براشون نرم افزار یا پیکیج هایی رو دریافت کنید که در نسخه نهایی هم به دردتون بخوره

در ضمن نسخه آلفا تست برای توسعه دهنده ها هست و کاربران نهایی هدفشون نیست
چون الان حتی ابزار ها و امکانات نهایی این نسخه مشخص نشده :) و در ماه آینده قطعی میشه :)

Vaio-VPCCW - core i7 -Nvidia GT320M -4GB -OS Fedora 20/ kde 4.12
Vbox: Centos 6.4 (server) / Archlinux

آفلاین novid

• Hero Member
  • *
  • آزاده بمیرید!
    • پالس آزاد
سلام. آقا راش انداختم. همون زیر سر مجوزاست!‌من فقطمتوجه نشدم اینکه این الان باگه یا نه!؟ یعنی من که مجوزا رو اون اول تعیین نکردم!‌
پیغام خطایی هم که می‌داد این بود.
No write access to /home/enghezi/.ICEauthority
که بعدش که اوکی می‌کردم یه پیغام دیگه می‌یومد.
kde is unable to start could not start ksm server . check your installation.حالا نکته جالب این بود با اینکه من مجوز فایل ICEauthority رو ۷۵۵ می ذاشتم بازم مشکل داشت! آخر سر مجوز رو دادم ۷۷۷ درست شد!‌ این مجوزا فک کنم می دونم چرا اینطوری شده! یعنی حتی مجوز ۷۵۵ هم دیگه فایده نداره!
-rw-------   1 enghezi enghezi        201 2009-07-24 18:23 .Xauthority
-rw-r-----   1    1002    1003        602 2009-04-17 17:59 .xchm
drwxr-x--x   2    1002    1003       4096 2009-06-26 10:36 .xine
من یادمه. قبلا مالکیت همه فایلا تحت لوای enghezi بودش! اما حالا چی؟ شده ۱۰۰۲:)))‌ حالا من موندم این مالکیت چطوری تغییر کرده! الله اعلم!

آفلاین کرگدن

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1769
برای اینکه این دسترسی در سیستم قبلی بوده و اون 1002 id کاربرتون در سیستم قبلی بوده که دیگه در این سیستم مفهومی نداره :)
دسترسی ۷۵۵ هم برای این کار نمی کرد که یوزرتون رو نمیشناخنه
شما باید با chown کاربر و گروهتون رو عوض می کردید

Vaio-VPCCW - core i7 -Nvidia GT320M -4GB -OS Fedora 20/ kde 4.12
Vbox: Centos 6.4 (server) / Archlinux

آفلاین novid

• Hero Member
  • *
  • آزاده بمیرید!
    • پالس آزاد
اول بگم که هنوز قسمت گرافیکی کانکشنا غیر فعاله و من هنوز نمی تونم اکانت رو به صورت گرافیکی بسازم! و هنوز از دستور pppoeconf استفاده می کنم.
اما بریم سراغ قابلیتاش که یکیش مروگره که واقعا خیلی بهتر از اون کانکرر بود که تا یادمه حتی یه گوگل ریدر رو هم نمی‌تونست باز کنه!
نکته بعدی یه قابلیت فوق خفن هست در دسکتاب  به این ترتیب که وقتی در دسکتاب موس روی یک فولدر  برده می‌شه محتویات اون فولدر نشون داده می‌شه(بدون هیچ کلیکی) و اگه داخل اون پنجره هم موس رو روی فولدر دیگه‌ای ببرم باز محتویات اون یکی نشون داده می‌شه!‌  وبعدم ناله و نفرین همیشگی به مخابرات که کاری کرده که از گزارش باگ به صورت اتوماتیک عاجزم:((((((((
و یک باگ خیلی خنده دار در همین مرورگر خوشگل و مامانی و ساده!‌هنگامی که می خواین مطلبی رو تایپ و یا ادیت کنید و قصد دارید نشانگر موس رو در طول جمله جابجا کنید با اتفاق خنده داری رو به رو می‌شید!‌ اگه بخواید به سمت راست حرکت کنید باید از روی کیبرد جهت نمای سمت چپ رو فشار بدیم و باالعکس :o ;)
« آخرین ویرایش: 02 امرداد 1388، 10:58 ب‌ظ توسط erghezi »

آفلاین novid

• Hero Member
  • *
  • آزاده بمیرید!
    • پالس آزاد
برای اینکه این دسترسی در سیستم قبلی بوده و اون 1002 id کاربرتون در سیستم قبلی بوده که دیگه در این سیستم مفهومی نداره :)

متوجه شدم تقریبا چه اتفاقی افتاده! اما من نمی دونم چرا این مشکل موقعی که کوبونتو ۹.۰۴ رو نصب می‌کردم پیش نمی‌یومد و اصلا سر مجوز فایلا برای من تا حالا اتفاقی نیفتاده بود!؟  فک کنم بشه اسم این اتفاق رو یه باگ گذاشت ???

