بله بله خیلی خوب توضیح دادید.
ببخشید بابت سوالات فراوانی که پرسیدم به عنوان سوال آخر کدوم توزیع کمترین کار با ترمینال رو داره (اگر رابط گرافیکی باشه خیلی راحتتر خواهم بود)؟ وبرنامه های پیش فرض بیشتر (در زمینه هایی که پست اول گفتم)؟
اینطور که به نظر میرسه برای بنده فدورا بهترین گزینه هستش.
یک دنیا تشکر بابت پاسخ گویی صبورانه ودقیقتون.
ببین از من یه نصحیت بهت:
ترمینال عشقه. عشق. یک ثانیه هم نمیتونم تصور کنم که ترمینال نداشته باشم. میمیرم اصن

ترمینال اولش سخته. بعدها اونقدر آسون میشه که حتی فکر می کنی کارایی که تو ترمینال انجام میشن حتی از GUI هم سریع تره (در حقیقت هم سریع تره)
همین که توزیع شما میزکار داره یعنی قرار نیست همش تو ترمینال باشی. اونایی همش تو ترمینالن که مثلا توزیع سرور دارن. یا دیگه خیلی گیکن! همش تو ترمینال میرن و میان
ولی الان در سال 2014، میزکارهای لینوکسی در حدی هستن که کاربر خیلی خودش رو درگیر ترمینال نمی کنه (ولی یکی هم مثل من پیدا میشه که توی KDE که اوج گرافیک و تنظیمات GUI هست، عاشق اینم که برم کارام رو تو ترمینال انجام بدم)
پس همه ی توزیع ها میزان استفاده شون از ترمینال خیلی کم شده.
توی این پیش نیازهایی که اول تاپیک گفتی:
پلیرها پیشفرض نصبن.
بلندر رو باید نصب کنی. گیمپ احتمالا نصبه و اگه نصب نباشه کلا حجمش 9 مگه!
اتوکد هم که مسلما باید نصب کنی و لایسنس هم داره فکر کنم

براوزر و وضعیت آب و هوا هم که توی میزکار هست.
برای اون بحث unity3d هم که باید واین نصب کنی که اونم حجمش خیلی کمه
ولی خب وقتی وارد توزیع بشی متوجه میشی که بیشتر چیزایی که نیاز داری (و اینجا ننوشتی) به صورت پیشفرض نصبن.
بلندر و اتوکد و واین و ... رو توی هیچ توزیعی به صورت پیشفرض فکر نمی کنم بتونی پیدا کنی.
آره فدورا برای شما بهتره. ولی خب یه مشکل کوچک هم داره.
اینکه مثل اوبونتو مستندات و فروم ها و کاربرای زیاد (مخصوصا توی ایران و به زبان فارسی) نداره. و این یه ذره اولاش واست ممکنه سخت باشه. البته اگه توزیع روی سیستمت خیلی توپ کار کنه دیگه نیازی به نگرانی زیاد نیست.
در هر صورت توی گنو/لینوکس باید زیاد سرچ کنی.

با این حال توزیع های دیگه رو هم لایو تست بزن. شاید مثلا فدورا روی سیستمت جواب نده (احتمالش خیلی کمه ولی در هر حال احتمال داره)
خواهش می کنم. وظیفه بود
از هم صحبتی باهات خیلی خوشحال شدم. راستی! هم سن هم هستیم