من 13.2 رو دارم.
هیچ کدوم از این مشکلاتی که میگی رو ندارم. بشدت خوب و روون داره کار میکنه.
شاید به جرات بگم بهترین توزیعی که تا حالا نصب کردم این بوده.
عزیزم در حالت عادی که برنامه سنگینی run نمی کنم منم هیچ مشکلی باهاش ندارم ولی به محض استفاده برای virtualization شروع می کنه به کند شدن و از همه بدتر hang کردن..!!! تا حالا لینوکس نداشتم که hang کنه نیاز به alt+ctrl+del توی ترمینال داشته باشه..!!!
بله متاسفانه من که باش خیلی مشکل دارم. به عبارت بهتر دیگه بالا نمیاد!
میشه دقیق بگی چه مشکلاتی؟
آره عزیز.
آقا اصلا بذار اول یه کم درد دل کنم.
راستش حدود7 سال پیش که رفیقم دانشجو بود واسم از یه سیستم عاملی به نام لینوکس(یا بهتره بگیم گنولینوکس) کلی تعریف کرد(حال بماند که خودش ازش استفاده نکرد و نمیکنه!) ما رو ندید عاشقش کرد. منته نمی دونستم چیه و از کجا باید تهیه و چه جور استفاده کرد. یه روز که داشتم از کنار کتابخونه شهرداری اصفهان می گذشتم چشمم افتاد به نوشته ای با مضمون محل برگزاری جلسات لینوکس.
باورتون میشه چقدر روحم شاد شد؟ وبعد از بچه های اونجا یه سی دی پارسیکس گرفتم که اون موقع هنوز به نسخه یک هم نرسیده بود. اصن احساس می کردم وارد یه دنیای جدید شدم
و بعد به واسطه آقای میردامادی با کوبونتو آشنا شدم که بدجور مارو شیفته KDE کرد و دیگه بعد اون لینوکس فقط با کی دی ای واسم معنی داشت. الته گنوم رو هم امتحان کردم با چندتا توزیع مختلف اما هیچی KDE نمیشه.
اما یه چیزی که توی همه توزیعها مشترک بود اینه که من با همشون یه جورایی مشکل داشتم یا اونا با من مشکل داشتم. غیر از اون تنفر عجیبی هم از خط فرمان دارم! واسه همین هیچ وقت بعد این هفت سال نتونستم یه حتی نیمه حرفه ای بشم.
ولی هیچ وقت هم نتونستم از لینوکس و اون محیط KDE دل بکنم اونم با اون چشاش!
البته یه دوسالی هم به دلایلی کامپیوتر نداشتم و حالا دو ماهی هست مجدد کامپیوتر خریدم. نیت کردم مجدد لینوکس رو راه بندازم بنابراین از رفیقم خواستم واسم دانلودش کنه. آقا نصبش کردم که فرآیند نصب کمی طول کشید ولی با موفقیت نصب شد.
تا یادم میاد مشکلی خاصی هم باش نداشتم تا اینکه رفتم تو یاست تا یه تنظیمی روی بوت انجام بدم انجام دادم اکی رو که زدم روی 60درصد موند وبعد رفت ولی صفحه بوت هم پرید و دیگه ویندوز نداشتم و با هزار سلام و صلوات برش گردوندم. ولی آقا دیگه مگه توی یاست میشد رفت، می رفتم صفحه بوت می پرید. باز درستش می کردم و دیگه توی یاست نرفتم ولی یه مشکل بزرگتر دارم اونم اینه که دیگه بالا نمیاد. یه صفحه سیاه میاد که توش کلمه Btrfs نوشته ازش سر در نمیارم.
عکسش رو با دوربین گرفتم که نمی دونم چه جور اینجا بذارم.
خلاصه اگه می تونین کمک کنین و خانواده ای را از ناراحتی برهانین!