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2310
    • KDE Software Compilation
سلام عزیز خوشحالم که درستش کردی  ;)

ولی حالا جواب تو حرف خودته شما پوشه home مشترک داشتی که اطلاعات کوبی قبلی هم توش بوده و این جدیده رو که ریختی با اون قبلی قاتی کرده بود و ..... ;D

بهر حال موفق باشی

آفلاین novid

• Hero Member
  • *
  • آزاده بمیرید!
    • پالس آزاد

متوجه شدم تقریبا چه اتفاقی افتاده! اما من نمی دونم چرا این مشکل موقعی که کوبونتو ۹.۰۴ رو نصب می‌کردم پیش نمی‌یومد و اصلا سر مجوز فایلا برای من تا حالا اتفاقی نیفتاده بود!؟  فک کنم بشه اسم این اتفاق رو یه باگ گذاشت ???

حالا تا یادم نرفته بگم تو گراب کلا گزینه ویندوز غیب شده:)))))))  دقیقا برعکس پارسیکس شده

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2310
    • KDE Software Compilation
نکته بعدی یه قابلیت فوق خفن هست در دسکتاب  به این ترتیب که وقتی در دسکتاب موس روی یک فولدر  برده می‌شه محتویات اون فولدر نشون داده می‌شه(بدون هیچ کلیکی) و اگه داخل اون پنجره هم موس رو روی فولدر دیگه‌ای ببرم باز محتویات اون یکی نشون داده می‌شه!‌

این قابلیت جدید تو KDE زیادی رویاییه  :o خیلی جذابه  ;D

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
دوستان
برای تست یک نسخه جدید که به حالت پایدار نرسیده راه های زیادی هست :)
۱- می تونید نسخه لایو رو بگیرید
۲- می تونید در یک هارد خارجی و یا پارتیشن مجزا نصبش کنید که سیستم عامل اصلیتون مشکلی براش پیش نیاد
۳- از ابزار های مجازی سازی استفاده کنید مثل VBOX
اینطوری می تونید تا حدودی باهاشون آشنا بشید و ازشون استفاده کنید و یا حتی براشون نرم افزار یا پیکیج هایی رو دریافت کنید که در نسخه نهایی هم به دردتون بخوره
در ضمن نسخه آلفا تست برای توسعه دهنده ها هست و کاربران نهایی هدفشون نیست
چون الان حتی ابزار ها و امکانات نهایی این نسخه مشخص نشده :) و در ماه آینده قطعی میشه :)
آی گفتی! کو گوش شنوا
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم

آفلاین سید وحید رضا برهانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1668
  • یک مخالف نرم افزار اوپن سورس
تو arora   بعضی چیزای کوچیک که برای مرورگر لازم اضافه شده و سرعت خیلی خوبی داره و سبک تر هست
امکانات اضافی konqueror هم که بیشتر مربوط به فایل منیجرش هست هم حذف شده
یک سری پلاگین خوب konqueror داشت که این نداره و هنوز ناقص هست
یک سری از نواقص konqueror رو هم هنوز داره
downloads و networkmonitor هم از امکانات خوبی هست که اضافه کرده
البته اگر از webkit در konqueror استفاده می کردید مشکلی نداشتید :) (دیفالت khtml هست )
خوبی konqueror این بود که میشد engin  رو خودتون انتخاب کنید
سلام يعني مي گي نمي شه كه از konqueror به عنوان فايل منيجر استفاده كرد يا اينكه پيش فرض نمي شه چون من از دولفين نه تنها خوشم نمي ياد كه بدمم مي ياد
نرم افزاری که نشه سیخ انگولکش کرد (به هر دلیلی چه به‌خاطر قانون و چه پیچیدگی یا توسعه سریع)نرم افزار آزاد نیست حالا مهم نیست چه بنیادی یا چه افرادی اون رو نوشته باشند یا GPL باشه یانه!
نرم افزار آزاد یک جنبش هست نه یک تیکه کاغذ پاره(GPL)
حق فهمیدن از حق خوندن مهمتره