در ضمن پیچی هم بخواستی صبر بزنی من اینه دهنه گیرم صبر نزنی!!!!!
بنابراین من باید این پارتیشنها رو ایجاد کنم:
۰- یه دونه برای سوآپ. (این پارتیشن چه مواقعی لزوم داره و کی نداره؟)
۱- یه دونه برای اوبونتو. (چه قدر باید حجم داشته باشه و سوال دیگه اینکه آیا برای نصب برنامههای احتمالی آینده باید توی همین پارتیشن فضای خالی پیشبینی کرد یا توی هوم؟)
۲- یکی هم برای توزیع دوم. (اگر اشتباه نکنم همیشه اون پارتیشنی که مربوط به توزیع میشه میگیم root. درسته؟ اگر درسته حالا توی وضعیتی که بیش از دو تا پارتیشن برایدو تا توزیع داریم کدوم روت محسوب میشه؟)
۳- یکی هم برای home. (سوال اینه که همین یه دونه هوم برای همه کاربرها کافیه؟ یا این قراره برای یه کاربر باشه؟ و اون وقت یک کاربر میتونه از هر دو توزیع استفاده کنه؟ اینجاش برام مبهمه کمی. یعنی مثلن من توی هر دو توزیع به یک میزان به همه چیز دسترسی دارم؟)
۴- و آخری هم قسمت اطلاعات شخصیم که ntfs هست. (اینجا سوال دیگه اینه که اینکه میگی چهار تای اولی پریمری باشن، این پریمری حالتیه که توی مراحل نصب تعیین میکنیم؟ و سوال دیگه اینکه بعد از تعیین چهار تا پریمری اول، هرچی باقی موند خود به خود یه پارتیشن جدیده یا اون هم باید تعیین و تعریف بشه؟)
سعی کردم سوالهام رو توی پرانتز بپرسم و بیرون پرانتز در واقع درس رو پس بدم که ببینی درست فهمیدم یا نه. ببخش که خیلی سوال میپرسم.
gparted رو باز کن یه عکس ازش بذار، ببینم پارتیشن بندی هاردت چطوره .
ولله روی gpartedکلیک میکنم، ازم پسورد ادمین روت رو میخواد، وارد میکنم کمی لود میکنه و بعد خبری نمیشه.