انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکلات من با Samba حل شد!  (دفعات بازدید: 8953 بار)

0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
مشکلات من با Samba حل شد!
« : 15 دی 1393، 11:36 ب‌ظ »
سلام دوستان.
چند روز پیش یه تاپیک باز کرده بودم واسه سامبا که جوری بود انگاری برای کار کردن به جای شبکه ی محلی از اینترنت استفاده می کرد و من گفتم یا خدا! ترافیکم اینجوری به فنا میره که.
بعد که تست کردم دیدم نه ترافیکم کم نمیشه (ولی جالبه که چراغ نت هم همزمان با کار کردن سامبا چشمک میزنه )

خب اون قضیه تقریبا حل شد

ولی یه مشکل ناجور من دارم با این سامبا

این اسکرین شات رو ببینید

مثلا وقتی من یه فیلم رو توی گوشیم از طریق سامبا از توی هاردم پخش می کنم، این مثل آدم نمیفرسته. طبق عکس همین جور سرعتش یکی بود یکی نبوده.  ;D
واسه همین برای یه کلیپ 20 مگابایتی واسه ی من بیشتر از 10 دقیقه الافی داره تا لود بشه.
سرعت آپلودم رو که نگاه کردم دیدم 500 کیلوبایت هست. یعنی 20 مگ میشه 40 ثانیه دیگه خیلی بشه 1 دقیقه. ولی این جوریه که پشت سر هم آپلود نمی کنه. یک ثانیه آپلود می کنه و میره و دوباره چند ثانیه ی دیگه میاد یه دستی میرسونه.  :D
چرا اینجوریه؟  ](*,)
« آخرین ویرایش: 13 بهمن 1393، 10:00 ق‌ظ توسط Rasubuntu »
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
پاسخ : مشکلات من با Samba
« پاسخ #1 : 04 بهمن 1393، 12:34 ق‌ظ »
امشبم باز همین جوری شد
وقتی یه فایل توی هارد رو از طریق سامیا توی گوشیم لود می کنم، این پنهای باندش یکی بود یکی نبوده. دو ثانیه با سرعت 400 کیلو ترافیک میندازه بعد 10 ثانیه همین جور 0 می مونه و هیچی لود نمی کنه.
مگه نباید مثل دانلود اون فایل رو کاملا لود کنه؟؟
غیر از سامبا نرم افزاری هست که بتونه فایل های هارد رو توی گوشی لود کنه؟؟ (دقیقا مثل سامبا. یعنی بدون کپی شدن اون فایل توی گوشیم)
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #2 : 04 بهمن 1393، 01:59 ق‌ظ »
سامبا کلّاً پروتکل داغونیه. توصیه‌ی من استفاده از NFS به جای اون هست.
اگه هم فقط عکس و فیلم و آهنگ و این‌هاست که خب پروتکل Upnp برای همین‌کاره.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #3 : 04 بهمن 1393، 02:02 ق‌ظ »
سامبا کلّاً پروتکل داغونیه. توصیه‌ی من استفاده از NFS به جای اون هست.
اگه هم فقط عکس و فیلم و آهنگ و این‌هاست که خب پروتکل Upnp برای همین‌کاره.

مرسی دانیال جان. برم یه تحقیقی راجب بهشون انجام بدم.
اگه به جواب کاملی نرسیدم، دوباره مزاحم میشم  ;)

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #4 : 10 بهمن 1393، 07:15 ب‌ظ »
خیلی جاها رو گشتم ولی به نتیجه ای نرسیدم
حالا NFS هیچی.
همین Upnp رو میشه توضیح بدین؟ توی مودمم بود و فعال هم بود. ولی تنظیم دیگه ای نداشت.
من میخوام یه پوشه رو از توی هارد شیر کنم بعد از توی فایل منیجر گوشی بهش دسترسی داشته باشم
روی فایل که راست کلیک می کنم و قسمت شیر میرم همین سامبا هست.
برای Upnp چجوری باید عمل کنم؟
توی گوگل و انجمن که چیز خاصی دستگیرم نشد. بیشتر تئوری توضیح دادن تا روش عملی (واسه اندروید)
میشه مختصر توضیح بدید که چکار کنم؟
مرسی  ;)

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #5 : 11 بهمن 1393، 03:12 ق‌ظ »
باید از یه سرور upnp مثل کودی یا مدیاتوم استفاده کنی برای پخش رسانه. کلاینت‌هاش هم که برای همه‌چیز از اندروید تا پلی‌استیشن هست.
من خودم یه کودی روی تلویزیون دارم و یه کودی روی گوشی تلفن. باهاش فیلم HD هم می بینم و مشکلی ندارم
« آخرین ویرایش: 11 بهمن 1393، 12:24 ب‌ظ توسط دانیال بهزادی »
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین desatir7316

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 499
« پاسخ #6 : 11 بهمن 1393، 06:45 ق‌ظ »
آقا چطوری گوشینو وصل کردی
من خواستم این گار رو بکنم نشد

