انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: ریکاوری با testdisk  (دفعات بازدید: 3093 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین aa2

• Full Member
  • *
  • ارسال: 133
ریکاوری با testdisk
« : 01 بهمن 1393، 05:33 ب‌ظ »
سلام...من موقع نصب لینوکس درایو هام یکی شدن و کلا اطلاعاتم پرید...میخوام با تست دیسک ریکاوری کنم هیچی اوبونتو بلد نیستم خواهشا کمک کنید...لطفا گام به گام و به زبان ساده توضیح بدین

آفلاین Ma3X

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 877
  • It is Matrix
    • ماتریکس. آی آر

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
پاسخ : ریکاوری با testdisk
« پاسخ #2 : 01 بهمن 1393، 09:17 ب‌ظ »
سلام...من موقع نصب لینوکس درایو هام یکی شدن و کلا اطلاعاتم پرید...میخوام با تست دیسک ریکاوری کنم هیچی اوبونتو بلد نیستم خواهشا کمک کنید...لطفا گام به گام و به زبان ساده توضیح بدین
البته اون لینک که Ma3x گذاشته مال وقتیه که فایل‌ها پاک شده باشه. شما اگه پارتیشن رو پاک کردی کار راحت‌تر هم هست. اوبونتو رو لایو بالا بیار. یه ترمینال باز کن. دسترسی بگیر:
sudo -i
تست دیسک رو نصب کن.
apt-get update
apt-get install testdisk

تست دیسک رو اجرا کن و برو جلو!
testdisk
کار با خود تست‌دیسک از نظر من که سرراست و راحته. یه خورده دقت کن و به اعصابت مسلط باش و روی اون هارد دیگه هیچی ننویس. ممکنه حین کار مشکلاتی به وجود بیاد که با کمی جست و جو و پرسش حل می‌شه.
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین aa2

• Full Member
  • *
« پاسخ #3 : 02 بهمن 1393، 11:30 ق‌ظ »
برو جلوش مهمه...تازه کارام لطف کنيد بگين چه طور برم جلو..

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
« پاسخ #4 : 02 بهمن 1393، 02:47 ب‌ظ »
سلام
من بار ها به شما لینک برو جلو رو دادم، چون تصویری هم هست نیازی به ترجمه هم نداره.
بعد از انجام کار ری استارت کنید حل میشه. اگر در انجام مراحل مشکل یا سوالی پیش اومد یا جاییش رو متوجه نشدید بپرسید در خدمتیم :)

پ.ن:
خلاصه ی کار:
بعد از نصب، کد زیر رو در ترمینال بنویسید:
sudo testdiskسپس گزینه ی Create را انتخاب کنید، دیسک سخت مورد نظر رو انتخاب کنید و دکمه ی Proceed رو انخاب کنید.
در منوی باز شده Intel رو انتخاب کنید. حالا در منوی اصلی ریکاوری قرار دارید، Analyse رو انتخاب کنید و منتظر لیست شدن پارتیشن های پاک شدتون باشید، اگر اولین بار پیدا شد Write رو انخاب کنید در غیر این صورت Deeper search رو انتخاب کنید و این کار رو ادامه بدید تا پارتیشن های مورد نظرتون نمایش پیدا بشه، وقتی پیدا شد Write رو انتخاب کنید، از شما تایید می خواد که با Y تایید کنید حالا ok کنید و با quit از برنامه خارج بشید. با ری استارت می بینید که پارتیشن هاتون برگشته.
« آخرین ویرایش: 02 بهمن 1393، 02:56 ب‌ظ توسط سالار مقدم »

آفلاین aa2

• Full Member
  • *
« پاسخ #5 : 04 بهمن 1393، 04:18 ب‌ظ »
سلام
من بار ها به شما لینک برو جلو رو دادم، چون تصویری هم هست نیازی به ترجمه هم نداره.
بعد از انجام کار ری استارت کنید حل میشه. اگر در انجام مراحل مشکل یا سوالی پیش اومد یا جاییش رو متوجه نشدید بپرسید در خدمتیم :)

