سلام
من متاسفانه با جهت گیری نادرست در زمینه برنامه نویسی کار کردم.بعد ها متوجه شدم.به برنامه نویسی عشق و علاقه ندارم!!! یعنی خیلی دیر متوجه شدم.یعنی اوایل انگیزه بالا داشتم.با حوصله کد مینوشتم.ولی هرچی جلوتر رفتم وبیشتر یاد گرفتم بی انگیزه تر شدم.البته جامعه هم بی تقصیر نبود.ولی به هر حال مقصر اصلی خودم هستم که بدون شناختن خودم و بازار سراغ برنامه نویسی رفتم.
هنرستان زبان به درد نخور Visual Basic را یاد گرفتم.
در دانشگاه Pascal را هم به زور به ما تحمیل کردند.
بعد زبان های مختلف برنامه نویسی مثل c و ++c و #c و جاوا را در دانشگاه خوندم.
خیلی خوب خودم روی jQuey Mobile ,jQuery UI , jQuery core و همچنین Java Script کار کردم.و در زمینه برنامه نویسی چند پلتفرمه (Mobile Web Application) هم کار کردم.و کتاب هم نوشتم.کتاب برنامه نویسی اندروید با استفاده از MoSync Framework و برای این کتاب از زبان های تحت وب مثل html5 و CSS3 و ... هم استفاده کردم.
زبان های پایگاه داده مثل SQL رو هم یاد گرفتم.و طراحی و پیاده سازی پایگاه های رابطه ای رو بلدم.
ولی الان دل و دماغ برنامه نویسی ندارم.و اصلا انگیزه و حوصله کد نویسی ندارم.
فکر میکنم راهم رو اشتباه اومدم.
فکر میکنم من برای یه مدیر شبکه و Administrator و کارهای پشتیبانی نرم افزار بهترم.
اما پیش خودم میگم.این همه زحمت کشیدی و این زبان ها رو یاد گرفتی الان به چه دردی میخوره!؟
اصلا دونستن این مباحث به درد یه کسی که تو زمینه شبکه کار میکنه میخوره ؟ و دونستن برنامه نویسی برای تخصص های شبکه فایده ای داره!؟
لطفا کسانی که تخصص و دید شبکه های کامپیوتری دارند نظراتشون رو بگن
منتظر نظرات خوبتون هستم...
یادمه تو یه کتاب آموزش php بود که اولش برای برنامه نویسای آماتور خط و نشون کشیده بود که
وقتی میخواین وارد دنیای برنامه نویسی بشین شور و انگیزه ای دارین که در هیچ رشته ای همانندش رو تجربه نمیکنین اما بعد پنج سال از این رشته متنفر میشین
خودم یادمه وقتی اولین hello world ام رو تو javascript چاپ کردم چقدر کیفور شده بودم و با خودم عهد بسته بودم که تا اخر ادامه بدم
اما الان ...........
راه حلش هم اینه که یه چند ماه این کارو ترک کنی.مثلا سه یا چهار ماه.بعد با یه پروژه خوشگل و جدید دوباره شروع کنی.دقت کن که باید برای پروژه برنامه بنویسی
نه برای عشق و حال
یکی از دلایلی هم که هزینه های یک برنامه نویس بالاست هم همین مساله است
اما در مورد شبکه باید بگم که بله.برای شبکه برنامه نویسی هم لازمه.وگرنه بدون برنامه نویسی میخوای توی شبکه چی کار بکنی؟
مطمئن باش اگه هدفدار و برای پروژه های مختلف برنامه نویسی کنی شور و شوقت برمیگرده