انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: چند سوال در مورد اوبونتو و هما  (دفعات بازدید: 2177 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین savalan

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 51
    • free softwartes for free human
چند سوال در مورد اوبونتو و هما
« : 30 خرداد 1386، 01:43 ق‌ظ »
سلام
امیدوارم حالتون خوب باشه

من امروز cd های اوبونتو رو به همراه چند تا سی دی دیگه از یکی از دوستان گرفتم و چند تا مشکل دارم که میخوام بهشون جواب بدین
در ضمن اینم بگم که من تا حالا با لینوکس کار نکردم و تقریبا هیچچی از دستورات لینوکس نمیدونم پس به ساده ترین شکل ممکن جواب بدین
ممنون میشم

1 - من اوبونتو رو نصب کردم ( با موفقیت ) اما بعد از اون دیگه ویندوز بالا نیومد! و مینویسه  hal.dll missing   
البته من موقع نصب اوبونتو پارتیشن روت رو از نوع  primary  انتخاب کردم و گراب رو هم روی hda0  ( پیش فرض ) نصب کردم نمیدونم به خاطر اینهاست یا نه؟ ( این سوال تکراریه ولی متوجه نشدم اینم یه نمونه سوال مشابه http://forum.ubuntu-ir.org/index.php?topic=195.0 )

2 - من دیسک هما 7.04 رو هم با راهنمایی هایی که از این سایت گرفتم نصب کردم و آیکن هما به منو اضافه شد ولی وقتی میخوام یه نرم افزار نصب کنم
صفحه فقط یک بار refresh میشه و هیچ کاری انجام نمیشه ( البته این سوال تکراریه و اگه به تاپیک های مورد نظر برین میبینین که نتیجه ای حاصل نشده یا من متوجه نشدم )

3 - پارتیشنهای ویندوز من به صورت فقط خواندنی هستند و وقتی هم که روی فایلها راست کلیک میکنم و premission ها رو تغییر میدم هیچ اتفاقی نمیفته!

4 - من یه فایل دارم با پسوند run (راه انداز کارت گرافیک) میخوام بدونم چه جوری نصبش کنم؟
   البته من نمبتونم هیچ نوع نرم افزاری نصب کنم میخوام برام یه کم توضیح بدین ممنون میشم ( فقط deb رو میدونم که مثل ویندوز روش دو بار کلیک میکنم )

5 - sudo چیه که همه جا استفاده میشه و من تو هیچ یک از نسخه های لینوکس ندیده بودمش ( اگه یه راهنما برای خط فرمان اوبونتو باشه بهم معرفی کنین )

6 - اوبونتو چیزی مثل device manager نداره ؟ تا اونجایی که من دیدم یه قسمت بود که اطلاعات رو فقط نشون میداد و نمیتونستی تغییرات بدی و نصب کنی ( یه کم هم در مورد نصب سخت افزار برام توضیح بدین )

البته ببخشید . میدونم سوالام زیاد شد ولی این مشکلات در چند دقیقه اول تجربه اوبونتو برام پیش اومد و جایی رو به غیر از اینجا برای مطرح کردنش ندارم

اگه کسی  خواست جواب بده هر کدوم رو بلد بود به ساده ترین شکل ممکن ( محیط گرافیکی ) بگه که یه تازه کار با سابقه کار چند ساعت با لینوکس متوجه بشه . ممنون میشم
شاد باشین!
« آخرین ویرایش: 30 خرداد 1386، 10:34 ق‌ظ توسط cheshmak »
with no border and domination fatherland means the whole world

آفلاین amin

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 454
  • We live, as we dream - Joseph conrad
پاسخ به: چند سوال در مورد اوبونتو و هما
« پاسخ #1 : 30 خرداد 1386، 04:49 ق‌ظ »
اوبونتو چیزی مثل device manager  داره !
sudo  همان su هست که در سابر توزیع ها جهت ورود با اجازه ی روت به کار میره . یعنی بعدش باید پسورد رو وارد کنی !
مشکل دیسک هما حل شده . یکم حوصله به خرج بدید و سرچ کنید . توصیه میکنم فایل   readme.txt که داخل سی دی هما هست رو به دقت بخونید .
به احتمال قوی سی دی هما رو به سورس نرم افزارها اضافه نکردید !