پ.ن:
خلاصه ی کار:
بعد از نصب، کد زیر رو در ترمینال بنویسید:
sudo testdiskسپس گزینه ی Create را انتخاب کنید، دیسک سخت مورد نظر رو انتخاب کنید و دکمه ی Proceed رو انخاب کنید.
در منوی باز شده Intel رو انتخاب کنید. حالا در منوی اصلی ریکاوری قرار دارید، Analyse رو انتخاب کنید و منتظر لیست شدن پارتیشن های پاک شدتون باشید، اگر اولین بار پیدا شد Write رو انخاب کنید در غیر این صورت Deeper search رو انتخاب کنید و این کار رو ادامه بدید تا پارتیشن های مورد نظرتون نمایش پیدا بشه، وقتی پیدا شد Write رو انتخاب کنید، از شما تایید می خواد که با Y تایید کنید حالا ok کنید و با quit از برنامه خارج بشید. با ری استارت می بینید که پارتیشن هاتون برگشته.
تو هارد خودم میتونم ریکاوری کنم یا حتما هارد اکسترنال میخواد؟
« آخرین ویرایش: 04 بهمن 1393، 04:27 ب‌ظ توسط aa »

آفلاین aa2

• Full Member
  • *
« پاسخ #6 : 04 بهمن 1393، 04:26 ب‌ظ »
همه کارا رو کردم نشد

آفلاین Senna LEGEND

• Full Member
  • *
  • ارسال: 146
« پاسخ #7 : 04 بهمن 1393، 08:10 ب‌ظ »
همه کارا رو کردم نشد
آقا منم عین همین مشکل تو رو دارم و اتفاقا با راهنمای گام به گامشم پیش رفتم
ولی چیزی دستمو نگرفت
دوستان بیاین لطفا راهنمایی دقیق تر کنید
منم با راهنماش پیش رفتم یه درایو لینوکس رو برام اورد و درایو ntfs رو نیاورد
چکار باید کرد؟!
بیخیالش شیم؟!

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #8 : 04 بهمن 1393، 09:49 ب‌ظ »
دوستان، «همه کارا رو کردم نشد» و «چیزی دستمو نگرفت» و ... جمله‌های به درد بخوری نیستن. ما نه علم غیب داریم و نه می‌دونیم تو کامپیوتر شما چه خبره. هر انسان عادی با هوش متوسط وقتی چنین جملاتی رو می‌بینه خیلی راحت می‌فهمه که طرف مقابل واقعا برای رسیدن به هدفش تلاشی نکرده.
شما باید فکر خودتونو کامل به کار بندازید (که اگه از همون اول این کارو کرده بودید الان نیاز به ریکاور کردن نبود!) و برین جلو. اگرمشکلی پیدا شد فکر کنید و اگر حل نشد توی اینترنت بگردید و باز فکرکنید و اگر باز هم حل نشد بیاید اینجا و اطلاعات کامل از کارهایی که انجام داده‌اید و مشاهدات و جزییات (به دور از توضیحات اضافه) رو بنویسید. اون موقعه که می‌شه کمک کرد.
خیلی‌ها قبل از شما همین مشکل رو داشته‌ان و با همین خط و مشی حل شده کارشون. پس برای شما هم حل نشدنی نیست.

آفلاین aa2

• Full Member
  • *
« پاسخ #9 : 04 بهمن 1393، 10:34 ب‌ظ »
تا مزحله ى رايت هم رفتم بعد ري استارت که ميکنم هيچى به هيچى...اينم بگم کهه مرحله راين چن لحظه هم نشد...اخه به نظرم بايد طول بکشه

آفلاین Senna LEGEND

• Full Member
  • *
  • ارسال: 146
« پاسخ #10 : 04 بهمن 1393، 11:09 ب‌ظ »
دوستان، «همه کارا رو کردم نشد» و «چیزی دستمو نگرفت» و ... جمله‌های به درد بخوری نیستن. ما نه علم غیب داریم و نه می‌دونیم تو کامپیوتر شما چه خبره. هر انسان عادی با هوش متوسط وقتی چنین جملاتی رو می‌بینه خیلی راحت می‌فهمه که طرف مقابل واقعا برای رسیدن به هدفش تلاشی نکرده.
شما باید فکر خودتونو کامل به کار بندازید (که اگه از همون اول این کارو کرده بودید الان نیاز به ریکاور کردن نبود!) و برین جلو. اگرمشکلی پیدا شد فکر کنید و اگر حل نشد توی اینترنت بگردید و باز فکرکنید و اگر باز هم حل نشد بیاید اینجا و اطلاعات کامل از کارهایی که انجام داده‌اید و مشاهدات و جزییات (به دور از توضیحات اضافه) رو بنویسید. اون موقعه که می‌شه کمک کرد.
خیلی‌ها قبل از شما همین مشکل رو داشته‌ان و با همین خط و مشی حل شده کارشون. پس برای شما هم حل نشدنی نیست.