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #7 : 11 بهمن 1393، 04:20 ب‌ظ »
آقا چطوری گوشینو وصل کردی
من خواستم این گار رو بکنم نشد

سلام. با منی شما؟ یا دانیال جان؟
من از این روش استفاده کردم  ;)
http://ubuntunews.ir/samba-file-sharing/

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #8 : 11 بهمن 1393، 04:22 ب‌ظ »
باید از یه سرور upnp مثل کودی یا مدیاتوم استفاده کنی برای پخش رسانه. کلاینت‌هاش هم که برای همه‌چیز از اندروید تا پلی‌استیشن هست.
من خودم یه کودی روی تلویزیون دارم و یه کودی روی گوشی تلفن. باهاش فیلم HD هم می بینم و مشکلی ندارم

mediatomb برای اندروید نیست.
کودی هم برای گوشیم سنگینه (گوشی پایین رده هست) اصلا قدرت لود کردنش رو نداره.

غیر از این دوتا راه دیگه ای نیست پس؟ باید با Samba سر کنم؟  ](*,) :'(

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #9 : 12 بهمن 1393، 05:19 ق‌ظ »
مگه نمی‌خوای چیزی که رو رایانه هست رو پخش کنی روی گوشی؟ خب باید اون‌ها رو روی رایانه نصب و اجرا کنی، نه روی گوشی…

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #10 : 12 بهمن 1393، 01:29 ب‌ظ »
مگه نمی‌خوای چیزی که رو رایانه هست رو پخش کنی روی گوشی؟ خب باید اون‌ها رو روی رایانه نصب و اجرا کنی، نه روی گوشی…
خب شما فرض کن من اینارو نصب کردم روی سیستم. چجوری به گوشیم بفهمونم که باید به پوشه های شیر شده دسترسی داشته باشه؟ با همون ES File Explorer؟؟
برم یه تست بزنم. خبرش رو میدم.
مرسی  ;)

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #11 : 12 بهمن 1393، 02:36 ب‌ظ »
خب.
مدیاتوم رو تست کردم
سه تا بسته داشت که نصب کردم. بعد هم توی مرورگر به صورت UI‌آوردمش بالا.
ولی توی فایل منیجر نتونستم اونو ست کنم.
توی مرورگر گوشیم زدم و اومد بالا. ولی باز روی آهنگ مثلا کلیک می کردم اتفاق خاصی نمی افتاد.
بعد اون موقع اگه پخش بشه اول یعنی ذخیره میشه بعد پخش میشه؟ یا کلا بدون ذخیره شدن پخش میشه؟ (مثل سامبا) چون سامبا خوبیش اینه نیازی نیست اون فایل توی گوشی ذخیره بشه. فقط دانلودش می کنه و پخشش می کنن. جایی توی گوشی ذخیره نمیشه.
این مدیاتوم هم اینجوریه؟
البته الان که اصلا واسم کار نکرد. اگه توی فایل منیجر میشه ست کرد، بی زحمت اسم فایل منیجرش رو هم بگین  ;)
کودی رو هم برم تست کنم و اونم خبر بدم  ;)

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #12 : 12 بهمن 1393، 06:14 ب‌ظ »
روی گوشی هم باید از یه کلاینت upnp استفاده کنی. من از کودی استفاده می‌کنم، ولی اگه دنبال چیز سبک‌تری هستی به نظر می‌آد yaacc خوب باشه: http://www.yaacc.de/

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #13 : 12 بهمن 1393، 06:19 ب‌ظ »
روی گوشی هم باید از یه کلاینت upnp استفاده کنی. من از کودی استفاده می‌کنم، ولی اگه دنبال چیز سبک‌تری هستی به نظر می‌آد yaacc خوب باشه: http://www.yaacc.de/

آره مرسی.
کودی اونقدر برای گوشیم سنگینه که وقتی لودش می کنم گوشی کلا هنگ می کنه. تنها راه درست شدنش هم ریست کردن گوشیه  :D

من کودی هم روی سیستم نصب کردم. ایجوری که معلوم میشه همون سرور 192.168.1.34:8080 توی کودی هست.
برای اینکه توی گوشی استفاده کنم حتما باید کودی باشه؟
یا مثلا همین Yaacc هم اگه نصب کنم، با کودی هم راه می افته؟

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #14 : 12 بهمن 1393، 06:28 ب‌ظ »
yaacc رو نصب کردم.
خوب بود.
البته قبلش باید اون چیزایی که میخوام شیر بشن رو توی مدیاتوم ادد کنم.
فقط مشکلش اینه که مثلا فیلم 360p رو دانلود می کنه (بدون ذخیره که خوبه البته) و بعد موقع پخش شدن با لگ نشون میده. حالا نمیدونم مال خود برنامه س یا مثلا سی پی یو درگیر میشه و ... چه میدونم والا. ولی خب خوبیش اینه که مثل سامبا یکی بود یکی نبود نیست. مثل آدم پشت سر ترافیک میده و میگیره.
مرسی بابت کمکتون  ;)