http://wiki.hezardastan.org/DapperGuide
http://www.gnudownload.org/elearning/install/Installing_Ubuntu_6.10.html
http://wiki.ubuntu-ir.org/InstallingSoftware

« آخرین ویرایش: 30 خرداد 1386، 10:34 ق‌ظ توسط cheshmak »
@cybertux
no sign

آفلاین mohi

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1430
  • as in freedom
« پاسخ #2 : 30 خرداد 1386، 08:53 ق‌ظ »
اگه برای هر مشکلتون یک تاپیک جدا درست کنید حتما خیلی زودتر و منظمتر جواباتونو میگیرید!

2 - من دیسک هما 7.04 رو هم با راهنمایی هایی که از این سایت گرفتم نصب کردم و آیکن هما به منو اضافه شد ولی وقتی میخوام یه نرم افزار نصب کنم
صفحه فقط یک بار refresh میشه و هیچ کاری انجام نمیشه ( البته این سوال تکراریه و اگه به تاپیک های مورد نظر برین میبینین که نتیجه ای حاصل نشده یا من متوجه نشدم )

هما رو تو درایو سی‌دی بگذارید و بعد دستور sudo apt-cdrom add رو در ترمینال بزنید تا یه بار دیگه مخازن سی‌دی رو بخونه و بعد از اول از رابط گرافیکی استفاده کنید...

3 - پارتیشنهای ویندوز من به صورت فقط خواندنی هستند و وقتی هم که روی فایلها راست کلیک میکنم و premission ها رو تغییر میدم هیچ اتفاقی نمیفته!

اینجا رو بخون: http://forum.ubuntu-ir.org/index.php?topic=749.0
البته برای اجرای دستورات در ترمینال، باید به اینترنت وصل باشی.

4 - من یه فایل دارم با پسوند run (راه انداز کارت گرافیک) میخوام بدونم چه جوری نصبش کنم؟
   البته من نمبتونم هیچ نوع نرم افزاری نصب کنم میخوام برام یه کم توضیح بدین ممنون میشم ( فقط deb رو میدونم که مثل ویندوز روش دو بار کلیک میکنم )

نوع کارت گرافیکتونو توی انجمن سخت افزار بگید و سوالتونو اونجا مطرح کنید. البته فکر نکنم در حالت عادی نیازی به راه انداز داشته باشد! مگه مشکلی دارین؟ یک جستجویی توی همین سایت بکنید هم بد نیست!

6 - اوبونتو چیزی مثل device manager نداره ؟ تا اونجایی که من دیدم یه قسمت بود که اطلاعات رو فقط نشون میداد و نمیتونستی تغییرات بدی و نصب کنی ( یه کم هم در مورد نصب سخت افزار برام توضیح بدین )

device manager داره اما اصلا شباهتی با ویندوز نداره! اصلا نیاز به نصب سخت افزارها  ندارید! اونها نصب میشن خود به خود به جز چندتا مودم... که اون رو هم میتونید در سایت جستجوکنید!
« آخرین ویرایش: 30 خرداد 1386، 10:35 ق‌ظ توسط cheshmak »
امضای کوچکتر - انجمن زیباتر P-:

آفلاین سعید زبردست

• سعید زبردست
  • گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1052
  • سعید زبردست
    • وبلاگ سعید زبردست
« پاسخ #3 : 30 خرداد 1386، 10:36 ق‌ظ »
نقل‌قول
۱۷. برای ارسالهای خود عناوین متناسب با متن ارسال انتخاب نمائید. به عنوان مثال «فقط شبکه» یا «مشکل پشت مشکل» عناوین نامناسب و «به اشتراک گذاری اینترنت در اوبونتو» در صورتی که متن سوال نیز در همین مورد باشد یک عنوان مناسب است.

پست شما ویرایش شد.
وب سایت - وبلاگ - «آنان که می توانند انجام می دهند و آنان که نمی توانند، انتقاد می کنند ...»
قوانین و خط مشی رفتاری در انجمنهای اوبونتو ایران