آقا این چه لحنه صحبت کردنه؟!!!
شما میدونی من تلاش نکردم؟!!
فکر کردم بنیاد و فلسفه لینوکس کمک کردنه نه تحقیر کردن دیگرون
یعنی چی که فکرتو به کار می انداختی؟!
پسر خوب من به اندازه نصف عمرت پای سیستم بودن و تدریس میکردم و میکنم به این و اون
خب با لینوکس آشنا نیستم
نمیخوای جواب بدی یه کلمه بگو جواب نمیدم
مگه چاقو گذاشتم زیر خرخره ات؟!۱
راهنمایی خواستم عین آدم و بدون هیج توهینی ازت پرسیدم
برات ارزش و شخصیت قایل شدم و ازت پرسیدم
میدونی تلاش نکردم؟!
یه هفته اس من دارم کلنجار میرم بیش از 7 8 تا برنامه رو امتحان کردم
خودم قبلا کلی ریکاوری کردم ولی اینجوری پارتیشن از دست ندادم
اینه که یه کم قضیه فر خورده
من اگه میخواستم تلاش نکنم که یه هفته باهاش سروکله نمیزدم
همون اول ولش میکردم
یه دیروز و امروز که دیگه نتونستم کاری کنم اومدم اینجا مطرح کردم (که بازم دلم نمیخواستم بگم)
اشتباهه دیگه یه مرتبه یه دکمه رو اشتباه میزنی و یهو یه موشک سازمان فضایی ناسا ر هوا منفجر میشه
پیش میاد دیگه ربطی به هوش و آی کیو نداره
برای شما پیش نیومده؟!!
خطاس و خطا هم یک مرتبه پیش میاد
این که نشد که
خوبه من اینجا نمیام
من همش وبگردی و سرچم انگلیسیه و تو اسک اوبونتو میچرخم
بالای چند ساعت برای این سرچ کردم و راهها رو امتحان کردم شند
اصلا راهنمای فارسی نمیخونم
این testdisk هم خودم حلوتر جای دیگه پیداش کردم نه اینجا
و باز همون جلوتر راهنمای تصویریشو رفتم ولی خب تو ریکاوریش به مشکل برخوردم
فکر میکردم واقعا کاربرای لینوکس به فلسفه و آزادی لینوکس اهمین میدن و طرز فکرشون هم بر پایه اونه
خب شما الان میای به میگی دو روز دیگه منم به یکی دیگه میگم و همینطور ادامه پیدا میکنه
پس معنی اوبونتو یعنی چی؟!
ادب داشته باش و مودبانه حرف بزن
« آخرین ویرایش: 05 بهمن 1393، 12:32 ب‌ظ توسط Senna LEGEND »

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
« پاسخ #11 : 05 بهمن 1393، 12:04 ق‌ظ »
بچه‌ها لطفاً توی سوال بقیه سوال نپرسید، اگه سوال دارید به صورت جدا بپرسید. با همدیگه هم مهربون‌تر باشید.

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #12 : 05 بهمن 1393، 08:21 ق‌ظ »

آقا این چه لحنه صحبت کردنه؟!!!
...
والا من نیّتی نداشتم. کلی عرض کردم!

آفلاین aa2

• Full Member
  • *
« پاسخ #13 : 05 بهمن 1393، 05:32 ب‌ظ »
اقا تو رو خدا به داده من برسين ميدونين چن وقته تو انجمن دارم جون ميکنم تا ريکاورى کنم

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19754
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #14 : 05 بهمن 1393، 05:54 ب‌ظ »
خب ریکاوری کن. یه دیسک زنده، یه ارتباط حداقلی اینترنت و یه دیسک خارجی آماده کن، ریکاوری کن
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن