سلام
امیدوارم حالتون خوب باشه
من امروز cd های اوبونتو رو به همراه چند تا سی دی دیگه از یکی از دوستان گرفتم و چند تا مشکل دارم که میخوام بهشون جواب بدین
در ضمن اینم بگم که من تا حالا با لینوکس کار نکردم و تقریبا هیچچی از دستورات لینوکس نمیدونم پس به ساده ترین شکل ممکن جواب بدین
ممنون میشم
1 - من اوبونتو رو نصب کردم ( با موفقیت ) اما بعد از اون دیگه ویندوز بالا نیومد! و مینویسه hal.dll missing
البته من موقع نصب اوبونتو پارتیشن روت رو از نوع primary انتخاب کردم و گراب رو هم روی hda0 ( پیش فرض ) نصب کردم نمیدونم به خاطر اینهاست یا نه؟ ( این سوال تکراریه ولی متوجه نشدم اینم یه نمونه سوال مشابه
http://forum.ubuntu-ir.org/index.php?topic=195.0 )
2 - من دیسک هما 7.04 رو هم با راهنمایی هایی که از این سایت گرفتم نصب کردم و آیکن هما به منو اضافه شد ولی وقتی میخوام یه نرم افزار نصب کنم
صفحه فقط یک بار refresh میشه و هیچ کاری انجام نمیشه ( البته این سوال تکراریه و اگه به تاپیک های مورد نظر برین میبینین که نتیجه ای حاصل نشده یا من متوجه نشدم )
3 - پارتیشنهای ویندوز من به صورت فقط خواندنی هستند و وقتی هم که روی فایلها راست کلیک میکنم و premission ها رو تغییر میدم هیچ اتفاقی نمیفته!
4 - من یه فایل دارم با پسوند run (راه انداز کارت گرافیک) میخوام بدونم چه جوری نصبش کنم؟
البته من نمبتونم هیچ نوع نرم افزاری نصب کنم میخوام برام یه کم توضیح بدین ممنون میشم ( فقط deb رو میدونم که مثل ویندوز روش دو بار کلیک میکنم )
5 - sudo چیه که همه جا استفاده میشه و من تو هیچ یک از نسخه های لینوکس ندیده بودمش ( اگه یه راهنما برای خط فرمان اوبونتو باشه بهم معرفی کنین )
6 - اوبونتو چیزی مثل device manager نداره ؟ تا اونجایی که من دیدم یه قسمت بود که اطلاعات رو فقط نشون میداد و نمیتونستی تغییرات بدی و نصب کنی ( یه کم هم در مورد نصب سخت افزار برام توضیح بدین )
البته ببخشید . میدونم سوالام زیاد شد ولی این مشکلات در چند دقیقه اول تجربه اوبونتو برام پیش اومد و جایی رو به غیر از اینجا برای مطرح کردنش ندارم
اگه کسی خواست جواب بده هر کدوم رو بلد بود به ساده ترین شکل ممکن ( محیط گرافیکی ) بگه که یه تازه کار با سابقه کار چند ساعت با لینوکس متوجه بشه . ممنون میشم
شاد باشین!