انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: روح! سیستم عامل اسراییلی - فلسطینی تحت وب  (دفعات بازدید: 7298 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Big Bang

• Full Member
  • *
  • ارسال: 117
  • کس نخارد پشت من جز ناخن انگشت من!
پاسخ به: روح! سیستم عامل اسراییلی - فلسطینی تحت وب
« پاسخ #15 : 23 امرداد 1388، 04:46 ق‌ظ »
صلاح مملکت خويش خسروان دانند.
اما به عنوان یک آزادی خواه، همیشه حامی مردم فلسطین هستم چون به وضوح مشخصه که در این نزاع تاریخی مظلوم هستند. همه ی انسان ها خواستار تحقق صلح و آرامش هستند ولی اگر صلح در شرایط غیرعادلانه انجام بشه، مطمئنن نتایج غیرعادلانه ای هم به دنبال داره. اما عقیده دارم این مردم که تونستند جلوی این رژیم نژادپرست بایستند، مطمئنن میتونند برای آینده ی خودشون تصمیم بگیرند و تنها وظیفه ما اینه که ازشون حمایت کنیم.
امیدوارم سازندگان این سیستم عامل هم بتونند به تمام کاربرانشون از هر رنگ و نژادی خدمت کنند.
ضمنن شما دو دوست عزیز بهتر نبود بجای بحث درباره ی قواعد زبان پارسی، اختلافات عقیدتی و سیاسیتون رو رک و پوست کنده مطرح می کردید، اینطوری شاید بجای یک درگیری بی فایده، به نتیجه ای می رسیدید.   

آفلاین Sadrolla

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 443
« پاسخ #16 : 23 امرداد 1388، 07:12 ق‌ظ »
صلاح مملکت خويش خسروان دانند.
اما به عنوان یک آزادی خواه، همیشه حامی مردم فلسطین هستم چون به وضوح مشخصه که در این نزاع تاریخی مظلوم هستند. همه ی انسان ها خواستار تحقق صلح و آرامش هستند ولی اگر صلح در شرایط غیرعادلانه انجام بشه، مطمئنن نتایج غیرعادلانه ای هم به دنبال داره. اما عقیده دارم این مردم که تونستند جلوی این رژیم نژادپرست بایستند، مطمئنن میتونند برای آینده ی خودشون تصمیم بگیرند و تنها وظیفه ما اینه که ازشون حمایت کنیم.
امیدوارم سازندگان این سیستم عامل هم بتونند به تمام کاربرانشون از هر رنگ و نژادی خدمت کنند.
ضمنن شما دو دوست عزیز بهتر نبود بجای بحث درباره ی قواعد زبان پارسی، اختلافات عقیدتی و سیاسیتون رو رک و پوست کنده مطرح می کردید، اینطوری شاید بجای یک درگیری بی فایده، به نتیجه ای می رسیدید.   

« آخرین ویرایش: 23 امرداد 1388، 07:16 ق‌ظ توسط Sadrolla »
اول قوانین خدا را به طور کامل رعایت کنیم بعد انتظار حمایت کامل رو از خدا داشته باشیم.

آفلاین Farshid

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 613
« پاسخ #17 : 23 امرداد 1388، 05:26 ب‌ظ »
درود

من از سید حمید مهدوی و LinuxRevo تشکر می‌کنم که موضوع رو به سیاست و ... نکشوندن و به قول فاراب که گفت
ای بابا مثل اینکه ما نمیتونیم یه تاپیک باز کنیم و توش بحث سیاسی نکنیم!
...
دوستان مقصود پیشرفته و رشد روح همکاری. لطفا اینجا رُ با صدا و سیما اشتباه نگیرید و شعار ندید.
مسایل رو باهم قاطی نکردن ;)

در کل از تحلیل دوستان بسی چیز یاد گرفتم و تا حالا به نقش اون شرورهایی ذکر شده که اگر بذارند دهکده جهانی درست می‌شه و این دو قوم درکنار هم زندگی می‌کنن توجه نکرده بودم!
معنای واقعی اوبونتو این است که "آدمی به کمک انسانهای دیگر به گوهر آدمیت میرسد"